Traileren a Bloodborne-társasjáték

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 22.
  • Videó
Link másolása
Április 23-án hivatalosan is elrajtol a Bloodborne világában játszódó társasjáték Kickstarter-kampánya, melynek beindításához máris befutott az első trailer. Hangulatos pályák, lootolás és bossfight is vár ránk.

Pár héttel korábban már írtunk arról, hogy a CMON (Cool Mini or Not) egy vadonatúj társasjátékot mutatott be, mely a Bloodborne világába kalauzolja el a játékosokat. Ahogyan közeledünk a közösségi finanszírozású kampány rajtjához, egy vadonatúj trailerrel rukkoltak elő a készítők, melyen már akció közben is megcsodálhatjuk a társast.

A videó alapján pedig lesz minden, amire csak a rajongók vágyhatnak; a soulslike játékokat idéző nehézség, lootolás, karakterfejlesztés, folyamatos feszültség a korlátozott idő miatt, és ha ügyesek vagyunk, akkor a meccs végére még egy-egy bossfight is becsúszhat.

A rengeteg minifigurát, a szabadon konfigurálható pályát és a speciális képességkártyákat tartalmazó Bloodborne - The Board Game megjelenési dátuma a kampány sikerétől függ, addig is ha hasonló témában szeretnél játékot keresni, akkor érdemes lehet a CMON csapatának korábbi játékait is megvizsgálnod.

A jelenlegi ugyanis közel sem az első alkalom, hogy a Bloodborne világába látogatnak a készítők; a 3-5 személyre tervezett Bloodborne taktikai kártyajáték már jó ideje elérhető, sőt, az The Hunter’s Nightmare címen még egy kiegészítőt is kapott.

6.
6.
Mr.Dead
#5: Láttuk is milyen jó lett a DS2 :D
5.
5.
Duken
#4: Ds-ből is csináltak 3 részt ráadásul a Bloodborne végét teljessen nyitva hagyták. Persze lehet hogy igazad van.
4.
4.
Mr.Dead
#3: És ha nem akar a From BB2-t gyártani?
3.
3.
Duken
Bloodborne 2 bejelentés közeleg. Év végére szerintem lehull a lepel de már előtte ki fog derülni hogy készül. Ha nem akkor páros lábbal rúgnám ki a sonytól azokat akik a játékosok igényeit kéne hogy figyelnék. Mindenki elvesztené az eszét egy Bloodborne 2 bejelentésen a Hzd folytatásra meg legfeljebb azt mondják jól van jöhet. Hatalmas lehetőséget cseszne el a sony. A demon souls marketingjét is szégyenletes módon elcseszték mert Yoshida alias Shunak nehéz volt a játék. Megszerezhette volna a generáció legjobb studióját. Karrierjének legnagyobb baklövése volt ez. Erre most mi van? Csönd. Nem látja milyen sikeresek ezek a játékok nehézségük ellenére? Ha nem lesz új soulsborne ex, összetöröm a promat és felteszem youtubra felhívást intézve a Bloodborne rajongóknak hogy tegyék ugyanezt egészen addig amig a sony be nem jelenti. Pff lol.
2.
2.
#1: Jó a videó, mert a játékról szól. Hát hogy a társas milyen lesz, ebből nem derült ki szerintem sem.
1.
1.
delphijos
Nem tudom mennyire élvezetes a játékmenet, de ez a video nekem nagyon bejött. Irtó hangulatos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...