Tölthető a Sam & Max új epizódjának demója

  • Írta: Utys
  • 2007. január 6.
  • Hír
Link másolása
Ahogy azt a Telltale Games megígérte, megjelent a napokban az új Sam & Max-széria második epizódja - ennek apropójából már a demó is elérhetővé vált.
Ahogy azt a Telltale Games megígérte, megjelent a napokban az új Sam & Max-széria második epizódja - ennek apropójából már a demó is elérhetővé vált.

Ugrás a galériához

A Situation: Comedy alcímet viselő második epizód újfent kilenc dollárba fáj, az átszámított körülbelüli 1800 forintért pedig számos új helyszín, szereplő (köztük a két főszereplő) és elképesztő hangulat - hihetetlen humorral párosítva természetesen - jár cserébe. A folytatás demója is elérhető már, a hetven megás kicsike a GK-ról szívható.

Demó letöltése a Gamekapocsról (70,22Mb)

10.
10.
Tarathiel
Hát azért Sam beszólásai... Hmm, elég gyakran nyúltam szótárhoz, mert gyszerűen nem vágtam hogy mit akar, de nagyon jól hangzott :). De akkor ezekszerint te legalább játszottál vele ( :) ).
9.
9.
Trishtan
Tarathiel: Max az első Episode-ban mondta ezt, mikor Sybill pszichológiai vizsgát akart rajta csinálni :-)

Más.

Nem lehetne megoldani, hogy csak regelt tagok tudjanak hozzászólni a hírekhez, mert akkor elkerülhető lenne az alantabb lévő "tizenketteske" (mind életkorban, mind IQ-ban") típusú hozzászólások...

8.
8.
Tarathiel
:P persze utána meg "And i will smash something to smithereens", vagy lehet hogy te meg kevered a Raymannel? :D Akárhogyis van legalább nézzetek utána dolgoknak mielőtt valamit leszóltok.
7.
7.
Trishtan
Tarathiel, az biztos!

"I'm a Rabbit, I'm a Rabbit" :-P
6.
6.
Tarathiel
Kedves Dzel, ha már ennyire értesz hozzá az biztos azért van mert játszottál vele, ha így van akkor fejtsd ki szépen hogy miért való óvodásoknak, mert így a kommented sokat nem ér... Meg hogy ne csak off legyen a komment, valószínüleg nincs még egy olyan játék amiből így lehetne fejleszteni az angol szókincsed.
5.
5.
Dzel
ez egy szar, ovodásoknak való.
4.
4.
Tarathiel
Hát, haver tolta végig a demót, képernyöről jövő örükltség már jó ideje nem tudott úgy megnevetettni mint a demó pár pillanata, úgy hiszem végre megjelennek jó kalandjátékok (igaz ez azért van főként mert eoisodic content) viszont Utysnak nagyon igaza van, sajnos tényleg könnyű. Nem olyan mint a régi sam and max, amely még sokszor ma is nagyon nehéznek tűnik :)
3.
3.
Utys
Demót toltam végig. Hümm, jó volt, de túl könnyű.
2.
2.
General Thomas
igen, csak elsőnek nem értettem, de scak fáradt vagyok látom :D
1.
1.
General Thomas
tehát a teljes game is megjelent már akkor?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...