Egyéves a God of War

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 15.
  • Videó
Link másolása
Az örömteli alkalom kapcsán pedig a Santa Monica Studio csapata még egy ünnepi videót is összedobott, melyben megköszönik a rajongóknak azt a sok szeretet és kedvességet, melyet az elmúlt év során kaptak.

Shannon Studstill, a stúdió fejese a blogbejegyzésében az alábbi sorokkal vezet fel az ünnepi videót: „2015-ben a God of War-franchise tizedik évfordulóját ünnepeltük, a történet ugyanis még 2005-ben vette kezdetét. Most viszont itt vagyunk Kratos és fia, Atreus új korszakának első évfordulóján.” A videóban egyébként rengeteg olyan fejlesztő szólal meg pár másodperc erejéig, akik kulcsszerepet játszottak a játék megalkotásában, legyen szó akár a látványvilágért, a játékmenetért, vagy a rendkívüli zenéért felelős személyekről.

Az ünneplésből természetesen nem maradhat ki egyetlen PlayStation 4-tulajdonos sem, így a Sony jóvoltából egy dinamikus téma lesz letölthető a konzolhoz, illetve április 17-től még egy God of War Anniversary témájú karakter képét is beállíthatjuk a PS4-es avatárunknak. A témákról és az avatárokról is láthattok alább képeket.

Kevésbé örömteli hírként ismét megerősítést nyert, hogy a God of War nem kap DLC-t. Cory Barlog, a játék rendezője korábban tett olyan megjegyzéseket, amik egy tartalmi kiegészítőre utaltak, ám a mai napon hivatalosan is bejelentette, hogy nem fog érkezni a játékhoz semmilyen extra tartalom. Ennek oka az, hogy ugyan tényleg voltak a saját bevallása szerint egészen szórakoztató ötletei egy esetleges DLC-hez, ám a csapatban mindenki azt mondta neki, hogy „haver, ez őrültség, ez egy picit túl nagy lenne DLC-nek”, így végül elvetették a „túlságosan is ambiciózus” tervet.

52.
52.
A Pulyka
#50: https://www.youtube.com/watch?v=7I68_BdAQmw&t=1065s

Ez a csoka maga a haboru istene :D
51.
51.
Kisjack241
#45 #46 köszönöm a tanácsokat, próbálkozni fogok még! Eddig a legtöbbet a Last Of Us-ban Grounded fokozaton szenvedtem annál a résznél mikor Ellie-t irányítod és Daviddel harcoltok a bányászfaluban..ott meghaltam vagy 30x legalább. Bár sokat szenvedtem az Uncharted 4ben is Hard fokozaton. Sajna a souls játékokat nem szeretem, túl hamar felhúznak az ilyen részek :)
45.
45.
DeKor
#44: Menj el Niflheimbe, és a ködben szerezz annyi ködvisszhangot, amiből fel tudod oldani a törpe ködpáncélját. (A törpe nevére már nem emlékszem.)
Aztán vegyél Broktól, vagy Sindritől egy olyan feltámasztókövet, ami teljes haragot ad feltámasztáskor. A harcba teljesen feltöltődött erővel és haraggal indulj el.
Figyel arra, hogy vannak a Valkűrkirálynőnek olyan távoli támadásai, amiket ki tudsz védeni a pajzzsal, de néhányat nem, azok elől el ki kell térni. Ehhez érdemes feloldani azt a képességet, amivel messzebre tudsz gurulni kitérés közben.
A valkűrkirálynő közeli támadásait Az utolsó pillanatban védd ki, ne legyen folyton felvonva a pajzsod. Ha az ütése pillanatában védesz, kap egy jó nagy ütést a királynő, és néha még ráver plusz egyet a pajzs szélével. Miután a Valkűrkirálynő rádrepül, és te sikeresen kitértél előle, kicsit megtántorodik, ilyenkor vigyél be neki ütéseket, amíg tart a bódult állapota. Semmiképpen ne menj bele csihi-puhiba, mindig figyeld, és csak akkor védj és támadj, amikor épp szükséges. Amikor nagyon lemegy az életerőd, indíts egy haragot, akkor püfölheted, ahol éred. Ha meghalsz, aktiváld a feltámasztókövet, és rögtön indítsd a haragot, hogy közben töltődjön ez életerőd.
És természetesen emellett mindig váltogasd a Leviathán fejszét és a káosz pnegéit, attól függően, hogy melyiknél melyik plusz támadás van feltöltődve. Ja, és folyton nyomogasd harc közben a négyzet gombot, hogy Atreus is állandóan nyilazzon. Neki a varjakat érdemes beállítani bónusz támadásként, azok sebeznek a királynőn a legtöbbet. Amint újra feltöltődtek, ismét használd őket.
44.
44.
Kisjack241
A valkűrkirálynőt sehogy sem tudom kinyírni :D
34.
34.
godach
#19: Spider Mant végigjátszottam. Ha tetszett az Arkham széria, akkor ez még jobban fog. Szerintem minden téren (kivéve lopakodás) megeszi. Az interaktív környezet miatt pedig olyan látványos harcokat lehet letolni, hogy alig várod a következőt. Ne hagyd ki, kötelező darab.
24.
24.
Duken
#19: Gow egészében nézve jobb viszont a póki a gen egyik legélvezetesebb játéka. Köröket ver az arkham szériára játékmenet tekintetében. Sokkal folyékonyabb és komplexebb a harcrendszere, a hálóhintázástól meg elélvezel olyan jó. Én a Spidermant kiplatináztam és jobban élveztem mint a gow-t.
22.
22.
adamsfamily
#19: A God of War jobban megéri az árát.A pókembert most vittem végig és eléggé túl van értékelve az a játék.Sok helyen látszik,hogy az Arkham szériából koppintottak jó pár dolgot,csak a megvalósítás nem lett az igazi.Az irányítása halál idegesítő,főleg a drón kergetéseknél b*ssza szét az ember idegeit,amikor egy híd alá próbálnád például berántani magad.A Batman szerintem köröket ver a Pókemberre,mind minőségben,mind tartalomban és grafikában is.
19.
19.
Mr.Dead
Ha választani kéne, hogy ez, vagy a Spider Man, akkor melyik lenne jobb? Mindkettőt egyszerre nem akarom, mert igysincs sok időm játszani, de ha vegigvittem párszor a Sekirot ezek közül jönne a kövi játék csak nem tudok dönteni
17.
17.
Duken
#12: Egyetértek. Repetitív fos mint a hzd meg az összes sony exkluzív. Én megvétel után már becseréltem. Csak ránéztem a borítora meglátam azt a nagy szakállas bácsit azt elég is volt. Kiejtettem a kezemből úgy megijedettem. Meg milyen dedós már érted, mit keres egy kiskölök egy videójátékba? Áhh. De a végső szeget a koporsóba a ps logo verte be. Há mondom mi ez? Kbszott sony kommandó megint támadja a szegény becsületes magyar játékosközösséget. Rohadtak. Agresszív öltönyös brzsóá nagyurak, milyen exkluzívokkal szúrják már ki a szemünket.Hajra magyar proletárok.. ööö illetve elvtársak, kisdobosok és úttörők! Az egyenlőség nevében! Törjük le az igát! Törjük össze a ps4et, vessünk véget a sony kommandó uralomnak!ÁOooEeeÁoooo!
14.
14.
:D nagyokat röhögtem az első kommenteken, toljátok még Xd
12.
12.
rezy
Nekem a zenékből tényleg nem maradt meg semmi, a régi részek zenéit mai napig hallgatom, sok benne a gyöngyszem. Ellenfelek túlzottan egysíkúak, sokszor ismétlődnek. Mechanikailag is távolabb áll tőlem mint a régebbiek, igaz a fanyalgók miatt megértem a változtatást, csak én nem bántam volna ha megmarad a régi harcrendszer. Mindezek ellenére jó játék, csak nem egészen értem a díjak sokaságát... 1 végigjátszás után már cseréltem is...
9.
9.
Anti4730
7.
7.
Duken
Arról nem is beszélve hogy sétálószimulátor, nem volt benne harc sem csak a kölköt nevelgettük meg együtt pityeregtünk. Ráadásul nem indul el xboxon csak valami statikus zaj hallatszik és feketeség van a képernyőn.
6.
6.
zoli12i
Bár battle royal sincs benne.
3.
3.
zoli12i
#1: A zenék is túl gagyik voltak. Meg sem érdemelte a legjobb zenének járó díjat például. Bunda az egész. Sztorijára már nem is emlékszem. Volt valami izmos, szakállas ordibáló csávó egy hülye gyerekkel, meg valami fejjel. Prff...
1.
1.
DeKor
Valaki mondja már, hogy a God of War túlértékelt játék. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...