Érkezik a God of War-kártyajáték

  • Írta: szlav
  • 2019. április 17.
  • Érdekesség
Link másolása
God of War: The Card Game címmel készít kézzel fogható kártyajátékot a CMON Games. Az északi mitológiával jócskán átitatott kalandot egyedül, vagy akár három másik barátunkkal is átélhetjük.

Az egyéves évfordulóról ugyan épphogy lecsúsztak, de a CMON Games bejelentette: idén piacra dobják a God of War: The Card Game névre keresztelt kártyajáték csomagját. Bizony, ugyanarról a CMON Gamesről van szó, akik néhány napja belengették a Bloodborne-társast is. 

Az 1-4 játékossal játszható kaland nem keveset merít majd a videojáték történetéből, illetve a skandináv mitológiából. Minden játszma során felvehetjük egy-egy hős szerepét (Kratos, Atreus, Mimir, Freya, Brok, Sindri), feladatunk pedig az lesz, hogy megmentsük Midgardot és megállítsuk a Ragnarök eljövetelét.

Minden hős saját egyedi képességekkel rendelkezik majd, amelyre szükségük is lesz a véletlenszerű események megoldása és a videojátékból ismerős ellenfelek legyűrése során. A készítők számos taktikai elemet bedobnak a mixbe, így például ügyelnünk kell arra is, hogy miképp fejlesztjük a játék közben használt paklinkat. Pontos megjelenési dátumot még nem közöltek, de a tervek szerint a pakk még az idei év harmadik negyedévében piacra kerülhet.

4.
4.
A Pulyka
#2: En nemreg vettem egy god of war-os penztarcat, mondanom sem kell, az ev tarcaja :D
3.
3.
kamgecam
#2: :D Nekem a Bloodborne társasjátékra fáj a fogam de csak a figurák miatt.
2.
2.
frankdelgado
Évkártyajátéka. A God of war monopoly hol késik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...