Star Wars Jedi: Fallen Order PC, PS4, XBOXONE

A Respawn is előrukkolt egy Star Wars-játékkal - de még milyennel!

Készülőben van a Star Wars Jedi harmadik része

A főszereplő Cal Kestist megformáló Cameron Monaghan árulta el, hogy a harmadik rész munkálatai már folyamatban vannak, persze konkrétumokat nem mondhatott a projektről.

A Star Wars Jedi: Fallen Order rendezője elhagyta az EA-t

Stig Asmussen volt a direktora a Star Wars Jedi játékoknak a Respawn Entertainmentnél, most egyelőre még nem tisztázott okok miatt ott hagyta a céget és annak anyavállalatát, az Electronic Artsot is.

Az EA fejese szerint nagyon izgalmas projektek készülnek a Respawnnál

Andrew Wilson szerint izgalmas, bejelentés előtt álló projektekre utalt egy konferencián, és elismerte, hogy nagyon jó üzletet csináltak a Respawn Entertaiment felvásárlásával 2017-ben.

A Respawn már a következő Star Wars Jedi-videójátékon dolgozik

Egy Reddit-felhasználó bukkant rá az információra a Respawn Entertainment egyik friss álláshirdetésében.

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus Essential januári játékai

Naná, hogy ismét kiszivárogtak a PlayStation Plus Essential mellé járó játékok. A Star Wars-rajongók és a Fallout szerelmesei különösen örülhetnek.

Félévente adna ki új Star Wars-játékot a Disney

Miután felvirágzott a Star Wars-sorozatok reneszánsza, itt az idő, hogy a videojátékos szférában is újra hódítson a hatalmas sci-fi franchise. A szóbeszéd szerint a Disney alaposan felpörgeti a Star Wars játékprojektjeit.

Frissítve: Az Amazon felvásárolhatja az Electronic Artsot

A hatalmas felvásárlások korát éli a játékipar. A híresztelések szerint az Electronic Arts is a nagyobb vállalatok célkeresztjébe került, ha pedig igazak a pletykák, akkor az Amazon már meg is tette az ajánlatát.

Előzményregényt kap a Star Wars Jedi: Survivor

Egyelőre meglehetősen keveset tudunk a Star Wars Jedi: Fallen Order és az azt követő Survivor közti eseményekről. Ezt a két játékot összekötő regény orvosolja majd.

Saját sorozatot kaphat a Star Wars Jedi: Fallen Order főhőse

Állítólag a színész már meg is állapodott a Lucasfilmmel, a sorozat pedig a Disney+ felhozatalát erősíti majd.

Hamarosan a Star Wars Jedi: Fallen Order cuki robotját is megépíthetik a LEGO-rajongók

Úgy tűnik, a LEGO tovább folytatja a videojátékok által inspirált készletek kiadását, most épp a Star Wars Jedi: Fallen Order játékból ismert BD-1-t építhetjük majd meg.