Days Gone - júniusban jön az első ingyenes DLC

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 25.
  • Letöltés
Link másolása
A héten végre megjelenik a Bend Studio nyílt világú akciójátéka, a Days Gone, ami a premiert követően, valamikor júniusban máris megkapja első, teljesen ingyenes letölthető kiegészítését.

Az ígéretek szerint a Days Gone a közel 30-40 órás kampánya ellenére is rengeteg tennivalóval, mellékes kihívással várja majd a játékosokat, hiszen fertőzött zónák, rejtélyes NERO-ellenőrzőpontok, dinamikus események és csapdákat rejtő táborok egész sora vár majd ránk az Oregonban játszódó játékban. Viszont ha valaki esetleg júniusra már mindent kipörgetne, annak jó hír, hogy a premiert követően elég hamar érkezik majd az első letölthető kiegészítés.

Hogy júniusban pontosan mikor fut be a DLC, azt egyelőre rejtély övezi, de a tartalma legalább már ismert. Egyrészt kapunk majd egy új nehézségi szintet, a Survivalt, amiben már nem lesz lehetőségünk gyorsutazni, kimarad belőle a Survival Vision lehetőségünk, továbbá a HUD-ot is eltünteti, kezdve a térképpel és a különböző indikátorokkal. Emellett pedig kapunk majd hetente érkező új kihívásokat is, amelyeket értelemszerűen busás jutalmakért teljesíthetünk.

308.
308.
Back2U
Mi történt itt :D 300 komment
301.
301.
Marcus88
Mint a dedós ovisok,azt csinálják itt páran.
Mindenki a saját igazát erőlteti a másikra,de a másik nem enged.
250 hozzászólásnak semmi értelme.

A játékhoz egyenlőre még nem volt szerencsém,de mindenképpen be fogom szerezni.Ami gameplay videókat és teszteket láttam belőle abból azt kaptam amit vártam.
Nem egy GOW vagy TLOS szint,egy gyengébb / kezdő stúdiótól kezdésnek tökéletes.Van amiben erős,van amiben közepes és van amiben gyengébb.
Egy jó 7-7,5 max 8 pontos játék kb.
Ha lesz folytatás amiben bízom,akkor lesz miben fejlődnie a következő generációban.És egy újabb jó sorozatot hoz össze a sony!
293.
293.
Ps fanboy
#292: Minden sor igaz amit leírtál. Ennek a szerencsétlennek ez az oldal olyan, mint az ingyenkonyha a lelkiszegényeknek. A valóéletben valószínűleg elnyomják őt, ami ellen mentális és egyéb gyengeségeiből adódóan nem tud mit tenni. Én úgy képzelem, hogy valami iskolás lehet, akit napi rendszereséggel megaláznak a többiek. Valahol még sajnálom is szegényt.
292.
292.
DeKor
Nem akarok senkit megbántani, de szerintem Ultimate-tel kétféle ember áll le vitázni, pláne ilyen hosszan.
1. Aki nem normális.
2. Aki még nem ismerte ki.

A vita alapvető eleme, hogy meghallgasd, és meg is értsd, amit mond a vitapartnered. Enélkül valójában nem létezik vita, enélkül csak gyerekes vagdalkozás van. Na most Ultimate ennek egyáltalán nem felel meg. Sem a szellemi képességeit, sem a mentális egészségét illetően nem kívánok találgatásokba bocsátkozni, szóval azt nem tudom, hogy ez mitől van, de ő úgy viselkedik, mintha ingerszegény környezetben élne, és ide jár kiélni valami perverz módon magát.
Mindegy, hogy igazad van-e, arra soha ne várj, hogy ő el fogja ismerni. (Kizárólag akkor, ha ezzel valami trollkodás a célja.) Mivel valamit kompenzál azzal, hogy szándékosan olyan dolgokat mond, ami a többségnek nem tetszik, így a részéről soha nem lesz vége a "vitának", mert pontosan az a célja, hogy folyamatosan beszélgessen vele valaki. Minden alkalommal, amikor érdemben hozzászólsz, hozzájárulsz a beteges vágyai kielégítéséhez. Belőled táplálkozik.
Csak meg kell nézni szinte bármelyik Sony cikket, vagy az elmúlt hetek cikkeit, látható, hogy ő kavarja a dolgokat mindenhol. Az ő tevékenységének valódi célja nincs, kizárólag az, hogy foglalkozzanak vele, és hogy szemben állhasson valakivel. Nem kellene etetni.
291.
291.
DeKor
#282: A halálvonatnál lévő horda nem túl nagy. (Az az, ahol két vagonban húzódnak meg nappal, van mellette egy Nero állomás is.)
Na, azt úgy csináltam meg, hogy bedobtam az egyik vagonba egy molotov koktélt, jópárat meggrilleztem vele, a többiek persze kijöttek nagy álnmos fejjel, hogy mi a lóhere van itt, valaki molotov koktéllal dobál? Realizálták, hogy kizárólag én lehetek, és barátságosan elkezdtek üldözni. Igen ám, de a tó túlsó partján van egy nagy víztorony, és a korcsoknak nincs annyi eszük, hogy létrára másszanak. Úgyhogy nagy vígan elszaladtam odáig a hordával a nyomomban, felmásztam, és onnan szépen elkezdtem őket megkínálni a saját gyártú molotov koktéljaimmal. Nem ízlett nekik, hálátlan egy banda. Ha elkezdték volna feladni, és hazabattyogni, utánuk lőttem párat a 9mm-essel, na akkor megint elkezdtek bulizni a torony alatt, én pedig tovább kínálgattam őket. Végül maradtak öten, hozzájuk már lementem, hogy közelről meg tudják nézni a szöges baseball ütőmet. Megnézték.
Az egy kicsi horda, bemelegítésnek jó.
286.
286.
Darksiders84
#279: Még nem 3 bomba és 3 tűzes koktél mellett kevés lőszer és alap fegyverekkel inkább én is későbbre hagyom. Viszont a Nero bázisokon kívül is találtam már tuningolos szuper szurit.
285.
285.
Vis Major
#282: Ha ránk hallgatsz akkor azonnal W3. A W1-2 maximum szenvedéssel jatszanád végig. Technikailag grafikailag nagyon elavult már. A W3 is már az ha a fight systemet illetve az irányíthatóságot nézzük. Egy CP2077 után meg... szerintem maximum a történet lesz az ami megfog. Te tudod de szerintem minnél tovább halogatod annál nagyobbat fogsz csalódni
284.
284.
godach
#279: Gondolom ezt tudja már a NERO de ez csak amolyan spekuláció. (mármint tudják hogy a hordánál van egy sokkal nagyobb "hangyaboly" is. No de megyek én játszani, nem érek itt rá veletek jópofáskodni xD
282.
282.
godach
#275: Nem, nem próbáltam. Valamiért nem akarom kiírtani a hordákat (még), adnak egy feelinget. Persze, vadászgatok belőlük de igazán szerintem majd a fő küldi után fogok belemerülni a tisztogatásba. Valamiért, olyan feelingem van mint a Dying Light-nál. Minél magasabb szintű vagyok annál választékosabban tudok harcolni ez meg nagyon sokat jelent nekem. Itt is teljesen más már, mint az elején a skillek és lehetőségek miatt. :D

Witcher 3 még nagyon messze van. Szerintem hamarabb fogom a Cyberpunkot végigtolni mint azt, mert mindent sorban szoktam játszani és abban a stílusban még ott a W 1-2-3 Gothic 2-3-4 és az Elex is amit majdnem megjelenés napján kaptam a staffomtól, karácsonyra. Szóval, odébb van az még :D
280.
280.
Vis Major
#275: Köszi a hozzászólást. Nem gondoltam volna hogy ilyen hamar felkerül az otherworld-re. Lelkileg készültem hogy lehúzzák ehez képest.. Zoli véleménye engem nagyon meg lepett. Mármint hogy szerintem eléggé belefásult az egészbe és a kákán is csomót keres. Plusz ugye "exkluzív" ezért nagyobbak az elvárások. Ehez képest "magasztalta" annak dacára hogy technikailag van hiba "bőven", fps drob, bug. Annak nagyon "örültem" hogy még ő is "észrevette" azt hogy mennyire komoly a story, azon meg le esett az állam hogy szinte ugyanazon a véleményen van mint én ami a story-t illeti és szinte ugyanazt mondta mint amit én írtam. Bár szerintem a GTA5 története kurvára gyenge, de ez csak az én személyes véleményem. Helyette inkább a RDR2 mondtam volna. De ez tényleg csak az én egyéni véleményem
279.
279.
Duken
#276: Ugyanaz a hangyaboly amit promoztak benne van a játékban. Sőt még valamivel többen is vannak. Én még nem vagyok ott de youtube on láttam. Nem tudom hogy fogom azt hardon megcsinálni...Úgyhogy sok szerencsét! ;) Te már pusztítottál hordát?
278.
278.
Duken
#269: Miután kijátszottad Days Gone-t azonnal tessék nekiállni a Witcher 3 nak!!!!Életed legnagyobb játék élménye vár rád, masszív 300-400 óra. Bár ahogy nézem még Days Gone-al is elleszünk egy darabig. :) De ha tetszik a Dg akkor a W3 hatványozottan fog szerintem, ha szereted a fantasyt a népmeséket vagy a középkori intrikákat. Nekem W3 óta a Dg ami igazán beszippantott.
276.
276.
Darksiders84
#273: Á nem én olyan igazi beszaros tömegre gondoltam mint a hangyaboly ha megpiszkálsz és elkezdenénk ömleni. Az első YouTube bemutató videóra még mindig emlékszem de akkor még nem lehetett tudni milyen lesz ez pontosan de ott tényleg 1000+ volt a képernyőn. Na mindegy majd nálam is valamikor a vége felé talán.
275.
275.
Duken
#274: Próbáltad amit mondtam? Hogy messzebbről bokorból, hangtomítosal rájuk robbantgatod a hordókat. Közben robbantgatás között kivársz, elteszel láb alól lopakodva amenyit csak tudsz a maradékot meg legyakod. Érdemes a vagonoknál lévő hordával kezdeni, szerintem az a legkönnyebb. Nekem most elég is volt, még ízlelgetem ennek az egy győzelemnek az ízét egyenlőre, özben készülök lelkiekben a következőre. :P Azon röhögtem hogy Otherworld tesztben mondja Zoli hogy eddig csak messziről figyelte a hordákat mert be van szarva tőlük. :D Tényleg fosatósak!
274.
274.
godach
#271: Bele fogsz majd futni ne aggódj :D
Nálam, voltak ilyen olyan robbanóanyagok stb. Kétszer fogtam hozzá egy kisebb hordához, nem jártam sikerrel. 20+óra után, bár nem azzal foglalkoztam hogy erre felkészüljek. Olyasmi érzésem van egy hordánál, mint a Mad Max-nél amikor jött a vihar. Ritkán futottam bele de sosem akkor kellett volna :D
273.
273.
Vis Major
#271: A nero ellenőrzöpont a ló-tónál van egy vasúti híd. Menj oda aztán beszarsz XD
271.
271.
Darksiders84
Ez jó még mindig ez a műsor itt hogy mennyire szép vagy sem bizonygatás. Kb 10 óránál járok megtisztítottam a fészkeket megvolt az első maci is de igazi nagy hordával még nem talkoztam. Mondjuk az estét ha tudom kerülöm kihagyom inkább de hol a fenébe vonulnak több százan vagy ezren?
253.
253.
Duken
#248: Ez korrekt kritika, nem szélsőséges hanem józan.
250.
250.
Duken
249.
249.
delphijos
#243: “Azért csak különbséget tudunk tenni szar, igénytelen és minőségi játékok között”

Persze, értem mit akarsz mondani , de többnyire pont akkor vannak a “vérre menő” viták, amikor az egyik fél egyszerűen nem érti / akarja érteni hogy a másiknak teszem azt “élvezetet” okoz az a játék, amit ő esetleg egy “szemétnek” tart. Jó példa mondjuk egy COD , amit valaki lehúzasnak, copy/paste -nek tart, de valaki mást meg szórakoztat, neki “megérte az árát”. Ezek a legnagyobb viták melegágyai.....
238.
238.
Duken
#236: Nem hinném van nekik elég dolguk mint hogy ilyen hülyeséggel foglalkozzanak mint a user score. Ami érdekes hogy minden Days Gone-nal foglalkozó hír alatt jóval nagyobb többségben vannak a pozitív vélemények. Azért ezt nehéz elbagatelizálni. Az igazán közepes játékoknál sokkal vegyesebbel a vélemények pl The Order 1886, Knack, Killzone SF. Ezek hiába sony címek a játékosok is középszerűnek tartják. A Days Gone-nál nem ez a helyzet, nagyon dicsérik és élvezik hibái ellenére. De jól mondod idővel majd kiderül mit ér a játék ha lenyugodtak a szélsőséges kedélyek.
236.
236.
Ooorky
#234: Metacritic-et 1 hónap után érdemes nézni, első héten csak fanboy vs hater háború megy, utána jelennek meg értelmes értékelések.
Mivel szarul állt azon se csodálkoznék ha a Sony marketing osztálya nyomná felfelé 10 pontosokkal (Disney is lebukott már ezzel a SW filmeknél és a black panthernél).
235.
235.
Macifasz
#232: Nekem is nagyon tetszik, egyedül a buta AI zavar picit. Se térlátásuk, se hallásuk (lopakodás közben fél méterre mögöttük belelépek a pocsolyába, ami zajt csap, de le se szarja, nem fordul meg), valamint az se különösebben izgatja őket, ha észreveszik a bozótban leparkolt motoromat. Simán elsétálnak mellette, mintha természetes lenne, hogy ott egy motor, ami 2 perce még nem volt ott. :-D De ezt leszámítva, piszok módon élvezem. Főleg a fertőzöttek fészkének kiirtását. Amikor éjszaka keveredek oda, és hemzsegnek az adott területen...na az elég parás tud lenni. :-)
234.
234.
DeKor
#233: Annyiból van értelme megemlíteni a 0 pontosokat, hogy az első napon a játék 6,9-es pontszámon állt. Szóval a nullázók ellőtték a patront elég gyorsan. És mivel azóta masszívan emelkedik, látható, hogy jóval többen vannak azok, akiknek tetszik a játék. Mert azt nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy 10 pontot adna valaki rá csak azért, mert Sony játék, amikor nem is tetszik neki. Ilyen fantazmagória csak elborult elméből pattanhat ki. Lehet, hogy a 10 pontosok túloznak, és csak azért adnak rá annyit, hogy ellensúlyozzák a sok nullát, de abban biztosak lehetünk, hogy NAGYON tetszik nekik a játék. És lényegesen többen vannak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...