Feltöltik az USA PS3 készletét

  • Írta: Daks
  • 2007. január 8.
  • Hardver
Link másolása
Peter Dille, a Sony America fejese személyesen jelentette ma be, hogy már elindult egy nagyobb Playstation 3 szállítmány az Egyesült Államok felé.
Peter Dille, a Sony America fejese személyesen jelentette ma be, hogy már elindult egy nagyobb Playstation 3 szállítmány az Egyesült Államok felé.

A Sony emberei összesen 1 millió újgenerációs játékkonzolt szállítanak le és szórnak szét a héten az amerikai boltok polcain. Peter barátunk emellett még megemlítette, hogy a Playstation 3 európai, orosz és ausztrál premierjére nem kevesebb, mint 6 millió dobozzal készülnek majd, és reményei szerint a legtöbbet már a premier napján el tudják adni - bár ennek pontos dátumát még ő sem tudja.
11.
11.
TomFace
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=25831


Kedves fdshe! Menj a linkre, és olvasd el! Nemtudom, hogy csinálja ismerősöd, de ez a cikk is arról tanúskodik, hogy nem veszik a konzolt. De nem csak az USA-ban van ám így, Japánban ugyanez van:

http://www.576konzol.hu/hir_reszletes.php?id=574
Nincs kint ismerősöm, de ha mindenhol ezt mondják, sőt, képekkel is alátámasztják, akkor a végén csak nekem lesz igazam..
10.
10.
Pukhi-zik
Az ign munkatársai látták az eladatlan ps3 akat.Nem kamu.
9.
9.
amd33
fdshe tényleg nem kell senkinek ps3-om gamestraon már kitárgyalták és tényleg nem veszik az amcsik mivel alig van rá gama ergy kettő van és azok is gagyik!
8.
8.
Carbon
xbox 350 lol...."Tom neked is van ott rokonod olvastam de sztem akkor ők nem egy kontinensen vannak a tied sztem Kínába van az enyém meg a USA-be ugyhogy ennyit erről" ezen is szakadtam mert te, kedves xbox 350 baratom ezt biztos sokkal jobban tudod mint fdshe- latod ocsem fel lettel vilagositva:DDD mellesleg amit itt nehanyan prdukaltok az mar nem semmi, neha nem artana egy kicsit civilizaltabb modon veszekedni es nem osszeoltani itt egymast....mellesleg xbox 350 nekem foleg a dumadrol jon le az h kb 10 eves lehetsz;)
7.
7.
Madd Dogg
PC!!! :D halom felkiáltójel....

amúgy hülyeség, mindenkinek van rokona az usa-ban, de nyugi, ha nem lenne hiány ps3-ból, akkor nem szállítanának még 6 millát. gagyik vagytok, itt veszekedtek egymással, ahelyet h. a hírt kommentálnátok. énb meg tudok forrást is, hogy elvitték mindet: HWSW! csak megbízhatóbb, mint egy kancsi lófogú jenki....
6.
6.
air
xbox350???????????????????
5.
5.
Triple T
xbox skac, te már menthetetlen vagy. Mi az, h a Sonynak nincs exlkuzív címe? Ot van a Killzone, a God of War, a Tekken, a Gran Turismo, Black, Metal Gear, F1 csak, hogy párat említsek.
4.
4.
fpeter
Neofi : mér szegény? :S
3.
3.
TomFace
Azta, qrva értelmes, minek kell ezt bejelenteni? Hisz halomban állnak ígyis a ps3-mak az USA-ban, mert nem kell senkinek...
2.
2.
TOM X
én már nem hiszek a sony-nak!
1.
1.
Utys
Szerintem el is tudják majd adni, csak aztán nehogy 6 millióból 2 legyen mondjuk :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...