Star Wars Jedi: Fallen Order

A Respawn is Star Wars-játékon dolgozik.
Típus:

Jedi: Fallen Order - változik a fénykard kinézete

A Star Wars Jedi: Fallen Order játékmenetét figyelve nektek is feltűnhetett, hogy valami nem volt rendben Cal fénykardjával. Stig Asmussen elárulta, hogy a visszajelzéseknek hála átszabták a fegyver kinézetét.

26 perc a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel

Az idei E3-on már belenézhettünk a Star Wars Jedi: Fallen Order játékmenetébe, az EA Playen levetített 13 perc azonban csak a teljes demó fele volt. Most végre mi is megnézhetjük a bemutató teljes, kibővített változatát.

Fallen Order - szóba sem jött a Frostbite Engine

Megszokhattuk már, hogy az EA-játékok többsége a kissé megosztó Frostbite Engine fejlesztői környezetében készül. Az Unreal Engine 4-en futó Star Wars Jedi: Fallen Order esetében azonban nem is gondoltak erre az opcióra.

A Sekiróra hajaz a Fallen Order harcrendszere

A Star Wars Jedi: Fallen Order E3-as bemutatója után mi is észrevehettünk néhány ismerős játékelemet, egy friss interjúból most pedig kiderült, hogy igen sokban hasonlít majd Cal Kestis harcstílusa Sekiro technikájához.

E3 2019: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtek meg a leginkább.

Képregényes előzményt kap a Jedi: Fallen Order

Az E3 egyik legjobban várt címe kétségtelenül a Star Wars Jedi: Fallen Order volt, melyhez a Marvel hivatalos bejelentése szerint amolyan ráhangoló előzménysztoriként egy képregényt is kapunk szeptemberben.

E3 2019: Hangulatos előzetesen a Fallen Order

A tegnapi játékmenet után egy vadiúj trailert is kapott a Star Wars Jedi: Fallen Order. Az összeállítás sokat merít a korábban már látott kashyyyki misszióból, de bőven akarnak látványos új jelenetek is.

E3 2019: Részletek a Jedi: Fallen Orderről

Tegnap láthattuk a Respawn Entertainment fejlesztésében készülő Star Wars Jedi: Fallen Order első játékmenet-bemutatóját, amit nem sokkal később a Game Informer tartalmas előzetese követett. Összeszedtük a legfontosabb részleteket.

E3 2019: Hivatalos képeken a Jedi: Fallen Order

Az E3 hivatalos rajtját megelőzően az EA már a tegnapi napon megtartotta a saját bemutatóját, melyben végre akció közben is láthattuk a Respawn Entertainment Star Wars-játékát. Utóbbihoz a mai napon befutottak az első hivatalos képek is.

E3 2019: Negyedóra Jedi: Fallen Order

Hivatalosan csak hétfőn rajtol el az idei E3, de az Electronic Arts éppen zajló önálló eseményével, az EA Playjel gyakorlatilag kezdetét vette a Los Angeles-i őrület. A műsor nyitányaként végre játékmenet-bemutatót kapott a Jedi: Fallen Order.