Watch Dogs 3 - egyre biztosabb a londoni helyszín

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 9.
  • Pletyka
Link másolása
Már a második rész megjelenése után nem sokkal elindultak a találgatások a Watch Dogs esetleges harmadik részéről. A szóbeszédek már akkor londoni miliőről szóltak, és friss lapértesülések is ezt erősítik meg.

Ha emlékeztek még, már 2017 februárjában arról szóltak a pletykák, hogy zöld utat kapott a Watch Dogs 3, ráadásul a második rész lecserélt epilógusa londoni helyszínt helyezett kilátásba. Nos, a Kotaku belsős forrásokra hivatkozva azt írja, hogy valóban az Egyesült Királyság fővárosát járhatjuk be a harmadik részben. 

További információk nincsenek róla, egyedül annyi borítékolható, hogy nagyobb hangsúlyt kap a hackelés, kevesebb lesz a lövöldözés és a közelharc, azaz jobban idomul a játék egy valódi számítógépes bűnöző mentalitásához. 

Ha igazak a feltételezések, a Ubisoft már az idei E3-on leleplezheti a Watch Dogs 3-at, ami még idén a boltokba kerülhet. Természetesen mindezek nem megerősített információk, így senki ne vegye őket készpénznek!

12.
12.
Macifasz
Egyetértek az előttem leírtakkal. Ha elfelejtik a második rész rózsaszín, műmájer, annyira laza vagyok majd szétesek karaktereit, akkor szeretettel várom. Ha nem lett volna olyan jó a játékmechanika, szerintem végig se viszem, de végül a játékmenet mindig rátudott venni, hogy folytassam. Ha kevernék az első rész hangulatvilágát a második játékmechanikájával, na számomra akkor születne meg a tökéletes Watch_Dogs élmény.
11.
11.
crytek
Mindegy hol játszódik, várjuk!
10.
10.
user101
Meg kell néznem, én eddig csak "zolin" röhögtem, kell egy új "ikon" ! :DDD

A játékról nem tudok nyilatkozni, valahonnan megvan ( az elsőt adták valami mellé Humblén vagy mittudom én ) de azóta sem láttam ... :)))
3.
3.
nemazér' de eza széria egy retek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...