Those Who Remain PC, PS4, SW, XBOXONE

Független fejlesztésű horrorjáték.
Típus:

Those Who Remain teszt

A Camel 101 alkotói olyan művekből merítettek ihletet új horrorjátékukhoz, mint a Twin Peaks, a John Carpenter- és a Stephen King-filmek, vagy a Stranger Things. Ki gondolná, hogy ilyen múzsákkal is ekkora bakot lehet lőni…

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten befut végre a Minecraft: Dungeons, megjelenik a Mortal Kombat 11 sztorikiegészítője és a Those Who Remain című horrorjáték is. A Nintendo Switch-tulajdonosok külön jól járnak, mert sok klasszikus elérhetővé válik a platformon.

Májusban jelenik meg a Those Who Remain

Az atmoszférateremtésre hagyatkozó belsőnézetes horrorjáték, a Those Who Remain, májusban tiszteletét teszi a legtöbb platformon, de a Nintendo Switch-átiratra tovább kell várnunk.

GC 2019: Those Who Remain - vár a sötétség

A Wired Productions és a Camel 101 összefogásának hála hamarosan elrajtol PC-n a sötétség és a fény párviadalára építkező pszichológiai horror, mely természetesen a kölni Gamescomot sem hagyja újabb előzetes és képek nélkül.

Those Who Remain - óvakodj a sötéttől!

A Silent Hill, az Alan Wake és a P.T. stílusát idéző horrorjáték vadonatúj trailert kapott, melyből nem csak a dimenzióváltós fejtörőket, hanem a sötétség borzalommal teli lényeit is megismerhetjük.

Those Who Remain - a sötétség veszéllyel teli

Megkapta első játékmeneti előzetesét a Those Who Remain című indie horrorjáték. Az alkotásnak nehéz dolga lesz a hasonszőrű címek telített piacán, ám a fejlesztők ígérete szerint egyedi élményre számíthatunk.