Star Wars Jedi: Fallen Order

A Respawn is Star Wars-játékon dolgozik.
Típus:

Nagyok az elvárások a Fallen Orderrel szemben

Az EA fejesei 6-8 milliós eladást várnak a Respawn Entertainment által fejlesztett Jedi: Fallen Ordertől, ami egy single player játéktól meglehetősen erős teljesítménynek számít.

Növekedéssel zárta üzleti évét az EA

Hiába gyűlöli sok játékos a mikrotranzakciókat és az élő szolgáltatásokat, a gyakorlat azt mutatja, hogy ezekből folyik be a legtöbb bevétel az Electronic Arts számára. Jól ment a kiadó szekere a legutóbbi üzleti évben.

Fallen Order - jövő hónapban érkezik a gameplay

Úgy tűnik, hogy június elején végre befuthat a Star Wars Jedi: Fallen Order első igazi játékmeneti bemutatója. Ekkor zajlik ugyanis az EA Play, ahova kiviszik a Respawn várva-várt játékát is.

Switchre nem jön a Star Wars Jedi: Fallen Order

Az EA közösségi menedzsere, Jay Ingram a Twitteren feltett rajongói kérdésre reagálva megerősítette, nincs tervben, hogy Nintendo Switch-kiadást kap a Star Wars Jedi: Fallen Order.

Nem lesz lopakodás a Jedi: Fallen Orderben

Tegnap este egy látványos előzetessel mutatkozott be a Star Wars Jedi: Fallen Order, de a játékmenet egyes részleteit még mindig titkok övezik. Azt viszont megtudhattuk, hogy lopakodós elemekre nem számíthatunk.

Befutott a várva-várt Jedi: Fallen Order-előzetes

Megérkezett a Respawn Entertainment kifejezetten történetmesélősnek szánt Star Wars-játékának, a Star Wars Jedi: Fallen Ordernek a bemutatkozó előzetese, amiben a játék főhősétől megtudjuk, hogy senkiben sem bízhatunk, csak az Erőben.

Mikrotranzakciók nélkül jön a Jedi: Fallen Order

A Respawn Entertainment alapítója az IGN-nek adott interjújában elárulta, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order teljesen az egyjátékos élményre hegyeződik ki, így mikrotranzakciók sem lesznek benne.

Kiszivárgott a Star Wars Jedi: Fallen Order posztere

Talán csak órák kérdése, hogy többet is megtudjunk a Respawn várva-várt Star Wars-játékáról, előtte viszont érdemes egy pillantást vetnünk annak első hivatalos poszterére. Minket már ez az egy kép is rendesen ráhangolt a bejelentésre!

Jedi: Fallen Order - tartalmas lesz a leleplezés

Nyakunkon az idei Star Wars Celebration, ahol a Star Wars: Episode IX első előzetese mellett a Respawn Entertainment régóta várt Star Wars-játéka, a Jedi: Fallen Order is bemutatkozik.

Chris Avellone is dolgozott a Jedi: Fallen Orderen

Újabb apró hírmorzsáknak örülhetünk a Star Wars Jedi: Fallen Order kapcsán. Úgy tűnik, hogy a veterán szerepjáték-tervező, Chris Avellone is besegített a Respawn munkájába. Egyre körvonalazódik a megjelenés dátuma is.