Jason West az Epic Gamesnél

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 13.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Az Infinity Ward és a Respawn Entertainment társalapítója már az Epic Games sorsait erősíti - ez alapján úgy tűnik, hogy a Fortnite fejlesztője már egy vadiúj címen dolgozik Jason West segítségével.

Maga a The Game Awards atyja, Geoff Keighley szellőztette meg, hogy Jason West az Epic Gameshez szerződött. Az iparági veterán az Infinity Ward társalapítója volt, nem kevés Call od Dutyt készített az Activisionnek, majd a kiadóval való összezördülés után saját stúdiót alapítottak Vince Zampellával Respawn Entertainment néven. 

Jobbról Jason West

A hivatalos álláspont szerint West 2013 óta nem dolgozott a játékiparban, mondván a családjára szeretne összpontosítani. Úgy látszik, hatéves pihenés után újra játékfejlesztésbe vágott. Keighley szerint a szakember már egy hónapja erősíti az Epic Games sorait. 

Tekintettel arra, hogy milyen jövedelmező a Fortnite, az Epic nem zárkózik el az új projektektől. Még nincs semmi konkrétum arra nézve, hogy milyen irányba indult el a stúdió, de az biztos, hogy egy innovatív shooterrel gazdagodunk valamikor a jövőben. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...