Days Gone - júniusban jön az első ingyenes DLC

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 25.
  • Letöltés
A héten végre megjelenik a Bend Studio nyílt világú akciójátéka, a Days Gone, ami a premiert követően, valamikor júniusban máris megkapja első, teljesen ingyenes letölthető kiegészítését.

Az ígéretek szerint a Days Gone a közel 30-40 órás kampánya ellenére is rengeteg tennivalóval, mellékes kihívással várja majd a játékosokat, hiszen fertőzött zónák, rejtélyes NERO-ellenőrzőpontok, dinamikus események és csapdákat rejtő táborok egész sora vár majd ránk az Oregonban játszódó játékban. Viszont ha valaki esetleg júniusra már mindent kipörgetne, annak jó hír, hogy a premiert követően elég hamar érkezik majd az első letölthető kiegészítés.

Hogy júniusban pontosan mikor fut be a DLC, azt egyelőre rejtély övezi, de a tartalma legalább már ismert. Egyrészt kapunk majd egy új nehézségi szintet, a Survivalt, amiben már nem lesz lehetőségünk gyorsutazni, kimarad belőle a Survival Vision lehetőségünk, továbbá a HUD-ot is eltünteti, kezdve a térképpel és a különböző indikátorokkal. Emellett pedig kapunk majd hetente érkező új kihívásokat is, amelyeket értelemszerűen busás jutalmakért teljesíthetünk.

311.
Max3000
#310: Ha már itt tartunk a te kommentedből a kisebbségi komplexus árad.Ne aggódj,nem vagy vele egyedül,időnként mindig beugrik egy pöppet sem különb ember és megaszondja,hogy az oldal színvonala gyenge.
310.
Kawada
#308: Kiváncsi vagyok hány egyetemen használják az oldal kommentfalát pszchológus/pszichiáter/szociológus szakokon oktatási célokra. :)
308.
Back2U
Mi történt itt :D 300 komment
307.
Oldman
https://hu.ign.com/days-gone/48597/feature/13-dolog-amit-a-days-gone-nem-arul-el-neked
303.
Oldman
Kawada, 298#
Egyetèrtek!
Az ìràsod utolsó mondatàtól kísz vagyok! :))
301.
Marcus88
Mint a dedós ovisok,azt csinálják itt páran.
Mindenki a saját igazát erőlteti a másikra,de a másik nem enged.
250 hozzászólásnak semmi értelme.

A játékhoz egyenlőre még nem volt szerencsém,de mindenképpen be fogom szerezni.Ami gameplay videókat és teszteket láttam belőle abból azt kaptam amit vártam.
Nem egy GOW vagy TLOS szint,egy gyengébb / kezdő stúdiótól kezdésnek tökéletes.Van amiben erős,van amiben közepes és van amiben gyengébb.
Egy jó 7-7,5 max 8 pontos játék kb.
Ha lesz folytatás amiben bízom,akkor lesz miben fejlődnie a következő generációban.És egy újabb jó sorozatot hoz össze a sony!
298.
Kawada
#296: Nincs itt egymásnak esés szerintem. Számomra egy open world sosem lesz annyira hatásos, mint egy jól megkomponált, történet orientált, olyan lineárisabb játék ami azért hagy szabad kezet. Számomra az open world játék mindig egy kicsit vizezett dolog lesz. Ára van. Ami sokszor ismétlődő küldetésekkel társul és nem nagyon tud balanszot találni a különféle játékelemek között. Vagy a gyűjtögetés sok, vagy a sztori kevés, vagy a párbeszéd sok, mivel nagyon a játék fizikailag is több a hibalehetőség ami számomra rettentő illúzió romboló tud lenni, butább az AI, "gyűjts össze 10 hegyi kecske szarvat" jellegű küldetések, lovagoljál 5-10 percet míg elérsz végre egy másik nagyobb városba, ahonnan aztán működik a fast travel, stb. stb. A TLOU-al úgy voltam (vagy a Mafia 1-el, számomra mai napig az a legjobb kvázi open world játék talán. GTA5 ide, Witcher oda), hogy amíg be nem fejeztem, nem eresztett. Akár egy jó könyv. Nem tudok addig elővenni egy másik könyvet, és kis túlzással egy ültő helyben addig olvasom amíg vége nem lesz. Egy open world játék nekem ezt nem tudja megadni. Mai napig szívesen AC:Originsezek, de max 1 órát leülök vele egyhuzamban, előtte játszom ezzel, utána azzal, stb. Ha haverok nicsenek, hogy Siegezzünk mondjuk, örültem, hogy tudtam Originsezni, de ha voltak, inkább velük játszottam.

Akármilyen jó legyen egy játék, sajnos egyre többször van olyan érzésem, hogy rohadtul nem tiszteli időmet úgymond. És amikor azért van 60 óra játékidő, mert lovagolok, hajózok és teknőspáncélt gyűjtök, meg öreg néniknek gyűjtök virágot miközben én vagyok a jani, aki egyébként egy seggfej a történet szempontjából, rabszolgákkal kereskedek, bérgyilkoskodok, stb. akkor menjenek a lőcsbe. Inkább egy tömény 10-20 órás élmény, mint egy 60-100 órás felvizezett tartalom. Vagy ott a GTA5, ami lehet akármilyen jó, nem tudok azonosulni egy 2 méteres, 70-es IQ-val rendelkező négerrel, akinek minden 2. szava a homie, bro, niga' és társai...
297.
Oldman
Jav: karakterileg..
Hopp, szerintem nincs is ilyen magyar szavunk! Elnèzèst!
Akkor alkottam egyet. :)
296.
Oldman
Nekem minig jobban tetszettek azok a jàtèkok, ahol egy erősebb bevezetővel indìtanak a kèszìtők, mert ìgy èrzelmileg jobban eggyè tudtam vàlni a mű egèszèvel hangulatilag, illetve a szereplőket èrtve karakterilag. A kicsit " durrbelebumm" indìtàs nekem nehèz falat, de ahogy szoktam ìrni többször, nem vagyunk egyformàk. Azon gondolkodtam, hogy ha 5-6-èvvel ezelőtt jelent volna meg a Days gone, akkor mennyien tekintenènek remek jàtèkkènt erre az alkotàsra? Jobban mint a Tlou 1-re utòlag? Nehèz kèrdès...
Abban egyèbkènt egyetèrtek azokkal akik azt gondoljàk, hogy egy csőjàtèk jobban beszippantja az embert èrzelmileg, viszont egy open world game pörgősebb, sokkal több benne a harcias jelenet, szabadabb kezet kap benne az ember. Ebből kiindulva inkàbb az adott jàtèkosi emberi jellem, szocializàciòja, stìlusa, neveltetèse ami eldönti, hogy rèszère èrtve melyik jàtèk a jobb. Emiatt is kàr esetenkènt egymàsnak esnünk, hogy mi jò/jobb ès mi nem.
Technikai megvalòsìtàsokròl viszont èrdemes vèlemènyeket ütköztetni.
295.
Ps fanboy
#294: Én több kommenten keresztül úgy mondtam el a véleményem, hogy ne bántsam meg senki személyét. Ez a szellemi alsógatya megjelenent, sértegetett, én pedig folytattam, ez hiba volt. De arra is rájöttem, hogy vallásos emberekkel, vallásról, nem érdemes vitázni.:)
294.
Kawada
#293: Mondjuk a Switchel kapcsolatban hoztad a szintjét... :)
293.
Ps fanboy
#292: Minden sor igaz amit leírtál. Ennek a szerencsétlennek ez az oldal olyan, mint az ingyenkonyha a lelkiszegényeknek. A valóéletben valószínűleg elnyomják őt, ami ellen mentális és egyéb gyengeségeiből adódóan nem tud mit tenni. Én úgy képzelem, hogy valami iskolás lehet, akit napi rendszereséggel megaláznak a többiek. Valahol még sajnálom is szegényt.
292.
DeKor
Nem akarok senkit megbántani, de szerintem Ultimate-tel kétféle ember áll le vitázni, pláne ilyen hosszan.
1. Aki nem normális.
2. Aki még nem ismerte ki.

A vita alapvető eleme, hogy meghallgasd, és meg is értsd, amit mond a vitapartnered. Enélkül valójában nem létezik vita, enélkül csak gyerekes vagdalkozás van. Na most Ultimate ennek egyáltalán nem felel meg. Sem a szellemi képességeit, sem a mentális egészségét illetően nem kívánok találgatásokba bocsátkozni, szóval azt nem tudom, hogy ez mitől van, de ő úgy viselkedik, mintha ingerszegény környezetben élne, és ide jár kiélni valami perverz módon magát.
Mindegy, hogy igazad van-e, arra soha ne várj, hogy ő el fogja ismerni. (Kizárólag akkor, ha ezzel valami trollkodás a célja.) Mivel valamit kompenzál azzal, hogy szándékosan olyan dolgokat mond, ami a többségnek nem tetszik, így a részéről soha nem lesz vége a "vitának", mert pontosan az a célja, hogy folyamatosan beszélgessen vele valaki. Minden alkalommal, amikor érdemben hozzászólsz, hozzájárulsz a beteges vágyai kielégítéséhez. Belőled táplálkozik.
Csak meg kell nézni szinte bármelyik Sony cikket, vagy az elmúlt hetek cikkeit, látható, hogy ő kavarja a dolgokat mindenhol. Az ő tevékenységének valódi célja nincs, kizárólag az, hogy foglalkozzanak vele, és hogy szemben állhasson valakivel. Nem kellene etetni.
291.
DeKor
#282: A halálvonatnál lévő horda nem túl nagy. (Az az, ahol két vagonban húzódnak meg nappal, van mellette egy Nero állomás is.)
Na, azt úgy csináltam meg, hogy bedobtam az egyik vagonba egy molotov koktélt, jópárat meggrilleztem vele, a többiek persze kijöttek nagy álnmos fejjel, hogy mi a lóhere van itt, valaki molotov koktéllal dobál? Realizálták, hogy kizárólag én lehetek, és barátságosan elkezdtek üldözni. Igen ám, de a tó túlsó partján van egy nagy víztorony, és a korcsoknak nincs annyi eszük, hogy létrára másszanak. Úgyhogy nagy vígan elszaladtam odáig a hordával a nyomomban, felmásztam, és onnan szépen elkezdtem őket megkínálni a saját gyártú molotov koktéljaimmal. Nem ízlett nekik, hálátlan egy banda. Ha elkezdték volna feladni, és hazabattyogni, utánuk lőttem párat a 9mm-essel, na akkor megint elkezdtek bulizni a torony alatt, én pedig tovább kínálgattam őket. Végül maradtak öten, hozzájuk már lementem, hogy közelről meg tudják nézni a szöges baseball ütőmet. Megnézték.
Az egy kicsi horda, bemelegítésnek jó.
286.
Darksiders84
#279: Még nem 3 bomba és 3 tűzes koktél mellett kevés lőszer és alap fegyverekkel inkább én is későbbre hagyom. Viszont a Nero bázisokon kívül is találtam már tuningolos szuper szurit.
285.
Vis Major
#282: Ha ránk hallgatsz akkor azonnal W3. A W1-2 maximum szenvedéssel jatszanád végig. Technikailag grafikailag nagyon elavult már. A W3 is már az ha a fight systemet illetve az irányíthatóságot nézzük. Egy CP2077 után meg... szerintem maximum a történet lesz az ami megfog. Te tudod de szerintem minnél tovább halogatod annál nagyobbat fogsz csalódni
284.
godach
#279: Gondolom ezt tudja már a NERO de ez csak amolyan spekuláció. (mármint tudják hogy a hordánál van egy sokkal nagyobb "hangyaboly" is. No de megyek én játszani, nem érek itt rá veletek jópofáskodni xD
282.
godach
#275: Nem, nem próbáltam. Valamiért nem akarom kiírtani a hordákat (még), adnak egy feelinget. Persze, vadászgatok belőlük de igazán szerintem majd a fő küldi után fogok belemerülni a tisztogatásba. Valamiért, olyan feelingem van mint a Dying Light-nál. Minél magasabb szintű vagyok annál választékosabban tudok harcolni ez meg nagyon sokat jelent nekem. Itt is teljesen más már, mint az elején a skillek és lehetőségek miatt. :D

Witcher 3 még nagyon messze van. Szerintem hamarabb fogom a Cyberpunkot végigtolni mint azt, mert mindent sorban szoktam játszani és abban a stílusban még ott a W 1-2-3 Gothic 2-3-4 és az Elex is amit majdnem megjelenés napján kaptam a staffomtól, karácsonyra. Szóval, odébb van az még :D
280.
Vis Major
#275: Köszi a hozzászólást. Nem gondoltam volna hogy ilyen hamar felkerül az otherworld-re. Lelkileg készültem hogy lehúzzák ehez képest.. Zoli véleménye engem nagyon meg lepett. Mármint hogy szerintem eléggé belefásult az egészbe és a kákán is csomót keres. Plusz ugye "exkluzív" ezért nagyobbak az elvárások. Ehez képest "magasztalta" annak dacára hogy technikailag van hiba "bőven", fps drob, bug. Annak nagyon "örültem" hogy még ő is "észrevette" azt hogy mennyire komoly a story, azon meg le esett az állam hogy szinte ugyanazon a véleményen van mint én ami a story-t illeti és szinte ugyanazt mondta mint amit én írtam. Bár szerintem a GTA5 története kurvára gyenge, de ez csak az én személyes véleményem. Helyette inkább a RDR2 mondtam volna. De ez tényleg csak az én egyéni véleményem
279.
Duken
#276: Ugyanaz a hangyaboly amit promoztak benne van a játékban. Sőt még valamivel többen is vannak. Én még nem vagyok ott de youtube on láttam. Nem tudom hogy fogom azt hardon megcsinálni...Úgyhogy sok szerencsét! ;) Te már pusztítottál hordát?
278.
Duken
#269: Miután kijátszottad Days Gone-t azonnal tessék nekiállni a Witcher 3 nak!!!!Életed legnagyobb játék élménye vár rád, masszív 300-400 óra. Bár ahogy nézem még Days Gone-al is elleszünk egy darabig. :) De ha tetszik a Dg akkor a W3 hatványozottan fog szerintem, ha szereted a fantasyt a népmeséket vagy a középkori intrikákat. Nekem W3 óta a Dg ami igazán beszippantott.
276.
Darksiders84
#273: Á nem én olyan igazi beszaros tömegre gondoltam mint a hangyaboly ha megpiszkálsz és elkezdenénk ömleni. Az első YouTube bemutató videóra még mindig emlékszem de akkor még nem lehetett tudni milyen lesz ez pontosan de ott tényleg 1000+ volt a képernyőn. Na mindegy majd nálam is valamikor a vége felé talán.
275.
Duken
#274: Próbáltad amit mondtam? Hogy messzebbről bokorból, hangtomítosal rájuk robbantgatod a hordókat. Közben robbantgatás között kivársz, elteszel láb alól lopakodva amenyit csak tudsz a maradékot meg legyakod. Érdemes a vagonoknál lévő hordával kezdeni, szerintem az a legkönnyebb. Nekem most elég is volt, még ízlelgetem ennek az egy győzelemnek az ízét egyenlőre, özben készülök lelkiekben a következőre. :P Azon röhögtem hogy Otherworld tesztben mondja Zoli hogy eddig csak messziről figyelte a hordákat mert be van szarva tőlük. :D Tényleg fosatósak!
274.
godach
#271: Bele fogsz majd futni ne aggódj :D
Nálam, voltak ilyen olyan robbanóanyagok stb. Kétszer fogtam hozzá egy kisebb hordához, nem jártam sikerrel. 20+óra után, bár nem azzal foglalkoztam hogy erre felkészüljek. Olyasmi érzésem van egy hordánál, mint a Mad Max-nél amikor jött a vihar. Ritkán futottam bele de sosem akkor kellett volna :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...