Slay the Spire PC, SW

A Humble-csapat játéka a roguelike-anyagok és a kártyajátékok sajátosságait ötvözi.

Kiszivárogtak a PlayStation Plus áprilisi játékai

Billbil-kun folytatja kedvenc időtöltését: nem hagyja a Sonynak, hogy az ő menetrendje szerint mutatkozzanak be a PlayStation Plus ajándékjátékai. Az április termésről is idő előtt lerántotta a leplet.

Witcherekkel erősít júniusban a PlayStation Now

Érdemes lesz felhörpinteni pár varázsfőzetet, mielőtt kipróbáljátok a júniusi PS Now-címeket, hiszen a fő attrakció a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year lesz. Jön még a Virtua Fighter 5 és egy adag Sonic-játék is.

Társasjáték készül a Slay the Spire alapján

A nagy sikert aratott Slay the Spire mostanra szinte minden platformot meghódított lényegében, a jövőben azonban társasjátékként is élvezhetjük majd a pakliépítős roguelike-anyagot.

Ezeket a játékokat mutatta be a Guerrilla Collective

Rengeteg bejelentéssel, bemutatóval és előzetessel zárta a műsorsorozata első napját a Guerrilla Collective - örülhettek az indie játékok szerelmesei. Megpróbáltuk egy jókora csokorba összeszedni a látottakat.

Mobilokra is beköszön a Slay the Spire

Mióta elhagyta az early accesst, a Slay the Spire meghódította a PC-t, majd az Xbox One-t, a PlayStation 4-et és a Nintendo Switchet is, most pedig mobileszközökre tart. Előbb iOS-en teszi tiszteletét, az androidos változatra tovább kell várni.

Humble Monthlyban a Slay the Spire és a Squad

A Kingdom Come: Deliverance és a Surviving Mars hónapja után ismét remek ajánlatokkal csábítja a Humble Bundle csapata feliratkozásra a játékosokat; ezúttal a Slay the Spire és a Squad párosa kapta a főszerepet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június első hete a fantasy-rajongóknak kedvez majd, hiszen érkezik a Warhammer: Chaosbane és a The Elder Scrolls Online legújabb expanziója is. Ezek mellett érdemes lesz ránézni az új X-Men-filmre is a moziban.

PS4-re tart a Slay the Spire

A roguelike pakliépítős, labirintusfelfedezős szerepjáték a januári PC-s rajt után rettenthetetlenül száguld a Sony konzolja felé. A Nintendo Switch-tulajoknak azonban picit még várniuk kell.

GC 2018: Indie játékok árasztják el a Switchet

Igaznak bizonyultak a pletykák, amelyek azt terjesztették, hogy meglepetésbejelentésekkel készül a Nintendo a Gamescom előtt. Több mint egy tucatnyi független fejlesztést mutattak be a kiotóiak hibridkonzoljára.