Days Gone - júniusban jön az első ingyenes DLC

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 25.
  • Letöltés
A héten végre megjelenik a Bend Studio nyílt világú akciójátéka, a Days Gone, ami a premiert követően, valamikor júniusban máris megkapja első, teljesen ingyenes letölthető kiegészítését.

Az ígéretek szerint a Days Gone a közel 30-40 órás kampánya ellenére is rengeteg tennivalóval, mellékes kihívással várja majd a játékosokat, hiszen fertőzött zónák, rejtélyes NERO-ellenőrzőpontok, dinamikus események és csapdákat rejtő táborok egész sora vár majd ránk az Oregonban játszódó játékban. Viszont ha valaki esetleg júniusra már mindent kipörgetne, annak jó hír, hogy a premiert követően elég hamar érkezik majd az első letölthető kiegészítés.

Hogy júniusban pontosan mikor fut be a DLC, azt egyelőre rejtély övezi, de a tartalma legalább már ismert. Egyrészt kapunk majd egy új nehézségi szintet, a Survivalt, amiben már nem lesz lehetőségünk gyorsutazni, kimarad belőle a Survival Vision lehetőségünk, továbbá a HUD-ot is eltünteti, kezdve a térképpel és a különböző indikátorokkal. Emellett pedig kapunk majd hetente érkező új kihívásokat is, amelyeket értelemszerűen busás jutalmakért teljesíthetünk.

311.
Max3000
#310: Ha már itt tartunk a te kommentedből a kisebbségi komplexus árad.Ne aggódj,nem vagy vele egyedül,időnként mindig beugrik egy pöppet sem különb ember és megaszondja,hogy az oldal színvonala gyenge.
310.
Kawada
#308: Kiváncsi vagyok hány egyetemen használják az oldal kommentfalát pszchológus/pszichiáter/szociológus szakokon oktatási célokra. :)
309.
Nyarlako
#305: Teljes mértekben egyetértek.
308.
Back2U
Mi történt itt :D 300 komment
306.
Kawada
#305: Újabb ritka pillanat. Én mondjuk nem nyomoroncozom. Vannak egész értelmes észrevételei, de alapvetően hemzseg a konkrét tárgyi tévedésektől, felületességtől, koncepciótlanságtól a kritikáinak jó része. Máskor viszont elég jó... Mindenképp mértékkel és kritikával fogyasztandó.
305.
Ultimate
#304: Például a hazugságok miatt amiket egyes tesztekben összehord majd mikor szembesítik vele a youtube-on kicenzúrázza a kommenteket.
Vagy mikor egy játékhoz abszolút balfasz és emiatt a játékot degradálja.
A megmondóember szintű jellegzetes hanglejtéséről nem is beszélve.
Az egész otherworld egy nagy nulla...
304.
madSci
#288: Mitől nyomoronc az OW-s Zoli? Ismered, hogy Zolikázod? Csak kérdezem.
Egyébként a W3-at nem látvány kapcsán hozta fel, hanem sztori kapcsán. A látvány egyébként nem csak textrúra részletességnél kezdődik, hanem art-directionnél, és lehet a Horizont ekézni, de a tájtervezése magasan izgalmasabb, mint a W3-é.
A Witcher 3 nagyon szép, de sokszor egyhangú tájon játszódik.
301.
Marcus88
Mint a dedós ovisok,azt csinálják itt páran.
Mindenki a saját igazát erőlteti a másikra,de a másik nem enged.
250 hozzászólásnak semmi értelme.

A játékhoz egyenlőre még nem volt szerencsém,de mindenképpen be fogom szerezni.Ami gameplay videókat és teszteket láttam belőle abból azt kaptam amit vártam.
Nem egy GOW vagy TLOS szint,egy gyengébb / kezdő stúdiótól kezdésnek tökéletes.Van amiben erős,van amiben közepes és van amiben gyengébb.
Egy jó 7-7,5 max 8 pontos játék kb.
Ha lesz folytatás amiben bízom,akkor lesz miben fejlődnie a következő generációban.És egy újabb jó sorozatot hoz össze a sony!
300.
Ultimate
#292: Persze tudjuk nekedsenki sem vitapartner. Persze megint összehoztál egy fél oldal személyemmel törődő kommentet aminek az egész témához nullaköze van. Fanatikusgyógyegér. :)
299.
Ultimate
#295: Szellemi alsógatyát emlegetni mialattavéleményed tényként hoztad elő nettó faszságokat összehordva a fél topik kvázi hülyének nézve téged... Ok.. :)
295.
Ps fanboy
#294: Én több kommenten keresztül úgy mondtam el a véleményem, hogy ne bántsam meg senki személyét. Ez a szellemi alsógatya megjelenent, sértegetett, én pedig folytattam, ez hiba volt. De arra is rájöttem, hogy vallásos emberekkel, vallásról, nem érdemes vitázni.:)
294.
Kawada
#293: Mondjuk a Switchel kapcsolatban hoztad a szintjét... :)
293.
Ps fanboy
#292: Minden sor igaz amit leírtál. Ennek a szerencsétlennek ez az oldal olyan, mint az ingyenkonyha a lelkiszegényeknek. A valóéletben valószínűleg elnyomják őt, ami ellen mentális és egyéb gyengeségeiből adódóan nem tud mit tenni. Én úgy képzelem, hogy valami iskolás lehet, akit napi rendszereséggel megaláznak a többiek. Valahol még sajnálom is szegényt.
292.
DeKor
Nem akarok senkit megbántani, de szerintem Ultimate-tel kétféle ember áll le vitázni, pláne ilyen hosszan.
1. Aki nem normális.
2. Aki még nem ismerte ki.

A vita alapvető eleme, hogy meghallgasd, és meg is értsd, amit mond a vitapartnered. Enélkül valójában nem létezik vita, enélkül csak gyerekes vagdalkozás van. Na most Ultimate ennek egyáltalán nem felel meg. Sem a szellemi képességeit, sem a mentális egészségét illetően nem kívánok találgatásokba bocsátkozni, szóval azt nem tudom, hogy ez mitől van, de ő úgy viselkedik, mintha ingerszegény környezetben élne, és ide jár kiélni valami perverz módon magát.
Mindegy, hogy igazad van-e, arra soha ne várj, hogy ő el fogja ismerni. (Kizárólag akkor, ha ezzel valami trollkodás a célja.) Mivel valamit kompenzál azzal, hogy szándékosan olyan dolgokat mond, ami a többségnek nem tetszik, így a részéről soha nem lesz vége a "vitának", mert pontosan az a célja, hogy folyamatosan beszélgessen vele valaki. Minden alkalommal, amikor érdemben hozzászólsz, hozzájárulsz a beteges vágyai kielégítéséhez. Belőled táplálkozik.
Csak meg kell nézni szinte bármelyik Sony cikket, vagy az elmúlt hetek cikkeit, látható, hogy ő kavarja a dolgokat mindenhol. Az ő tevékenységének valódi célja nincs, kizárólag az, hogy foglalkozzanak vele, és hogy szemben állhasson valakivel. Nem kellene etetni.
291.
DeKor
#282: A halálvonatnál lévő horda nem túl nagy. (Az az, ahol két vagonban húzódnak meg nappal, van mellette egy Nero állomás is.)
Na, azt úgy csináltam meg, hogy bedobtam az egyik vagonba egy molotov koktélt, jópárat meggrilleztem vele, a többiek persze kijöttek nagy álnmos fejjel, hogy mi a lóhere van itt, valaki molotov koktéllal dobál? Realizálták, hogy kizárólag én lehetek, és barátságosan elkezdtek üldözni. Igen ám, de a tó túlsó partján van egy nagy víztorony, és a korcsoknak nincs annyi eszük, hogy létrára másszanak. Úgyhogy nagy vígan elszaladtam odáig a hordával a nyomomban, felmásztam, és onnan szépen elkezdtem őket megkínálni a saját gyártú molotov koktéljaimmal. Nem ízlett nekik, hálátlan egy banda. Ha elkezdték volna feladni, és hazabattyogni, utánuk lőttem párat a 9mm-essel, na akkor megint elkezdtek bulizni a torony alatt, én pedig tovább kínálgattam őket. Végül maradtak öten, hozzájuk már lementem, hogy közelről meg tudják nézni a szöges baseball ütőmet. Megnézték.
Az egy kicsi horda, bemelegítésnek jó.
290.
Kawada
#288: Ezek pc-s képek, nem?

(nem akarok belefolyni a vitába, de igazságosabb lenne PS4 verziós Witcher 3 képeket keríteni :) )

Egyébként meddő vita. A Days Gone messze nem csúnya játék. Vannak nála szebbek, de teljesen megfelel a mai trendeknek. 1-2 szempontból pedig kimagaslóan jó dolgokat csinálnak (fények, hdr... azt hiszem ezeket olvastam). A Witcher 3 a mai napig egy gyönyörű játék. Vannak szebb ilyen-olyan effektek, textúrák, modellek, stb. De egyszerűen annyira élő a világa, hogy attól csodás. Te itt pl. viszonylag fitymálóan nyilatkoztál az AC-ről. Számomra az Origins egy ilyen összességében nehezen megugorható szint. Egyszerűen a világ miatt, a részletek miatt. Division 2 hasonló. A helyszínek változatossága, az egyes helyszínek kidolgozottsága rengeteget dob az összképen. És összességében "sokkal szebb mint amilyen". Ezeken kár vitázni. Nem fogotk dűlőre jutni akárhány kép után se.
289.
Ultimate
#288: Ez most megint egy olyan vita mint a HZD "generáció legjobb vízeffektje"...?...:D
Nem állok fejen. A levegőbe beszélsz de bizonyíték nuku...
288.
Ultimate
#287: Én raktam képet te nem. Mi a trollkodás? Kértem egy egyszerű szaros képet de csak rizsát kaptam. Személyeskedés??? Te miről beszélsz....A "Zolika" az otherworldös nyomoroncra ment....
Várom a képet, amit még mindig nem kaptam meg. Én raktam képet. Te meg fotóztál párat ami röhej annak fényében hogy png-be mentve a ps képes tömörítésmentes screenshotot csinálni. Azt pedig bármivel át lehet tolni gépre. Ehhez képest mindig fotókat csinálsz ami alsóhangon ad egy durva ferdítést a képnek (színben,élmosásban,mindenben,egy 10 éves játékról is lehet fényképezővel lélegzetelállító képet csinálni csak a baj az hogy nem fedi a valóságot)...És még mindig sehol egy érdemleges kép. Mutass képet arról a nagy növényzetről, ne csak mellészövegelj. Addigis TESSÉK. Mutass egyet ami ezt a látványt megközelíti, vannak a DG-ban erdők, bokrok, hajrá jöhet a screenshot..
Addig pedig csak ne trollozzál...

https://i.postimg.cc/k4ST4bg0/w3.jpg
https://i.postimg.cc/CKk8nHbs/w3-2.jpg
https://i.postimg.cc/kGXRH0zT/w3-3.jpg
287.
Vis Major
#283: Amit csinalsz csak trollkodás. Fejen is állhatsz akkor sem lesz igazad. Ehez ugyanis a rizsa helyett csak pár képet kéne lőnöd és nincs miről beszélni.
33 vagyok. Szóval ha nem vagy kb 50 éves akkor hagyjuk a személyeskedést, "Zolikázást". 2-4képpel le tudnád zárni a vitát.
286.
Darksiders84
#279: Még nem 3 bomba és 3 tűzes koktél mellett kevés lőszer és alap fegyverekkel inkább én is későbbre hagyom. Viszont a Nero bázisokon kívül is találtam már tuningolos szuper szurit.
285.
Vis Major
#282: Ha ránk hallgatsz akkor azonnal W3. A W1-2 maximum szenvedéssel jatszanád végig. Technikailag grafikailag nagyon elavult már. A W3 is már az ha a fight systemet illetve az irányíthatóságot nézzük. Egy CP2077 után meg... szerintem maximum a történet lesz az ami megfog. Te tudod de szerintem minnél tovább halogatod annál nagyobbat fogsz csalódni
284.
godach
#279: Gondolom ezt tudja már a NERO de ez csak amolyan spekuláció. (mármint tudják hogy a hordánál van egy sokkal nagyobb "hangyaboly" is. No de megyek én játszani, nem érek itt rá veletek jópofáskodni xD
283.
Ultimate
#281: Szerintem én kértem elöbb de még semmit nem kaptam a rizsán kívül.
Mutasd azt a nagy növényzetet a Days gone-ból majd kapod rá a választ :)
Bár még a képeimhez hasonló vagy jobb képet sem kaptam DG-ból...
Zolika meg nem fog ps 5 premierhez közeledve semmit, okkal...:)

282.
godach
#275: Nem, nem próbáltam. Valamiért nem akarom kiírtani a hordákat (még), adnak egy feelinget. Persze, vadászgatok belőlük de igazán szerintem majd a fő küldi után fogok belemerülni a tisztogatásba. Valamiért, olyan feelingem van mint a Dying Light-nál. Minél magasabb szintű vagyok annál választékosabban tudok harcolni ez meg nagyon sokat jelent nekem. Itt is teljesen más már, mint az elején a skillek és lehetőségek miatt. :D

Witcher 3 még nagyon messze van. Szerintem hamarabb fogom a Cyberpunkot végigtolni mint azt, mert mindent sorban szoktam játszani és abban a stílusban még ott a W 1-2-3 Gothic 2-3-4 és az Elex is amit majdnem megjelenés napján kaptam a staffomtól, karácsonyra. Szóval, odébb van az még :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...