Those Who Remain - óvakodj a sötéttől!

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 9.
  • Videó
Link másolása
A Silent Hill, az Alan Wake és a P.T. stílusát idéző horrorjáték vadonatúj trailert kapott, melyből nem csak a dimenzióváltós fejtörőket, hanem a sötétség borzalommal teli lényeit is megismerhetjük.

A belső nézetű horrorjátékban Edward Turner bőrébe bújhatunk, aki egy eltűnt nőt keres a vészjósló anomáliáktól hemzsegő Washington állambéli Dormont városkában. A készítők elmondása szerint nem egy jump scare-rel teletömött sablonos alkotásra kell számítanunk, ugyanis a Those Who Reamain során az ijesztgetésnél sokkalta nagyobb szerep jut a folyamatos feszültségnek és izgalomnak, a gonosz szörnyek állandóan csak ránk várnak a pálya minden sötétebb zugában.

A szellemváros Dormontban pedig bőven akadnak majd sötét helyek, melyekbe ha fényforrás nélkül merészkedünk be, könnyen válhatunk a hátborzongató teremtmények martalékává. A Those Who Remain hivatalos megjelenési dátuma még nem ismert, de a készítők tervei szerint még idén elrajtol a játék PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen. A játékról készült korábbi bemutatkozó trailert pedig az alábbi cikkünkben találhatjátok.

1.
1.
crytek
Imádom a horror játékokat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...