Apex Legends - jön a büntetés a korai lelépőknek

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 7.
  • Letöltés
Link másolása
Hatalmas frissítést kapott a napokban az Apex Legends az 1.1.-es update során, melyben a rengeteg új opció közt néhány érdekesség is felütötte a fejét. Ilyen például a véletlenül aktivált büntetés, mely a meccset idő előtt elhagyókat sújtja.

Az Update 1.1.-ben tényleg renget újdonsággal találkozhattunk, például az érkezése óta van arra lehetőségünk, hogy a legutóbbi csapatunkat újból össze tudjuk toborozni egy-egy új kör erejéig, ám emellett akadt néhány furcsaság is.

Ilyen például az a sokak által tapasztalt jelenség, hogy egy meccsből idő előtt kilépve néha öt percig kellett várniuk, mielőtt egy újabb menetbe vághattak volna. Ez nem egy újkeletű dolog, rengeteg más játékban is előfordul, ahol kiemelten fontos szerepet töltenek be a csapattársaink, akiknek a kilépése az egész csapat játékát tönkreteheti - gondoljunk csak például az Overwatchra, vagy a CS:GO-ra.

A különös jelenség ezúttal az, hogy a büntetés bevezetése nem volt megemlítve a patch részletes leírásában, ráadásul azóta már nincsenek is életben ezek a szabályok. Mint a Respawn egyik munkatárásának Redditen közzétett bejegyzéséből kiderül, ennek oka az, hogy a büntetés bevezetését egyelőre még nem akarták aktiválni, csupán egy rosszul megírt script miatt lépett önállóan életbe, és amint a fejlesztők észrevették, rögtön deaktiválták az újítást.

Azok számára viszont, akik rendszeresen idő előtt hagyják el a meccset, jó lesz figyelni, mert ugyan a szabályok életbe lépésének pontos időpontja még nem ismert, de feltételezhetően heteken belül számíthatunk rá. Ennek értelmében ideiglenes eltiltást akkor fog kapni a játékos, ha úgy lép ki idő előtt, hogy karaktere még talpon áll. Amennyiben a csapatunk nem volt teljes, vagy már elhagytuk az élők sorát, úgy természetesen ezután sem lesz probléma, ha inkább egy újabb menet után nézünk.

5.
5.
Necreon
#2: Akartam mondani hogy itteni megnyilvánulásai alapján amit ismerünk róla, van egy elképzelés...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...