The Walking Dead - érkezik a komplett kiadás

  • Írta: szlav
  • 2019. április 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Telltale-féle The Walking Dead hamarosan megkapja a teljes, dobozos kiadását. A csomag tartalmazza majd a széria négy évadját, valamint Michonne mellékágát. Kapható lesz néhány egészen különleges kiszerelés is belőle.

Ha valahogy kimaradt volna a Telltale The Walking Dead-sorozata, vagy csak szeretnétek a teljes szériát egy komplett csomagban a polcra tenni, akkor hamarosan meglesz rá a lehetőségetek. A Skybound bejelentette, hogy szeptemberben piacra dobja a The Walking Dead: The Telltale Definitive Series nevezetű pakkot, amely a nagyszerű kalandjáték-sorozat összes megjelent évadát tartalmazza majd.

A hagyományos csomag tehát magába foglalja majd a széria négy évadát, valamint a The Walking Dead: Michonne mellékágat. Különös módon itt nem említik az első évad DLC-jeként megjelent The Walking Dead: 400 Dayst, ellenben a háromféle gyűjtői kiadással, ahol az egyéb digitális és kézzel fogható extrákkal együtt ezt a kiegészítőt is felsorolják. A Signature, Guardian és Protector Pack egyébként igen pofásra sikerült - Kenny sapkáját, vagy Lee és Clementine szobrát mi is szívesen feltennénk a polcra. Ezen csomagok az előbb említett sorrend szerint 350, 250, valamint 100 dollárt kóstálnak.

A The Walking Dead: The Telltale Definitive Series idén szeptemberben érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A különleges kiadások előrendelése már megkezdődött és május 31-ig, vagy a készlet erejéig tart. Az előrendeléshez csatlakozzatok a Skybound Insider programjához, majd látogassatok el a Collector's Packs oldalára!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...