Slay the Spire PC, SW

A Humble-csapat játéka a roguelike-anyagok és a kártyajátékok sajátosságait ötvözi.
1694779200

Teljesen kiborultak a fejlesztők a Unityre

Az új monetizációs rendszer bejelentése gyakorlatilag azonnal az első számú közellenséggé tette a népszerű fejlesztőmotort készítő céget, számos fejlesztő igyekszik szakítani az engine-nel.
1694620470

Holnap indul a Game Pass Core - nézzük, mivel játszhatnak majd az előfizetők!

Az Xbox Live Gold utódja, a Game Pass Core holnap végre bontogatni kezdi a szárnyait: a Microsoft lerántotta a leplet az előfizetők számára elérhető játékok listájáról!
1681318599

Nézzük, mivel bővül a PlayStation Plus Extra és Premium ebben a hónapban!

A Sony Interactive Entertainment bejelentette a 2023. áprilisi játékait az Extra és Premium előfizetők számára.
1648560600

Kiszivárogtak a PlayStation Plus áprilisi játékai

Billbil-kun folytatja kedvenc időtöltését: nem hagyja a Sonynak, hogy az ő menetrendje szerint mutatkozzanak be a PlayStation Plus ajándékjátékai. Az április termésről is idő előtt lerántotta a leplet.
1622480400

Witcherekkel erősít júniusban a PlayStation Now

Érdemes lesz felhörpinteni pár varázsfőzetet, mielőtt kipróbáljátok a júniusi PS Now-címeket, hiszen a fő attrakció a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year lesz. Jön még a Virtua Fighter 5 és egy adag Sonic-játék is.
1609869600

Társasjáték készül a Slay the Spire alapján

A nagy sikert aratott Slay the Spire mostanra szinte minden platformot meghódított lényegében, a jövőben azonban társasjátékként is élvezhetjük majd a pakliépítős roguelike-anyagot.
1592079385

Ezeket a játékokat mutatta be a Guerrilla Collective

Rengeteg bejelentéssel, bemutatóval és előzetessel zárta a műsorsorozata első napját a Guerrilla Collective - örülhettek az indie játékok szerelmesei. Megpróbáltuk egy jókora csokorba összeszedni a látottakat.
1591288200

Mobilokra is beköszön a Slay the Spire

Mióta elhagyta az early accesst, a Slay the Spire meghódította a PC-t, majd az Xbox One-t, a PlayStation 4-et és a Nintendo Switchet is, most pedig mobileszközökre tart. Előbb iOS-en teszi tiszteletét, az androidos változatra tovább kell várni.
1564812000

Humble Monthlyban a Slay the Spire és a Squad

A Kingdom Come: Deliverance és a Surviving Mars hónapja után ismét remek ajánlatokkal csábítja a Humble Bundle csapata feliratkozásra a játékosokat; ezúttal a Slay the Spire és a Squad párosa kapta a főszerepet.
1559566800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június első hete a fantasy-rajongóknak kedvez majd, hiszen érkezik a Warhammer: Chaosbane és a The Elder Scrolls Online legújabb expanziója is. Ezek mellett érdemes lesz ránézni az új X-Men-filmre is a moziban.