15 perc kalandozás a The Sinking City birodalmában

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 15.
  • Videó
Link másolása
A Game Informer csapatának köszönhetően egy vadonatúj gameplay videó érkezett a Frogwares júniusban várható lovecrafti játékából. Annyi már biztos, hogy Oakmont felfedezése nem lesz egy sétagalopp.

A The Sinking City című történetközpontú nyomozós játékban Charles W. Reed magándetektív bőrébe bújhatunk, aki az egyik ügye miatt az 1920-as évek New England-i térségébe, egészen pontosan a Massachusetts állambéli Oakmont városába látogat. A főszereplőnket folyamatosan kísértő sötét múltja és túlvilági látomásai a település olyan arcát fedik majd fel a játékos előtt, melyben a rejtélyek mellett a természetfeletti erők is komoly szerephez jutnak.

A játékkal kapcsolatban egyébként már rengeteg cikkben foglalkoztunk, írtunk a speciális pályaszerkesztő felépítéséről, mellyel alig egy óra leforgása alatt konkrét városrészeket építhetünk fel, de szó esett már a folyamatosan fejlődő animációkról és a nyomozás mikéntjéről is.

A The Sinking City az eredeti tervek szerint még márciusban rajtolt volna el, ám mivel a hónap bővelkedett az AAA-s címek megjelenésében a kiadó úgy döntött, hogy június 27-re tolja el a nagy napot a PC, Xbox One és PlayStation 4 esetében egyaránt.

3.
3.
A Pulyka
Mig a tobbseg a sony jatekoknal osztja az okossagot, elmennek ilyen gyongyszemek mellett, mint ez a jatek. Nalam egyelore ez a legvarosabb cucc, remelem nem szarjak el.
1.
1.
crytek
Steamre csak egy év múlva....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...