Levetítették a The Mandalorian első előzetesét

  • Írta: szlav
  • 2019. április 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem hiányozhatott a Star Wars Celebrationről a The Mandalorian sem - le is vetítették az első teaserét, habár az élő streamen nem mutatták meg azt. A sorozat a Disney+ nyitócímeiként érkezik idén ősszel.

A chicagói Star Wars Celebration ajtajai mögött a mai nap levetítették a The Mandalorian első teaserét. A rendezvény fontosabb eseményeit eddig mindannyian követhettük a livestreamek segítségével, ezt az előzetest azonban sajnos nem vetítették le az internet népe előtt. Így sajnos egyelőre mi sem tudunk videót mutatni, cserébe viszont leírhatjuk, hogy miket tartalmaztak a képsorok.

A rövid klip során a teljes páncélba öltözött főhősünket láthatjuk, miközben végigsétál egy vékony hídon. Körülötte összecsapnak a hullámok, majd előtte kinyílik egy kör alakú zsilipajtó. Amint betekintünk a helyiségbe, hamar világossá válik: egy lepusztult kantinba érkeztünk.

Ahogy azt már korábban megtudhattuk, a The Mandalorian címszereplőjét Pedro Pascal (Trónok harca) alakítja majd. A stábhoz csatlakozik még Gina Carano (Halálos iramban 6.), Emily Swallow (A mentalista), Carl Weathers (Rocky), Omid Abtahi (Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész), Nick Nolte (Kisvárosi gyilkosság), Giancarlo Esposito (Totál szívás) és Werner Herzog (Nosferatu: Az éjszaka fantomja) is.

A sorozatért a Vasember-filmek rendezője Jon Favreau és az animációs Star Wars-sorozatok atyja, Dave Filoni felel majd - Filoni rendezi az első epizódot is. Az események egy eddig sosem látott mandalóri harcost követnek majd, kinek történetét nagyban inspirálta a legendás fejvadász, Boba Fett, s apja, Jango. Időben az eredeti és az új trilógia közt járunk majd: három évvel A Jedi visszatér eseményei után. Egy olyan átmeneti időszak ez, ahol a Birodalom már elbukott, de az Első Rend még nincs a képben.

A The Mandalorian idén novemberben debütál a Disney+ egyik nyitócímeként.

13.
13.
Balagee85
Nagyon várom már! Sőt, azon kevesek közé tartozom akiket az IX is érdekel! :)
12.
12.
kirschakos
#8: Talán láttad, hogy egyből tudod fos a film?
11.
11.
user101
"Legendás fejvadász" Röhely, inkább szánalmas balek akit öt perc szerencsétlenkedés után megesz egy giliszta. Nagy karrier... :)))
10.
10.
ollie92
#8: Akárcsak a hazai IGN ...
9.
9.
medson
#6: Igen csak mi nézőként ebből nem sokat tapasztaltunk, persze volt pár jelenet itt ott ami durvább volt egy kicsit de sosem vittél túl egy bizonyos határon, a rohamosztagosokat meg én inkább a komikum kategóriába sorolnám. A Rouge One ban már elkezdték pedzegetni hogy egy kicsit sötétebb irányba is el szeretnék vinni , teljesen helyesen.
8.
8.
zoli12i
Remélem jó lesz. Jobban várom, mint a fos IX-et.

A külföldi IGN véleményét meg hagyjuk. Lefizetett sz*rf*szú banda.
4.
4.
ollie92
#3: "disney" Szerintem ez már el is dőlt...
3.
3.
revdav11
Az amerikai IGN megfogalmazása szerint "A Star Wars és a Breaking Bad találkozása".

Ha teknősháton felrobbanó fejeket nem is várok, de bízom benne, hogy azért itt egy fokkal tökösebbek lesznek, mint az új filmekben.
Korhatár-besorolást még nem lehet tudni, de remélem nem egy 6+os történet lesz.
2.
2.
Macifasz
Nem is értem miért nem dobták fel azonnal az előzetest. Kis túlzással élve, de ezt jobban várja a többség mind az Episode IX-et, erre csak kamerás változatok érhetőek el, de lehet már azok se? Hova tartogatják? Meg miért és mire fel? :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...