Egy hétig kipróbálható a Nintendo Switch Online

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 28.
  • Akció
Link másolása
A Nintendo jóvoltából május 3-ig tolhatjuk a Mario Tennis Aces online demóját, ami mellé még a Nintendo Switch Online egyhetes próbaverzióját is hozzácsapják. Ha kíváncsi vagy a szolgáltatásra, remek alkalom belekóstolni.

A Mario Tennis Aces már önmagában is megállja a helyét, hiszen hiába könnyed a hangulata, igazi mélység rejtőzik az arcade sportjátékban. A Nintendo május 3-ig tette elérhetővé az online multira kihegyezett speciális demót, így barátainkkal is összemérhetjük az erőinket anélkül, hogy beruháznák a teljes játékba.

Persze ha úgy döntünk, megvásároljuk a Mario Tennis Acest, különleges jutalmakat kapunk a teljes változatban. Csupán egyetlen meccs kell ahhoz, hogy megszerezzük Mario egyik egyedi kosztümjét, és miközben játszunk a co-op challenge móddal, szépen gyűjthetjük a pontokat a kék, vörös és sárga Yoshira is.

Ha viszont hidegen hagy a Goomba Királyság teniszbajnoksága, akkor is érdemes leszedni a demót, hiszen megkapjuk mellé a Nintendo Switch Online hétnapos próbáját, amely minden más online játékhoz is jó.

1.
1.
zozo76hun
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...