PS4-re tart a Slay the Spire

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A roguelike pakliépítős, labirintusfelfedezős szerepjáték a januári PC-s rajt után rettenthetetlenül száguld a Sony konzolja felé. A Nintendo Switch-tulajoknak azonban picit még várniuk kell.

Januárban egy meglehetősen izgalmas koncepcióval próbálta a Mega Crit Games csapata magára vonni a játékosok figyelmét; a kártyajátékok és a roguelike alkotások stílusjegyeit ötvöző Slay the Spire viszonylag hamar vált sokak kedvencévé.

Folyamatosan bővülő tartalmával, több mint 200 egyedi kártyájával, 100 különböző felhasználható eszközével és procedurálisan generált pályáival pedig mindent meg is tett, hogy az utóbbi időszak egyik legizgalmasabb pakliépítős játéka legyen.

A kalandok azonban nem állnak meg a PC határainál; május 21-én már érkezik is a játék PlayStation 4-re szánt átirata, melyet a 2018-as bejelentés alapján egy Nintendo Switch-verzió követ majd, ám utóbbi megjelenési dátuma egyelőre nem ismert.

1.
1.
EeRrTt
Addig izgalmas volt számomra, amíg nem tudtam kijátszani egyszer se. Bár augusztus óta jó párszor frissült, de nem tudtam magam újra rávenni magam. A daily challengek jók voltak a játékba és könnyen belelehet szerintem merülni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...