Remekül rajtolt a The Elder Scrolls: Blades

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 8.
  • Biznisz
Link másolása
Habár még mindig korai hozzáférésben van, a Bethesda legújabb mobilos játéka tarolt az App Store-ban. Alig egy hét leforgása alatt a letöltési listák élére került, a játékon belüli vásárlásaival pedig már több mint 500 ezer dollár bevételt hozott.

Mind Androidon, mind pedig iOS-en remek hetet tudhat maga mögött a The Elder Scrolls: Blades. A Sensor Tower jelentésének hála utóbbiról még részletes adatokat is kaptunk. Eszerint iOS-en közel egymillió játékos töltötte le az első hét során a programot, mely a platformon 500 ezer dollárnyi bevételt ért el. Ennek megoszlása egyébként egészen érdekesen alakul, mivel az amerikai játékosok száma a teljes játékosbázisnak 42 százalékát teszik ki 420 ezer játékossal, míg a bevételek terén már 380 ezerdollárt, vagyis 76 százalékot köszönhetnek nekik a fejlesztők.

Ezek az impozáns eredmények ráadásul kizárólag az iOS adataiból származnak, szóval az androidos játékosokat is beleszámolva közel kétszer ilyen jól szerepelhetett az alkotás. A játék egyébként free-to-play címként érhető el, a bevételek kizárólag a játékon belül elérhető vásárlási lehetőségekből állnak, mint például a felszereléseket és nyersanyagokat tartalmazó ládák.

A Blades jelenleg korai hozzáférésű változatban érhető el, és már nincs szükség meghívóra a kipróbálásához.

14.
14.
user101
Az igazat megvallva én egy moddolható Skyrim 2-nek is nagyon örülnék. Majd a rajongó közösség befejezi :))) Csak legyen ! :)
11.
11.
hedzsooo
#9: Hát igen, a Blizzard után szabadon pedig ők is joggal kérdezhetik már: "Miért, nektek nincs mobilotok?" XD

Na, az ilyen kiadókat és fejlesztőket nem is sajnálom ha eltűnnek idővel szépen a süllyesztőben! :D
9.
9.
user101
Nos akkor az Elder Scrolls VI-ot elfelejthetjük, ebben van a pénz... :/
8.
8.
PiszkosFred
#3: Ket honap mulva a BE3-on valoszinuleg kiderul, mikorra varhato a pc-s, konzolos es VR eszkozos megjelenes.
3.
3.
Gorrister
1.
1.
hedzsooo
Sosem értettem az ilyen "F2P" mobilos szutykokat: picit lehet sarkítva, de végeredményben az a játék akkor benne, hogy valódi pénzt csengetsz le benne felszerelésekért + nyersanyagokat tartalmazó ládákért??? XD :D Zseniális
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...