Így adagolják a PvP-t a WoW: Classicban

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 9.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard elárulta, milyen PvP-tartalmakat tervez a nyáron induló World of Warcraft: Classichoz. Csakúgy, mint 2004-ben, az MMO PvP nélkül rajtol el, de idővel egyre több lehetőségünk lesz a más játékosokkal való harcra.

Végre megtudtuk, milyen ütemterv szerint kerül bevezetésre a PvP-móka a World of Warcraft: Classicban. Az MMO a nyári premierkor még nem rendelkezik ilyennel, noha képesek leszünk más játékosokat levadászni, de jutalom vagy büntetés nem jár értük. Ellenben a később élesedő második fázisban kerül bevezetésre a Honorable Kills, a Dishonorable Kills és a PvP Rank Reward, melyek után már díjazzák az ellenséges játékosok megölését. 

A harmadik fázisban érkeznek a Battlegroundok, így már szervezett keretek között PvP-zhetünk. Megnyitja a kapuit az Alterac Valley és a Warsong Gulch, majd jön az Arathi Basin Battleground az ötödik fázisban, majd a World PvP is élesedik a hatodikban. 

Aki a Szövetség és a Horda véget nem érő háborújára vágyik, pont úgy, ahogy tizenöt éve, nagyon jól fog szórakozni. A World of Warcraft: Classic mindenki számára elérhető lesz, aki rendelkezik aktív World of Warcraft-előfizetéssel. 

4.
4.
Teve
Sziasztok!

Ha már ti sem bírtok várni, létrehoztam egy Discordot a közelgő WoW Classichoz.
Szeretnénk minnél több magyar játékost, guildeket összegyűjteni és ráhangolódni a hamarosan érkező nyitásra.

Magyar WoW Classic Közösség Discord: https://discord.gg/C9jkzVG

Várunk mindenkit szeretettel!
3.
3.
xanatos0911
#2: Tipikus magyar hozzászólás, meg sem lepődök :) A saját életemet élem. Van heti 1-2 óra szabadidőm, amikor le tudok ülni a gép elé és nem dolgoznom kell, hanem tudok játszani. Ezen kívül pár hetente felnézek ide illetve egy másik oldalra, hogy valamennyire (minimálisan) tudjam követni mi folyik software és hardware tájon.

Ennyire nem érdekel a dolog, de gondoltam kifejtem, hogy szerintem ez nem helyénvaló. Kérlek, ne haragudj, hogy ennyire tudatlan vagyok szabadidő hiányában, igyekszem ezt pótolni. Az meg, hogy ki él barlangban lehet nézőpont kérdése is ;). Csók.
2.
2.
user101
Mondják volt, hogy aki barlangban lakik annak minden vicc új. Nos, nézz utána ez miről is szól valójában és meg fogsz lepődni: a pénzről és egy felhasználói kezdeményezés piaci keretek közt tartásáról, a szellemi termék védelméről és megint csak nem utolsó sorban: pénzről ... :)

De tényleg, Te eddig hol éltél ? :)
1.
1.
xanatos0911
Ugy oszinten, halal komolyan szerintem ez a legundoritobb dolog amit egy fejleszto/kiado muvelhet, hogy egy 15 eves cuccot ujra piacra dobnak penzert, majdnem ugyanolyan allapotban.... DE! Engem meg fognak venni, ugyanis szvsz a Burning Crusade utan minden kezdett elhanyatlani es engem mar a Lich King sem fogott meg. Osszegezve: borzasztoan varom es rendkivul utalom magam erte.. nem tudom van-e meg valaki aki igy erez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...