Augusztusban érkezik a Madden NFL 20

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Mint minden évben, ezúttal is augusztusban jelenik meg az aktuális Madden NFL-rész. Az idei változat borítóján a Kansas City kiválósága, Patrick Mahomes feszít majd. Az EA Tiburon még tisztább és bugmentesebb élményt kínál.

Idén sem maradunk amerikai focis játék nélkül, a Madden NFL 20 augusztus 2-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Már azt is tudjuk, hogy a Kansas City Chief kiválósága, Patrick Mahomes lesz a borítón. Az újonc rekordéven van túl az NFL-ben, ő az első olyan játékos, aki több mint 5 ezer yardot dobott a főiskolai és az NFL-szezonban.

Ami pedig a játékmeneti változásokat illeti, kapunk egy új kampánymódot Face of the Franchise: QB1 néven. Itt a College National Championship rájátszásában indulunk, ami kikövezi az utat az NFL felé. Dinamikus kihívásokkal és folyton változó helyzetekkel találkozunk a kampány során, ami minden játékos számára egyedi és különleges lesz az ígéretek szerint. Emellett jönnek a Superstar X-Factor játékosok és képességek, ez még több mélységet ad az anyagnak.

Mivel tavaly csak a sokadik frissítésre sikerült gatyába rázni a játékot, a kreatív direktor, Mike Young már most megígérte, hogy a Madden NFL 20-nál erősen rágyúrnak a tiszta és hibamentes élményre.

3.
3.
Zanetti
#2: Értem, azért remélem ebben nem lesz igazad. :) Mindenesetre köszönöm a választ!
2.
2.
shatterhand
#1: Tavaly is csak annyit mondtak,hogy látják a jelzéseket,de csak ha elég igény van rá akkor készítik pc-re is.
Úgyhogy sztem nem jön.
1.
1.
Zanetti
Az jó, hogy megint kiadják PC-re. Bár az amerikai foci engem annyira nem érdekel, de biztos remek szórakozást nyújt azoknak, akik szeretik.
Viszont az NHL-ről tudtok valamit? Van rá esély, hogy végre ne csak konzolokra jöjjön?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...