Kiszivárgott a Star Wars Jedi: Fallen Order posztere

  • Írta: szlav
  • 2019. április 12.
  • Képek
Talán csak órák kérdése, hogy többet is megtudjunk a Respawn várva-várt Star Wars-játékáról, előtte viszont érdemes egy pillantást vetnünk annak első hivatalos poszterére. Minket már ez az egy kép is rendesen ráhangolt a bejelentésre!

Javában zajlik Chicagóban az idei Star Wars Celebration, mi pedig már tűkön ülve várjuk, hogy megtudhassunk mindent, ami a messzi-messzi galaxissal kapcsolatos. Az első érdekesség pedig a Respawn játékáról érkezett, idő előtt felkerült az internetre ugyanis a Star Wars Jedi: Fallen Order első poszterképe.

Ha nektek is megdobbant a szívetek a kék fénykard, a földbe fúródott cirkáló és a TIE-vadászok láttán, akkor nem vagytok egyedül! Reméljük, hogy hamarosan egy velős előzetest is kapunk a várhatóan idén érkező játékból!

9.
A Pulyka
#7: Bevallom oszinten, eddig valahogy elsiklottam a SW hirek mellett, mert tudom, hogy ezedk a multis lovolden kivul mast ugysem akarnak csinalni.
Azt akarod mondani, hogy keszul egy single player star wars jatek???
8.
Kawada
#7: Vagy csak egy naív 8 éves vagy, aki elhiszi, hogy az EA bármit tehet a Star Wars branddel anélkül, hogy ne egyeztetnének napokat... Minden szarság, ami a SW-al történt az EA alatt, a Disney rábólintásával történt. Még a Battlefront 2 a legménőségibb SW termék amióta a Disney intézi a dolgokat. És ez nem dícséret, bár én szeretem a BF2-t. De ettől még tisztában vagyok a betegségeivel.
7.
ollie92
NINCS MULTI
NINCS MIKROTRANZAKCIÓ
CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EGYJÁTÉKOS KAMPÁNY

Nos, a Disney vagy megszorongatta az EA tökeit, vagy ez egy újabb csapda.
6.
Kolompár Tarzan
Ismerve ezeket a modern baromságokat, mikrotranzakciós Battle Royale játék lesz, rengeteg buggal és táncolós, öltöztethetős, emote-os baromságokkal.
A loot box-nak mi lesz a neve a Star Wars világában? Force crate?
1.
Stack
Hacsak megközelíti a Jedi Academy-t vagy az Outcast-et én már boldog leszek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...