Hearthstone - megérkezett a Rise of Shadows

  • Írta: szlav
  • 2019. április 10.
  • Letöltés
Link másolása
Ideje ismét leporolni kedvenc paklinkat, mivel mától újabb trükkös kártyákkal egészíthetjük ki azt. Dalaran lakói nincsenek biztonságban, hiszen Dr. Boom és a League of E.V.I.L. gonosztevői valami igazán ördögire készülnek.

Csak úgy szalad az idő: gondolnátok, hogy már a tizenegyedik kiegészítőjénél tart a Blizzard online kártyajátéka, a Hearthstone? A ma élesedett Rise of Shadows rájátszik a szuperhősőrületre, hiszen Dr. Boom és társai a legklisésebb képregényekbe illő huncutsággal vetik be magukat, hogy elfoglalják Dalaran mágikus városát.

A kiegészítőről múlt hónapban rántották le a leplet, így ha lemaradtatok róla, a bejelentést követő cikkünkkel pótolhatjátok a kiegészítővel érkező szokásos dalos bevezetőt is. Szó esett itt a három új kártyamechanikáról: ilyenek a másodhegedűst idéző Lackey-kártyák, a körönként erősödő Scheme-varázslatok és a Twinspellek, amelyekkel kettős csapást mérhetünk az óvatlanokra. Azóta azonban a Blizzard fokozatosan mutatta be a 135 új kártyát tartalmazó szett lapjait, így érdemes lecsekkolni a teljes kollekciót még mielőtt belemerülnénk a játékba.

A Rise of Shadows nem csupán az új lapokat tartalmazza - kereken egy hónap múlva megérkezik a csomag egyjátékos kalandja is. Ahogy azt már megszokhattuk, ennek az első fejezete mindenki számára ingyenes lesz, a többi felvonás darabja viszont 700 aranyat kóstál majd. Ha mindez mégsem lenne elég, akkor pedig csak lépjetek be egyszer a játékba: egy ingyenes legendás lap köszönt majd benneteket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...