Újra együtt a Dontnod és a Focus Home Interactive

  • Írta: szlav
  • 2019. április 10.
  • Biznisz
Link másolása
Ismét valami közösbe vágnak a Dontnod fejlesztői és a Focus Home Interactive kiadói csapata. A két vállalat korábban a Vampyr kapcsán kollaborált, az itt kiépített kapcsolat pedig jövedelmezőnek bizonyult.

A kiváló történetközpontú játékairól ismert Dontnod általában a Square Enix oldalán tűnt fel, hiszen ők segítették világra a Life is Strange-széria összes eddigi epizódját. A francia fejlesztőstúdió azonban dolgozott már hazai kiadóval is - a Focus Home Interactive segítségével tavaly a Vampyrt hozták tető alá, amely nemrégiben átlépte az egymilliós eladott példányszámot. Ennek apropóján a két csapat ismét megragadja egymás markát, hogy egy közös új projektbe kezdjenek.

A hírek szerint az újonnan készülő játék a fejlesztőcsapat és a kiadó történelmének is az eddigi legambiciózusabb munkája lehet. Egyelőre nem lehetünk biztosak benne, hogy a Vampyr folytatásáról, vagy esetleg egy teljesen új címről van-e szó, de az mindenképp biztató előjel, hogy a stúdió és a kiadó is kimondottan lelkesnek tűnik azzal kapcsolatban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...