Star Wars Jedi: Fallen Order PC, PS4, XBOXONE

A Respawn is előrukkolt egy Star Wars-játékkal - de még milyennel!

Saját sorozatot kaphat a Star Wars Jedi: Fallen Order főhőse

Állítólag a színész már meg is állapodott a Lucasfilmmel, a sorozat pedig a Disney+ felhozatalát erősíti majd.

Hamarosan a Star Wars Jedi: Fallen Order cuki robotját is megépíthetik a LEGO-rajongók

Úgy tűnik, a LEGO tovább folytatja a videojátékok által inspirált készletek kiadását, most épp a Star Wars Jedi: Fallen Order játékból ismert BD-1-t építhetjük majd meg.

Bemutatkozott a Star Wars Jedi: Survivor, itt az első előzetes

Minden pletyka igaznak bizonyult, hivatalosan is bemutatkozott a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása. A Survivor alcímet viselő akciójáték öt évvel később követi Cal Kestis kalandját.

Februárban vagy márciusban jöhet a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása

Egyre csak szállingóznak a pletykák a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásával kapcsolatban. Míg a hivatalos bejelentést várjuk, hogy végre eldőljön, mi igaz ezekből, addig egy újabb értesülés már a megjelenés hónapját is tudni véli.

Star Wars Jedi: Survivor címen futhat a Fallen Order folytatása

Az EA és a Respawn továbbra is rendíthetetlenül őrzik az új Star Wars-játékok titkait, de a szivárogtatók nem könnyítik meg a dolgukat. Jeff Grubb a minap kikotyogta, hogy mi lehet a Fallen Order folytatásának a címe.

Kihagyhatja az előző konzolgenerációt a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása

Úgy tűnik, kizárólag az újgenerációs rendszerekre fókuszál majd a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása. A Giant Bomb szerkesztője, Jeff Grubb szerint a játék idén már biztos nem lát napvilágot.

Hamarosan bemutatkozhat a Jedi: Fallen Order 2

A Giant Bomb szerkesztője, Jeff Grubb szerint a májusi Star Wars Celebration rendezvényen jelenti majd be az Electronic Arts a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatását. A megjelenésre pedig még idén sor kerülhet.

Úgy néz ki, BD-1 saját LEGO-szettet kaphat

Úgy tűnik, a Star Wars Jedi: Fallen Order közönségkedvenc droidja, BD-1 hamarosan saját LEGO-szettet kaphat, amely a legutóbbi pletykák szerint augusztusban kerülhet boltokba.

Star Wars-játékot fejlesztene az Omega Force

A Dynasty Warriors-játékokért is felelős Omega Force producere, Akihiro Suzuki egy interjúban elárulta, nagyon szeretne egy musou Star Wars-játékot készíteni. Ki tudja, még az is lehet, hogy lesz belőle valami.

Három Star Wars-játék is készül a Respawnnál

Az Electronic Arts bejelentette, hogy három Star Wars-játék is készül náluk, ráadásul mindegyik a Respawn Entertainment égisze alatt. A Jedi: Fallen Order folytatása mellett egy lövölde és egy stratégia is a csőben van.