GoW - emlékezetes ajándékot kapott egy rajongó

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 20.
  • Videó
Nemrég ünnepelte első születésnapját a tavaly megjelent God of War, Cory Barlog és a Sony Santa Monica pedig igyekszik meghálálni a közösség támogatását, így nemrég vendégül látták egyik lelkes rajongójukat.

A Mexikóban élő Emanuel Mojica Rosasnak nemrég lehetősége volt ellátogatni a Sony Santa Monica stúdiójába, ahol a teljes csapat mellett Cory Barlog fogadta a lelkes rajongót, aki alapos betekintést kapott a kulisszák mögé. De hogyan is keveredett Rosas a God of War fejlesztőcsapatához?

Úgy, hogy ő rendelkezik minden idők legnagyobb emléktárgyakból álló God of War-gyűjteményével. A majdnem 600 darabos kollekció a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerült, az ezért járó elismerést pedig a túra során vehette át. A meglepetések azonban ezzel még nem értek véget, Rosas ugyanis egy másik, nem mindennapi ajándékkal együtt térhetett haza, miután Barlog és a csapat köszönetet mondott neki.

Rosas nagymamája 2011-ben történt halála után, a családot kísérő nehéz időkben lelt menedékre Kratos kalandjaiban, ráadásul ahogy mondja, erőt és hitet adott számára a spártai harcos története, amit aztán arra használt, hogy saját sorsát is jobb irányba terelje.

Ezek is érdekelhetnek

38.
DeKor
#36: Jogos az észrevétel, nyilván csal olyan média tud komolyabb és érettebb gondolkodású közösséget kovácsolni, aki maga is komolyan veszi, amit csinál.
37.
Max3000
#34: Nah, de megeredt a nyelved az egysoros debilizmusod után.Talán gugliztál kicsit?Bár azt is rosszul,de annyira felemelő a magabiztosságod,hogy még azt is elképzelem,hogy öltönyt vettél fel eme sorok megírására.

Sajnos nagy lófasz ez is,hiszen ott vagy tévedésben,hogy például ennek az oldalnak feltétlen szüksége van olyan látogatóra,akik tuti vásárolnak.Látsz terméket az oldalon sültgalamb?Nem bazdmeg.Több oldala is van a tulajnak,amik egymásra is mutathatnak és a hirdetők csepegtetnek egy kis lóvét a tulajnak néha,nyilván a tulaj sem ebből él meg.Ennek az oldalnak kurvára mindegy,hogy te veszel-e játékot vagy nem,vagy talán látsz keresztlinket?

Az meg még nagyobb baromság,hogy a mentális képességeket figyelgetik,de ha már itt tartunk annak csak örülnek,ha minél több hülye van.

A játékokkal filmekkel foglalkozó oldalaknak kurvára mindegy,hogy te megveszel-e valamilyen szart,vagy beülsz-e valamilyen szarra a moziba.

36.
Neotechtr
#34: És ezért nem ér sokat gaming témában a gaming sajtó. Amikor olyan író készít cikket, vagy tesztet egy adott játékról, aki a játék előző részénél még kvázi általános alsó tagozatba járt és gaming helyett is inkább labdázott a ház előtt a fűben, aztán próbálja mellette megmagyarázni, amit a főnök mond, hogy ennek jónak kell lennie... De még emellett is elítél mindenkit, hogy abban van a hiba, akinek ez nem tetszik... Szóval ez olvasmánynak teljesen jó lehet akár, de támaszkodni rá nem lehet. Ott van ez a BZ, aki anno gamestar-os volt. Volt a Dragon Age Origins, ami egy RPG játék. Volt hozzá egy verseny, 24 órás kő kemény RPG menet. Az emberünk részt vett rajta, majd meg is nyerte a világ szinten zajló versenyt, minden más nemzetet lealázva. Szóval elmondható az emberünkről, hogy tudta miről beszélt. DA2 persze megbukott, csak a gamestar-nál volt 98%-os. Utána kampányoltunk ezerrel az oldalon, hogy a DA:I tesztet BZ írja, ha valakinek, akkor az ő szavának súlya van. Erre lehozta azt a vállalhatatlan szart vagy 95%-ra és elmondta mindenféle jó játéknak. Ekkor egy páran kifejeztük a nemtetszésünket a komment szekcióban, nem is telt bele 15 perc, úgy kibannoltak minket onnan régieket, mint a taknyot. Most a figura a PCWorld főszerkesztője és olyan cikkeket hoznak le, hogy nem a Samu új hajtogatós telefonja a gáz, hogy egy nap alatt megsemmisül, hanem az emberek, akik kipróbálták. Média. Nekem meg szokták mondani a mai napig, hogy minden magazin jókat ír az adott játékról meg veszik is ezerrel, és ezért pl jó játék a szar játék.
35.
Ultimate
#33: Nem kell elhinni itt vagy élő példának. :)
33.
DeKor
#32: Szegénykém. Te ezt tényleg elhsiszed.
32.
Ultimate
#24: Persze. És ide irogatsz. Hogyisne. Az a jó hogy te tipikusan az az eset vagy aki azt hiszi duplaadagot kapott észosztásko, felsőbbrendű.. Közben feleannyit se kapott de legalább jól szórakozik es állítja neki senki sem vitapartner. De a legjobb az hogy minden egyes soroddal amiben a userekről beszélsz gyakorlatilag egy önkritika jön le rólad.
31.
Ultimate
30.
Duken
#21: Most hogy mondod tényleg így lehet. Azt nem értem hogy ez mire jó? Egyszer kétszer poén de hosszútávon unalmas lehet érdemi vita helyett bekiabálni mint a cigánygyerekek.
29.
DeKor
#28: Ugyan, te nem vonzottál be ide senkit.
25.
Max3000
#24: Gondolkodj már nagy tudású mielőtt elkezdesz ugrálni a klaviatúrán.Egyik nagyobb híroldalnak sem lenne jó,ha csak 2 komment lenne mindenhol és a többi kicsit sem odaillő társalgókat elüldöznék "másfele".Persze te gondolom kitakarítanád az oldalad majd büszkén hátradőlnél,hogy bár nem sokan vannak,de te megmutattad a megvilágosodás útját.

Nem hoztál te össze semmit egy ingerszegény hülyeségen kívül.
24.
DeKor
#23: Hát te aztán sokat tudsz rólam. :D Én "csak" Magyarország legnagyobb és leglátogatottab építőipari honlapját hoztam össze a semmiből egy év alatt. De nyilván nem értek hozzá, te meg okos vagy. :D
épp erről beszélek, ilyen kis szerencsétlen trollokkal van teli ez az oldal. A világról semmit nem tudnak, mert valamiért azt hiszik, hogy a megmondóemberkedéstől menők lesznek. :D
23.
Max3000
#22: Akkor valszeg neked sincs fogalmad hogy járnál jobban egy oldallal.Semmi gond.
22.
DeKor
21 hozzászólás, amiből pontosan 2 foglalkozott a cikk tartalmával. Ha én lennék a Gamekapocs főszerkesztője, nagyon szomorú lennék, hogy ennyire mélyen van az olvasók szellemi színvonala, és azonnali tisztogatást kezdeményeznék.
21.
godach
#20: Dehogy tűnt, csak tojik ránk. Bejön, beugat de nem érdekli a válasz mert nem beszélgetni jön hanem csinálja a feszkót.
20.
Duken
#14: El is tünt a srác rendesen.
18.
sloth
#17: jaaa :d tény erős volt a mezőny
17.
Max3000
#15: Rosszul emlékszel,a tavalyit "gamerod" felhasználó nyerte.
16.
kryszisz
#11: Hát, a bunkóság helyzete a magyar gamer fórumokon (persze ennél szofisztikáltabb címmel, ha már szakdoga:P) jelenségre gondoltam, de igen, igazad van, szerintem is van itt néhány egyén, akikre ráférne egy agyturkász, mert bizony vannak bajok egyeseknél. Csak ezzel az a baj, hogy egy néhanapján kialakuló értelmesebb diskurzust is gallyra tudnak vágni a viselkedésükkel. (Nick)neveket direkt nem írok, nem akarok vitát szítani vagy ilyesmi.
15.
sloth
14.
Max3000
#13: Ez a flash gyerek elfogja vinni a 2019-es gk legsötétebbnek járó díját az tuti.
13.
Ultimate
#3: Tehát neked nem jó a játék. És a könyöködön jön ki hogy vannak hírek róla - ráadásul most egy teljesen korrekt húzásról egy fan felé,még csak nem is a játékról. Csak tudnám akkor mi az öreganyád keresel a játék híre alatt, inkább készülj a hétfőre hátha valami félkegyelmű még téged is meglocsol és végre örömteli éved lesz....
11.
Kawada
#8: Inkább pszichológus, de Flash esetében akár pszichiáter lenne a megfelelő személy. Súlyos betegségeket lehetne itt diagnosztizálni.
10.
BloodyDeath
Óóó hogy rohadjon el!! Biztos hatalmas nagy élmény lehetett neki. De amilyen gyűjteménye van, az ember nem is sajnálja tőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...