Friss képeken a Super Mario Odyssey VR-világa

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 9.
  • Képek
Link másolása
A Super Mario Odyssey japán Twitter-oldalán vadonatúj képeket osztottak meg a játék Nintendo Labo: VR Kit-kompatibilis frissítéséről, mely hamarosan VR-ba ülteti át a játék bizonyos helyszíneit.

A játékosoknak az új küldetések során lehetőségük lesz újra meglátogatni Cap Kingdom, Seaside Kingdom és Luncheon Kingdom területeit, ezúttal teljesen új perspektívából.

A feladatunk a különböző hangjegyek összegyűjtése lesz, mindegyik királyság más és más hangszerekhez fog tartalmazni más és más dallamokat. Ha pedig az összegyűjtött cuccokat átadjuk az előadóknak, akkor szép lassan egy komplett kis bandát hozhatunk létre, akik végül egy koncertet fognak tartani a Metro Kingdomban található zeneklubban.


A Super Mario Odyssey jelenleg Nintendo Switchen érhető el, a Nintendo Labo - Toy-Con 04: VR Kit-kompatibilitást hozó frissítésre pedig április 25-én számíthatunk - ekkor egyébként a legutóbbi Zelda is játszhatóvá válik VR-ban.

3.
3.
PapaYeti
#2: Akarom mondani a 2019-végén bevezetni tervezett gépnek. Állítólag teljesen új konsrukció a kisebb inkább a hordozhatóságra a nagyobb pedig a teljesítményre és a játék élményre koncentrál. szerintem ez a nagyobb gép lesz az első igazi VR gépük a mostani csak éppen hogy alkalmas erre a célra szerintem nem is erre terveznek.
1.
1.
PapaYeti
Ez szinte biztos a 2019ben bevezetett új switchnek készíti elő a terepet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...