Switchre nem jön a Star Wars Jedi: Fallen Order

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 23.
  • Hír
Link másolása
Az EA közösségi menedzsere, Jay Ingram a Twitteren feltett rajongói kérdésre reagálva megerősítette, nincs tervben, hogy Nintendo Switch-kiadást kap a Star Wars Jedi: Fallen Order.

Az idei Star Wars Celebrationön hivatalosan is lehullt a lepel a Respawn Entertainment fejlesztette vadonatúj Star Wars-játékról, a Star Wars Jedi: Fallen Orderről, amiben az ifjú padawant, Cal Kestist alakítjuk majd, aki a galaxisban bujkálva igyekszik leplezni valódi kilétét, miközben a Birodalom kijelölt inkvizítorai, élükön a Second Sisterrel vadásznak rá. A 66-os parancs utáni sötét időszakban játszódó játék rengeteg eddig nem ismert helyszínre is elkalauzol majd minket.

A játék a bejelentés után elérhető információk szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül. A Nintendo Switch, mint lehetséges platform eddig sosem került szóba, úgy tűnik, nem véletlenül. Az Electronic Arts közösségi menedzsere, Jay Ingram ugyanis egy Twitteren feltett rajongói kérdésre válaszolva megerősítette, hogy a stúdió nem tervezi, hogy a hibridkonzolon is elérhető lesz a játék. A döntés valószínűleg nem csak a premierre, hanem az azt követő időszakra is vonatkozik.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én jelenik meg.

9.
9.
kopic
8.
8.
Guba32
#6: Leárazva 40€,legalább már annyira áraznák le amennyiért használt dobozost lehet venni.
6.
6.
Ooorky
#2: Ha megjelenik dobozosan akkor ugyanannyiért kell adni az eShop-ban is, mivel nem akar a Nintendo összebalhézni a bolthálózatokkal, kártya gyártása viszont jó drága (tudom, hogy baromság, de ez van).
Ezt szokták gyakori leárazásokkal körbetáncolni az eshop-ben, pl. Diablo 3 is 2 havonta -60/70%-os.
5.
5.
nomator
Szeretem, mikor nincs clickbait cím és utána olvasok azonnal. Más oldalon valahogy úgy lett volna ez a hír fenn, hogy "A JFO sem jelenik meg az egyik legsikeresebb konzolra" és már készíteném is a hánytatóvödröt.
4.
4.
Guba32
#2: Ez bármelyik játék lehetett szinte eddig.Gondolom drága a portolás.
3.
3.
silkgoat
Vegulis 32 millio potencialis vasarlo nem tetel a bevetelben az EA szamara :D
2.
2.
zozo76hun
#1: :D

nemreg volt itt egy cikk, nemtudom mar melyik jatekot portoltak at switch-re, es 2x (!) annyiba kerult a store-ba mint a ps4/xbox verzio. krimi.
1.
1.
ollie92
Sebaj, majd kiadják rá a 11 éves Force Unleashedet teljes áron.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...