Warhammer: Chaosbane - bemutatkoznak az elfek

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 7.
  • Videó
Link másolása
A Chaosbane négy hőse közül egy újabb mutatkozott be egy saját trailerrel karöltve, melyen teljesen friss gameplay felvételeket is láthatunk. Az eddigiek alapján meglehetősen ígéretes akció-RPG-vel lesz dolgunk.

A legújabb videóban Elessa the Wood Elf Waywatcher karaktere kapja a főszerepet, aki íjával vág magának utat az ellenséges hordák közt. Erőssége a precizitásában és különféle speciális nyilaiban rejlik; egy-egy jól célzott lövedékkel egy egész sereget képes csapdába ejteni.

A Diablo stílusát idéző Warhammer: Chaosbane június 4-től lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt. Akiknek pedig korábban kimaradt volna, a játék első gameplay videója az alábbi cikkünkben látható.

5.
5.
Necreon
#4: http://comicsen8mm.com/wp-content/uploads/2010/05/tommy-lee-jones-nosologeeks.jpg
4.
4.
latis666
Borzasztóan néz ki. El nem tudom képzelni ki akar ezzel játszani. A videóban semmi nem látszik, mert majdnem mindig tök sötét van de mikor egy másodpercre láthatjuk a tájat abban sincs köszönet.
3.
3.
silkgoat
#1: Ez semmi esetre sem Role Playing (!!!) Game. Ahogy az elozo videokban is elmondta a fejleszto. Ez egy hack&slash jatek. Annak lehet hogy jo, lehet hogy rossz, de semmi esetre se tegyunk ra olyan jelzot, ami nem az. A diablo is h&s, semmi koze az rpg-hez. Olyan messze van egy h&s az rpg-ktol, mint en hogy az angol kiralyi tronra uljek csak a szuletesem jogan. :D
1.
1.
crytek
El se hiszem ezt is megéltük végre valaki akció rpgt csinál!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...