Májusban érkezik a S.W.I.N.E. HD Remaster

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 18.
  • Megjelenés
Az eredetileg 2001-ben megjelent vicces RTS ráncfelvarráson átesett verziója májusban landol a boltokban - erősítette meg az egykori Stormregion-tagokat is felvonultató magyar fejlesztő. Reméljük, most nagyobb figyelmet kaphat.

A malacok és a nyulak háborújára kihegyezett valós idejű stratégia eredetileg 17 éve jelent meg, ám a magyar Kite Games úgy gondolta, ideje leporolni a címet. A felújított látvánnyal, újrakevert zenével és minden javítással egybegyúrt anyag talán most megkaphatja az őt megillető rivaldafényt. 

A munkálatok lassan befejeződnek, a csapat bejelentette, hogy a S.W.I.N.E. HD Remaster május 23-án landol a Steamen - ami a legjobb hogy a GameSpy leállásával nélkülözött multiplayer is életre kel. Ha sikeres lesz az RTS, talán a várva-várt folytatás is zöld utat kaphat, de ne szaladjunk ennyire előre. 

14.
Cooper911
Én nagyon szerettem. Az eredeti (nem újságmellékletes) még mindig itt a polcomon. De ezt meg fogom venni, mert egy modern gépen is elmegy, így megér még egy végigjátszást. Anno kimaradt nekem a multi azt is kipróbálom. Illetve ha sikeres lesz akkor talán jön a folytatás is.
10.
Heldengeist
Szerintem nem volt ez rossz. Akkoriban eléggé faltam az RTS-eket és ez nem lefelé állt ki az átlagból. HD Remasterre viszont semmi szüksége. Pláne, hogy az eredeti szabadon terjeszthető.

Ha viszont úgy gondolok rá, mint egy összerázó projektre a Storm romjain újraalakult csapatnak, akkor én nem haragszom érte. Aztán majd kíváncsi leszek egy igazi első projetre. Elég takaréklángon ég az utóbbi pár évben a műfaj. Dobhatnának egy patchet a Panzershez is, sokan panaszkodnak a Steam lapján, hogy modern gépen nem megy.
8.
user101
Moderátoroknak:

A "banlistre" ennek a kedves embernek ( #4, 5 ) kérnék +1 strigulát, had repüljön... Köszönöm... :)
3.
Kawada
#2: A kampány és a szinkron már akkor is idegesített persze... De maga a gameplay és a játék része szerintem erős volt.
2.
Kawada
A Swine volt szerintem az első maintsream-ebb RTS, ami remekül tudta becsempészni a valós taktikázást, az egységekkel való egyéni törődést. Azelőtt építettél 10 épületet, gyártottál 200 katonát és szétszedtél mindent mélységű taktika volt (túlzok persze), ez itt azért megváltozott. Egységeket vitted tovább, lőszer és üzemagyag utánpótlásnak szerepe volt, egységeknek jelentős másodlagos képesség, stb. Ezek szerintem akkor (legalábbis számomra) igenis egyedi és nagy szám volt. 3000 Ft lesz ha jól rémlik. Meg fogom venni, hogy támogassam őket. Nem hiszem, hogy fogok vele megint játszani. De örülnék egy hasonlónak a fejlesztőktől kicsit frissebb köntösben.
1.
user101
Értem én a lelkesedést de azért lássuk reálisan: egy közel 20 éves játékot leporolnak, kap egy kis update-et és ettől várják a csodát ? Ráadásul egy RTS-t ami a maga koránban is csak inkább OK. volt, mint jó és csak azért lelkesedtünk érte mert magyar...

Azért sokat ne várjatok, a realitás teljesen más talaly...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...