Sega Mega Drive Mini - új játékok mutatkoztak be

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 19.
  • Hír
Link másolása
Tavaly áprilisban mutatkozott be az Európában Sega Mega Drive Mini néven futó retrókonzol, ami közel 40 előretelepített játékkal kerül majd idén ősszel a boltokba. Az eddig ismert felhozatal most további tíz címmel bővült ki.

A Sega még tavaly tavasszal jelentette be, hogy ők is szerencsét próbálnak a Nintendo jóvoltából elindított retrókonzol-őrülettel, így harcba küldik klasszikus masinájuk, a Sega Mega Drive kisebb, kompaktabb kiadását, a Sega Mega Drive Minit, ami szeptember 19-től lesz megvásárolható. A konzolon közel 40 előretelepített játékot találunk majd, és az eddig ismert felhozatal a következő címekből állt: Sonic the Hedgehog, Ecco the Dolphin, Castlevania: Bloodlines, Space Harrier 2, Shining Force, Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine, ToeJam & Earl, Comix Zone, Altered Beast, Gunstar Heroes.

A Sega most ezt a listát egészítette ki újabb tíz játékkal, így most már biztos, hogy olyan további klasszikusok is játszhatóak lesznek a konzolon, mint az Earthworm Jim, a Contra: Hard Corps vagy a Shinobi 3. A teljes lista a következő: Earthworm Jim, Sonic the Hedgehog 2, Castle of Illusion Starring Mickey Mouse, World of Illusion Starring Mickey Mouse and Donald Duck, Contra: Hard Corps, Streets of Rage 2, Thunder Force 3, Super Fantasy Zone, Shinobi 3: Return of the Ninja Master, Landstalker.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...