Hamarosan bemutatkozik az új Call of Duty?

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 24.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan hivatalosan is lehull a lepel a következő Cal of Duty-játékról, amit ezúttal az Infinity Ward csapata készít. Néhány szerencsés már ki is próbálhatta az új részt.

Az Activision nemrég tartott egy eseményt, ahova különböző hírességeket és sportolókat hívtak vendégül: a szerencsés jelenlévők elsők között próbálhatták ki a vadonatúj, bejelentésre váró Call of Duty-epizódot. Az Activision nem számolt vele, hogy a közösségi médiát azonnal ellepik majd a különböző, az eseményről készült bejegyzések, így a kiadó jelenleg nem győz takarítani a meghívott vendégek után:

A hivatalos bejelentésre amúgy most a hónap végén, esetleg májusban kerülhet sor, legalábbis az eddigi sorminta szerint a kiadó mindig ilyenkor leplezi le az aktuális felvonást. Az új rész egyes pletykák szerint a Modern Warfare negyedik része lesz, és a Black Ops 4 után ismét központi szerepet kap az egyjátékos mód, illetve a sorozatra jellemző pergős multiplayer, azaz a battle royale-módnak ezúttal nem jut szerep.

22.
22.
Mr.Dead
#21: Ott az EA a hunyó, ha jól emlékszem két játék közé besúvasztotta a megjelenést (egyik a BF vagy a CoD volt) mondván hogy a jó játékokat úgyis megveszik. Látjuk menynire jött be.
18.
18.
#16: Mit sirsz, te ugyis csak 3 ev mulva jatszod felaron majd.
16.
16.
crytek
Sose szoktam sajnálni az ilyet ,de ennél a szériánál sajnálom hogy egy ilyen tulaj kezében van :( Sose jut hozzák az ember fillérekért ...vigaszdíjként ott a BF amit az EA kb ingyen osztogat ha jön az új rész ...
11.
11.
ollie92
#7: Ez részben az EA-nek köszönhető, hogy mindkét játék elbukott. Amúgy egy új IP-t hasonlítasz a világ legismertebb FPSéhez.
10.
10.
Back2U
#7: Az első egy jó játék volt, de a második volt az ami igazán jó CoD lenne, csak marha rosszul pozícionálták. Hosszú idő óta a legjobb FPS volt, innovatív, nem pedig ugyanolyan mint a CoD vagy a BF évről évre.
7.
7.
shatterhand
#4: Nézőpont kerdese,de ugye a titanfall nem verte szarra eladasokban a codot.
5.
5.
Zisten
De várom már, hogy sz@rozzam. XD
3.
3.
ollie92
#1: Lesz mw2 remaster, csak multi nélkül...
1.
1.
RangerFox
Húúú de jó lenne egy Modern Warfare 4, mellé az MW2 remastered 20 dolcsiért <3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...