Days Gone - júniusban jön az első ingyenes DLC

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 25.
  • Letöltés
A héten végre megjelenik a Bend Studio nyílt világú akciójátéka, a Days Gone, ami a premiert követően, valamikor júniusban máris megkapja első, teljesen ingyenes letölthető kiegészítését.

Az ígéretek szerint a Days Gone a közel 30-40 órás kampánya ellenére is rengeteg tennivalóval, mellékes kihívással várja majd a játékosokat, hiszen fertőzött zónák, rejtélyes NERO-ellenőrzőpontok, dinamikus események és csapdákat rejtő táborok egész sora vár majd ránk az Oregonban játszódó játékban. Viszont ha valaki esetleg júniusra már mindent kipörgetne, annak jó hír, hogy a premiert követően elég hamar érkezik majd az első letölthető kiegészítés.

Hogy júniusban pontosan mikor fut be a DLC, azt egyelőre rejtély övezi, de a tartalma legalább már ismert. Egyrészt kapunk majd egy új nehézségi szintet, a Survivalt, amiben már nem lesz lehetőségünk gyorsutazni, kimarad belőle a Survival Vision lehetőségünk, továbbá a HUD-ot is eltünteti, kezdve a térképpel és a különböző indikátorokkal. Emellett pedig kapunk majd hetente érkező új kihívásokat is, amelyeket értelemszerűen busás jutalmakért teljesíthetünk.

311.
Max3000
#310: Ha már itt tartunk a te kommentedből a kisebbségi komplexus árad.Ne aggódj,nem vagy vele egyedül,időnként mindig beugrik egy pöppet sem különb ember és megaszondja,hogy az oldal színvonala gyenge.
310.
Kawada
#308: Kiváncsi vagyok hány egyetemen használják az oldal kommentfalát pszchológus/pszichiáter/szociológus szakokon oktatási célokra. :)
309.
Nyarlako
#305: Teljes mértekben egyetértek.
308.
Back2U
Mi történt itt :D 300 komment
307.
Oldman
https://hu.ign.com/days-gone/48597/feature/13-dolog-amit-a-days-gone-nem-arul-el-neked
306.
Kawada
#305: Újabb ritka pillanat. Én mondjuk nem nyomoroncozom. Vannak egész értelmes észrevételei, de alapvetően hemzseg a konkrét tárgyi tévedésektől, felületességtől, koncepciótlanságtól a kritikáinak jó része. Máskor viszont elég jó... Mindenképp mértékkel és kritikával fogyasztandó.
305.
Ultimate
#304: Például a hazugságok miatt amiket egyes tesztekben összehord majd mikor szembesítik vele a youtube-on kicenzúrázza a kommenteket.
Vagy mikor egy játékhoz abszolút balfasz és emiatt a játékot degradálja.
A megmondóember szintű jellegzetes hanglejtéséről nem is beszélve.
Az egész otherworld egy nagy nulla...
304.
madSci
#288: Mitől nyomoronc az OW-s Zoli? Ismered, hogy Zolikázod? Csak kérdezem.
Egyébként a W3-at nem látvány kapcsán hozta fel, hanem sztori kapcsán. A látvány egyébként nem csak textrúra részletességnél kezdődik, hanem art-directionnél, és lehet a Horizont ekézni, de a tájtervezése magasan izgalmasabb, mint a W3-é.
A Witcher 3 nagyon szép, de sokszor egyhangú tájon játszódik.
303.
Oldman
Kawada, 298#
Egyetèrtek!
Az ìràsod utolsó mondatàtól kísz vagyok! :))
301.
Marcus88
Mint a dedós ovisok,azt csinálják itt páran.
Mindenki a saját igazát erőlteti a másikra,de a másik nem enged.
250 hozzászólásnak semmi értelme.

A játékhoz egyenlőre még nem volt szerencsém,de mindenképpen be fogom szerezni.Ami gameplay videókat és teszteket láttam belőle abból azt kaptam amit vártam.
Nem egy GOW vagy TLOS szint,egy gyengébb / kezdő stúdiótól kezdésnek tökéletes.Van amiben erős,van amiben közepes és van amiben gyengébb.
Egy jó 7-7,5 max 8 pontos játék kb.
Ha lesz folytatás amiben bízom,akkor lesz miben fejlődnie a következő generációban.És egy újabb jó sorozatot hoz össze a sony!
300.
Ultimate
#292: Persze tudjuk nekedsenki sem vitapartner. Persze megint összehoztál egy fél oldal személyemmel törődő kommentet aminek az egész témához nullaköze van. Fanatikusgyógyegér. :)
299.
Ultimate
#295: Szellemi alsógatyát emlegetni mialattavéleményed tényként hoztad elő nettó faszságokat összehordva a fél topik kvázi hülyének nézve téged... Ok.. :)
298.
Kawada
#296: Nincs itt egymásnak esés szerintem. Számomra egy open world sosem lesz annyira hatásos, mint egy jól megkomponált, történet orientált, olyan lineárisabb játék ami azért hagy szabad kezet. Számomra az open world játék mindig egy kicsit vizezett dolog lesz. Ára van. Ami sokszor ismétlődő küldetésekkel társul és nem nagyon tud balanszot találni a különféle játékelemek között. Vagy a gyűjtögetés sok, vagy a sztori kevés, vagy a párbeszéd sok, mivel nagyon a játék fizikailag is több a hibalehetőség ami számomra rettentő illúzió romboló tud lenni, butább az AI, "gyűjts össze 10 hegyi kecske szarvat" jellegű küldetések, lovagoljál 5-10 percet míg elérsz végre egy másik nagyobb városba, ahonnan aztán működik a fast travel, stb. stb. A TLOU-al úgy voltam (vagy a Mafia 1-el, számomra mai napig az a legjobb kvázi open world játék talán. GTA5 ide, Witcher oda), hogy amíg be nem fejeztem, nem eresztett. Akár egy jó könyv. Nem tudok addig elővenni egy másik könyvet, és kis túlzással egy ültő helyben addig olvasom amíg vége nem lesz. Egy open world játék nekem ezt nem tudja megadni. Mai napig szívesen AC:Originsezek, de max 1 órát leülök vele egyhuzamban, előtte játszom ezzel, utána azzal, stb. Ha haverok nicsenek, hogy Siegezzünk mondjuk, örültem, hogy tudtam Originsezni, de ha voltak, inkább velük játszottam.

Akármilyen jó legyen egy játék, sajnos egyre többször van olyan érzésem, hogy rohadtul nem tiszteli időmet úgymond. És amikor azért van 60 óra játékidő, mert lovagolok, hajózok és teknőspáncélt gyűjtök, meg öreg néniknek gyűjtök virágot miközben én vagyok a jani, aki egyébként egy seggfej a történet szempontjából, rabszolgákkal kereskedek, bérgyilkoskodok, stb. akkor menjenek a lőcsbe. Inkább egy tömény 10-20 órás élmény, mint egy 60-100 órás felvizezett tartalom. Vagy ott a GTA5, ami lehet akármilyen jó, nem tudok azonosulni egy 2 méteres, 70-es IQ-val rendelkező négerrel, akinek minden 2. szava a homie, bro, niga' és társai...
297.
Oldman
Jav: karakterileg..
Hopp, szerintem nincs is ilyen magyar szavunk! Elnèzèst!
Akkor alkottam egyet. :)
296.
Oldman
Nekem minig jobban tetszettek azok a jàtèkok, ahol egy erősebb bevezetővel indìtanak a kèszìtők, mert ìgy èrzelmileg jobban eggyè tudtam vàlni a mű egèszèvel hangulatilag, illetve a szereplőket èrtve karakterilag. A kicsit " durrbelebumm" indìtàs nekem nehèz falat, de ahogy szoktam ìrni többször, nem vagyunk egyformàk. Azon gondolkodtam, hogy ha 5-6-èvvel ezelőtt jelent volna meg a Days gone, akkor mennyien tekintenènek remek jàtèkkènt erre az alkotàsra? Jobban mint a Tlou 1-re utòlag? Nehèz kèrdès...
Abban egyèbkènt egyetèrtek azokkal akik azt gondoljàk, hogy egy csőjàtèk jobban beszippantja az embert èrzelmileg, viszont egy open world game pörgősebb, sokkal több benne a harcias jelenet, szabadabb kezet kap benne az ember. Ebből kiindulva inkàbb az adott jàtèkosi emberi jellem, szocializàciòja, stìlusa, neveltetèse ami eldönti, hogy rèszère èrtve melyik jàtèk a jobb. Emiatt is kàr esetenkènt egymàsnak esnünk, hogy mi jò/jobb ès mi nem.
Technikai megvalòsìtàsokròl viszont èrdemes vèlemènyeket ütköztetni.
295.
Ps fanboy
#294: Én több kommenten keresztül úgy mondtam el a véleményem, hogy ne bántsam meg senki személyét. Ez a szellemi alsógatya megjelenent, sértegetett, én pedig folytattam, ez hiba volt. De arra is rájöttem, hogy vallásos emberekkel, vallásról, nem érdemes vitázni.:)
294.
Kawada
#293: Mondjuk a Switchel kapcsolatban hoztad a szintjét... :)
293.
Ps fanboy
#292: Minden sor igaz amit leírtál. Ennek a szerencsétlennek ez az oldal olyan, mint az ingyenkonyha a lelkiszegényeknek. A valóéletben valószínűleg elnyomják őt, ami ellen mentális és egyéb gyengeségeiből adódóan nem tud mit tenni. Én úgy képzelem, hogy valami iskolás lehet, akit napi rendszereséggel megaláznak a többiek. Valahol még sajnálom is szegényt.
292.
DeKor
Nem akarok senkit megbántani, de szerintem Ultimate-tel kétféle ember áll le vitázni, pláne ilyen hosszan.
1. Aki nem normális.
2. Aki még nem ismerte ki.

A vita alapvető eleme, hogy meghallgasd, és meg is értsd, amit mond a vitapartnered. Enélkül valójában nem létezik vita, enélkül csak gyerekes vagdalkozás van. Na most Ultimate ennek egyáltalán nem felel meg. Sem a szellemi képességeit, sem a mentális egészségét illetően nem kívánok találgatásokba bocsátkozni, szóval azt nem tudom, hogy ez mitől van, de ő úgy viselkedik, mintha ingerszegény környezetben élne, és ide jár kiélni valami perverz módon magát.
Mindegy, hogy igazad van-e, arra soha ne várj, hogy ő el fogja ismerni. (Kizárólag akkor, ha ezzel valami trollkodás a célja.) Mivel valamit kompenzál azzal, hogy szándékosan olyan dolgokat mond, ami a többségnek nem tetszik, így a részéről soha nem lesz vége a "vitának", mert pontosan az a célja, hogy folyamatosan beszélgessen vele valaki. Minden alkalommal, amikor érdemben hozzászólsz, hozzájárulsz a beteges vágyai kielégítéséhez. Belőled táplálkozik.
Csak meg kell nézni szinte bármelyik Sony cikket, vagy az elmúlt hetek cikkeit, látható, hogy ő kavarja a dolgokat mindenhol. Az ő tevékenységének valódi célja nincs, kizárólag az, hogy foglalkozzanak vele, és hogy szemben állhasson valakivel. Nem kellene etetni.
291.
DeKor
#282: A halálvonatnál lévő horda nem túl nagy. (Az az, ahol két vagonban húzódnak meg nappal, van mellette egy Nero állomás is.)
Na, azt úgy csináltam meg, hogy bedobtam az egyik vagonba egy molotov koktélt, jópárat meggrilleztem vele, a többiek persze kijöttek nagy álnmos fejjel, hogy mi a lóhere van itt, valaki molotov koktéllal dobál? Realizálták, hogy kizárólag én lehetek, és barátságosan elkezdtek üldözni. Igen ám, de a tó túlsó partján van egy nagy víztorony, és a korcsoknak nincs annyi eszük, hogy létrára másszanak. Úgyhogy nagy vígan elszaladtam odáig a hordával a nyomomban, felmásztam, és onnan szépen elkezdtem őket megkínálni a saját gyártú molotov koktéljaimmal. Nem ízlett nekik, hálátlan egy banda. Ha elkezdték volna feladni, és hazabattyogni, utánuk lőttem párat a 9mm-essel, na akkor megint elkezdtek bulizni a torony alatt, én pedig tovább kínálgattam őket. Végül maradtak öten, hozzájuk már lementem, hogy közelről meg tudják nézni a szöges baseball ütőmet. Megnézték.
Az egy kicsi horda, bemelegítésnek jó.
290.
Kawada
#288: Ezek pc-s képek, nem?

(nem akarok belefolyni a vitába, de igazságosabb lenne PS4 verziós Witcher 3 képeket keríteni :) )

Egyébként meddő vita. A Days Gone messze nem csúnya játék. Vannak nála szebbek, de teljesen megfelel a mai trendeknek. 1-2 szempontból pedig kimagaslóan jó dolgokat csinálnak (fények, hdr... azt hiszem ezeket olvastam). A Witcher 3 a mai napig egy gyönyörű játék. Vannak szebb ilyen-olyan effektek, textúrák, modellek, stb. De egyszerűen annyira élő a világa, hogy attól csodás. Te itt pl. viszonylag fitymálóan nyilatkoztál az AC-ről. Számomra az Origins egy ilyen összességében nehezen megugorható szint. Egyszerűen a világ miatt, a részletek miatt. Division 2 hasonló. A helyszínek változatossága, az egyes helyszínek kidolgozottsága rengeteget dob az összképen. És összességében "sokkal szebb mint amilyen". Ezeken kár vitázni. Nem fogotk dűlőre jutni akárhány kép után se.
289.
Ultimate
#288: Ez most megint egy olyan vita mint a HZD "generáció legjobb vízeffektje"...?...:D
Nem állok fejen. A levegőbe beszélsz de bizonyíték nuku...
288.
Ultimate
#287: Én raktam képet te nem. Mi a trollkodás? Kértem egy egyszerű szaros képet de csak rizsát kaptam. Személyeskedés??? Te miről beszélsz....A "Zolika" az otherworldös nyomoroncra ment....
Várom a képet, amit még mindig nem kaptam meg. Én raktam képet. Te meg fotóztál párat ami röhej annak fényében hogy png-be mentve a ps képes tömörítésmentes screenshotot csinálni. Azt pedig bármivel át lehet tolni gépre. Ehhez képest mindig fotókat csinálsz ami alsóhangon ad egy durva ferdítést a képnek (színben,élmosásban,mindenben,egy 10 éves játékról is lehet fényképezővel lélegzetelállító képet csinálni csak a baj az hogy nem fedi a valóságot)...És még mindig sehol egy érdemleges kép. Mutass képet arról a nagy növényzetről, ne csak mellészövegelj. Addigis TESSÉK. Mutass egyet ami ezt a látványt megközelíti, vannak a DG-ban erdők, bokrok, hajrá jöhet a screenshot..
Addig pedig csak ne trollozzál...

https://i.postimg.cc/k4ST4bg0/w3.jpg
https://i.postimg.cc/CKk8nHbs/w3-2.jpg
https://i.postimg.cc/kGXRH0zT/w3-3.jpg
287.
Vis Major
#283: Amit csinalsz csak trollkodás. Fejen is állhatsz akkor sem lesz igazad. Ehez ugyanis a rizsa helyett csak pár képet kéne lőnöd és nincs miről beszélni.
33 vagyok. Szóval ha nem vagy kb 50 éves akkor hagyjuk a személyeskedést, "Zolikázást". 2-4képpel le tudnád zárni a vitát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...