Hamarosan bemutatkozik az új Call of Duty?

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 24.
  • Pletyka
Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan hivatalosan is lehull a lepel a következő Cal of Duty-játékról, amit ezúttal az Infinity Ward csapata készít. Néhány szerencsés már ki is próbálhatta az új részt.

Az Activision nemrég tartott egy eseményt, ahova különböző hírességeket és sportolókat hívtak vendégül: a szerencsés jelenlévők elsők között próbálhatták ki a vadonatúj, bejelentésre váró Call of Duty-epizódot. Az Activision nem számolt vele, hogy a közösségi médiát azonnal ellepik majd a különböző, az eseményről készült bejegyzések, így a kiadó jelenleg nem győz takarítani a meghívott vendégek után:

A hivatalos bejelentésre amúgy most a hónap végén, esetleg májusban kerülhet sor, legalábbis az eddigi sorminta szerint a kiadó mindig ilyenkor leplezi le az aktuális felvonást. Az új rész egyes pletykák szerint a Modern Warfare negyedik része lesz, és a Black Ops 4 után ismét központi szerepet kap az egyjátékos mód, illetve a sorozatra jellemző pergős multiplayer, azaz a battle royale-módnak ezúttal nem jut szerep.

22.
Mr.Dead
#21: Ott az EA a hunyó, ha jól emlékszem két játék közé besúvasztotta a megjelenést (egyik a BF vagy a CoD volt) mondván hogy a jó játékokat úgyis megveszik. Látjuk menynire jött be.
21.
godach
#15: Valóban. A pályatervezés, történetmesélés mind megér egy misét ahogy BT és a karaktered közti fejlődés is. Méltatlanul alulértékelt cím.
20.
Thor Vath
#15: Szerintem egy rettenet :/
19.
Vis Major
#9: A dicséretes nem az lenne/lesz ha vissza térnének/térnek a "múltba" amire sokan kellemesen emlékeznek, hanem az lenne a dicséretes ha új mércét állítanának fel, megreformálnák "újra" a multiplayer fogalmát.
18.
grindcore
#16: Mit sirsz, te ugyis csak 3 ev mulva jatszod felaron majd.
17.
Nyarlako
#16: Nem unod még? Mindent bagóért akarsz megkapni.
16.
crytek
Sose szoktam sajnálni az ilyet ,de ennél a szériánál sajnálom hogy egy ilyen tulaj kezében van :( Sose jut hozzák az ember fillérekért ...vigaszdíjként ott a BF amit az EA kb ingyen osztogat ha jön az új rész ...
15.
Ultimate
#7: Mert nem akkira név, nem volt iszonyat hype és rosszkor adták ki. Viszont a Tfall2 a gen egyik ha nem legjobb fps-e ami singleplayerben fossáporráveri aCod, Bf és egyéb felhozatalt.
13.
Nyarlako
#6: Van aki szereti. Én bottal se piszkálnám, de miért bánt téged hogy más meg élvezi?
12.
grindcore
#6: Es te is varod, hogy minden evben mint valami megmondoember beird ezt a szart ami mint tavaly, iden se erdekel senkit.
11.
ollie92
#7: Ez részben az EA-nek köszönhető, hogy mindkét játék elbukott. Amúgy egy új IP-t hasonlítasz a világ legismertebb FPSéhez.
10.
Back2U
#7: Az első egy jó játék volt, de a második volt az ami igazán jó CoD lenne, csak marha rosszul pozícionálták. Hosszú idő óta a legjobb FPS volt, innovatív, nem pedig ugyanolyan mint a CoD vagy a BF évről évre.
9.
NemecsekErno
Szuper jó hír!
A MW sorozat és a BO1 voltak a legjobb CoD epizódok az összes közül. Dicséretes, hogy annyi elcseszett rész, meg battle royal fas...g után visszatérnek az alapokhoz.
8.
logic5
#6: Ismét hoztad a formád! Igazából nem is értem, hogy minek kommentelsz. Elég, ha teszel egy pontot kommentbe, már abból mindenki tudja majd, hogy neked ez szar. Ha van családod, nagyon sajnálom őket.
7.
shatterhand
#4: Nézőpont kerdese,de ugye a titanfall nem verte szarra eladasokban a codot.
6.
TheFlash
"Hamarosan bemutatkozik az új Call of Duty?"

AZTA MICSODA BRÉKING NYÚZ OMGOMFGGG KI GONDOLTA VOLNA ?!?!

minden évben egy fostos cod, és az emberek még várják? jeeeeez
5.
Zisten
De várom már, hogy sz@rozzam. XD
4.
Back2U
#2: Az Infinity Ward most már Respawn néven fut, és a CoD nagyot vesztett emiatt.
3.
ollie92
#1: Lesz mw2 remaster, csak multi nélkül...
2.
A Jeti
#2
Az lesz, csak nem 20-ért :D

Valószínűleg május 2.-án mutatják be. Végre jön egy jó Infinity Ward COD.
1.
RangerFox
Húúú de jó lenne egy Modern Warfare 4, mellé az MW2 remastered 20 dolcsiért <3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...