A németeknél kétséges a Crackdown megjelenése

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Hasonlóan a Dead Risinghoz és a Gears of Warhoz, elképzelhető, hogy Németországban nem jelenhet meg a februárban érkező Xbox 360-exkluzív Crackdown.
Hasonlóan a Dead Risinghoz és a Gears of Warhoz, elképzelhető, hogy Németországban nem jelenhet meg a februárban érkező Xbox 360-exkluzív Crackdown.



Történt ugyanis, hogy a német szoftverértékelő bizottság, az USK (Unterhaltungssoftware Selbskontrolle) nem volt hajlandó osztályozni a játékot annak erőszakossága miatt. Ily módon a cím nem terjeszhető és nem reklámozható az egyes kiskereskedésekben, vagyis egyszerűen meg sem jelenhet a Crackdown Németországban. A boltokba kerülés egyelőre "csak" kétséges, hiszen nagy valószínűséggel a Microsoft minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy német barátaink is tolhassák a legújabb X360-exkluzív akciójátékot.

3.
3.
user1
A német politikai vezetés nem veszi észre hogy egy ilyen bizottság csak árt a gazdaságnak, hiszen ha nem jelenik meg a játék amire a német gyerekeknek egyébként bőven lenne pénzük, akkor majd egyszerűen beszerzik más forrásból. Nem ez az első ilyen buta döntés abban az országban........
2.
2.
Mast3rmind
Láncfűrészes sörétessel vagy hatalmas zombi tömegeket eresztenek rájuk :P
1.
1.
FNorberto
Fix hogy minden kis német tolja a Dead Rising-et meg a Gears of War-t.Ezt is tolni fogják!Ezt a USK-t meg egyszer ki-irtyák,a német gyerekek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...