Watch Dogs: Legion PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Watch Dogs-sorozat harmadik része.
Típus:

E3 2021: Watch Dogs: Legion - kanyarban az új DLC

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Watch Dogs: Legion új és talán legizgalmasabb DLC-je, a Bloodline, amelyben ismét az első rész főhőse, Aiden Pearce felett vehetjük át az irányítást.

Zombimóddal bővül a Watch Dogs: Legion

A Watch Dogs: Legion legújabb patche egy meglepetés-játékmóddal gazdagítja a PC-s változatot. Az egyelőre csak alfában leledző Legion of the Deadben hackereinkkel az élőholtak seregének megyünk neki.

Watch Dogs: Legion - így kezdődik a Bloodline

Holnap élesedik a next-gen update a Watch Dogs: Legionhöz, ami 60 fps-re hackeli a képfrissítést PS5-ön és Xbox Series X-en. Szerencsére ezután sem maradunk friss tartalmak nélkül, hiszen július elején jön a következő sztori-DLC a játékhoz.

Watch Dogs: Legion - dátumot kapott az új patch

Nem kell már sokat várniuk a Watch Dogs-rajongóknak a next-gen konzolokra 60 fps-t magával hozó 4.5-ös javításra, hiszen a Ubisoft nemrég bejelentette, hogy június 1-jén már tölthető is lesz az update.

Performance móddal erősít a Watch Dogs: Legion

A Ubisoft beharangozta, hogy a hamarosan érkező 4.5-ös javítás többek között bekapcsolhatóvá teszi majd a 60 fps-es képfrissítés lehetőségét is a Watch Dogs: Legion PS5-ös és Xbox Series X-es verziójában.

Watch Dogs: Legion - úton a 60 fps

Az újgenerációs konzolok játékosai kiábrándultan konstatálhatták, hogy a Watch Dogs: Legion még az ő hardvereiken sem támogatja a 60 képkocka per másodperces sebességet. Szerencsére a Ubisoft dolgozik az ügyön.

Ingyen kipróbálható lesz a Watch Dogs: Legion

Nem is kellett rá várnunk olyan sokat, hamarosan ingyenes hosszúhétvégét tart a Watch Dogs: Legion. Az időzítés remek, hiszen a nyílt világú hackerjáték éppen most kapta meg a többjátékos módját.

Watch Dogs: Legion - elrajtolt a multiplayer

A konzolokon és Stadián ma elrajtolt a Watch Dogs: Legion többjátékos módja, amelyben kooperatív bandázás és egy kompetitív móka is várja a rajongókat. Egy launch trailert is kaptunk az imént.

Watch Dogs: Legion - PC-n csúszik a multiplayer

Eddig sem volt zökkenőmentes a Watch Dogs: Legion online szekciójának fejlesztése, és a jövő héten esedékes premier is hagy majd némi kívánnivalót maga után: a PC-s rajt csúszik, a többi platformon pedig hiányos lesz a multi.

Karnyújtásnyira a Watch Dogs: Legion multiplayere

Ugyan a Watch Dogs: Legion foltozgatása miatt a tavalyi évből már kimaradt a többjátékos módok implementálása, hamarosan ezt is pótolja a Ubisoft. Márciusban már a többi játékossal is osztozhatunk a londoni forradalmon.