Mi készül a Knights of the Old Republic kapcsán?

  • Írta: szlav
  • 2019. április 17.
  • Hír
Link másolása
A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy elárulta: készül egy Star Wars-projekt, amelynek köze van a méltán híres Knights of the Old Republic-játékokhoz. Arról egyelőre csak találgathatunk, hogy pontosan miről is lehet szó.

Ennél megbízhatóbb forrásból talán nem is kaphattuk volna: maga Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke árulta el, hogy már készülőben van valami, ami ismét visszarepíthet minket a Régi Köztársaság idejébe. Az MTV News rövid interjújában megpendítették az új kánonban többnyire kiaknázatlan éra kérdését, élvonalban a Star Wars: Knights of the Old Republickal, melyre efféleképp reagált Kennedy:

"Tudod, elég gyakran szóba kerül ez a kérdés. A válasz pedig: igen, dolgozunk valami látnivalón. Pillanatnyilag nem tudom, hogy pontosan miként alakul majd a dolog, hiszen vigyáznunk kell vele, nehogy túl soknak érződjön a Star Wars."

A megfogalmazás óvatos volt, így nem lehetünk benne biztosak, hogy egy új KotOR-játékról, vagy esetleg egy filmről, vagy sorozatról van szó. Mi persze nagyon örülnénk egy Knights of the Old Republic 3-nak, de azt sem bánnánk túlzottan, ha ehelyett valamilyen formában a képernyőn elevenednének meg a Régi Köztársaság lovagjai. Kennedy hozzászólása, miszerint nem akarják, hogy a bőség zavarában megunjuk a Star Warst, talán arra enged következtetni, hogy a történetet filmnek, vagy tévésorozatnak szánják, hiszen ezek azok a médiumok, ahol mostanában "nagy a forgalom".

2.
2.
Heldengeist
Ne nyúljanak hozzá. Sem a Disney-ben, sem az EA-ben nem tudok bízni, hogy bármit ki tudnának, sőt, ki akarnának izzadni, ami méltó volna az első két részhez.
1.
1.
Hab
Remélem film is lesz és játék is. Kennedy nem hiszem, hogy játékról beszél. Trónok Harcás srácokra akár rá is bíznám Revan sztorijának elmesélését. Kezdődhetne a Mandaloriai háborúval.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...