Cuphead - mindenhol befutottak a switches újítások

  • Írta: szlav
  • 2019. április 21.
  • Letöltés
Link másolása
Végre Nintendo Switchre is megérkezett a Cuphead, a hibridkonzolos port pedig néhány apróbb újdonságot is hozott a játékosok számára. Ezeket most az 1.2-es frissítés elhozta a többi platformra is.

A napokban végre Switchre is befutott a Cuphead, így a Nintendo táborát erősítő játékosok is kipróbálhatják a piszkosul nehéz, de mégis nagyszerű retróplatformert. A hibridkonzolra átírt változat pedig tartogat néhány újdonságot is, de ne ijedjen meg senki - a többi platformon is elérhetővé vált az 1.2-es frissítés, ami mindenhova elhozza ezeket az apróságokat.

Az update hoz egy karakterválasztót, így ha Cuphead másodhegedűsével, Mugmannel szeretnénk végigvinni a játék single player részét, akkor mostantól erre is lesz lehetőségünk. Emellett egy rakás új intrót és egyéb átvezető videót is kapunk az olyan jelenetek helyén, ahol korábban csak egy állóképet láttunk. A csomag tartogat továbbá néhány vadiúj animációt is, valamint teljes lokalizációt kapott 11 további nyelv is (a magyar sajnos nincs köztük).

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...