Íme, a Games with Gold májusi játékai

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 29.
  • Akció
Meglepően visszafogott, mondhatni semennyire sem izgalmas a Games with Gold májusi felhozatala. A Microsoft következő havi kínálatát leginkább egy kínos mosollyal lehet a legjobban lereagálni.

Nyakunkon a május, ez pedig azt jelenti, hogy bemutatkoznak a nagy konzolgyártók következő havi ingyenes újdonságai. A sort a Microsoft nyitotta, a Games with Gold következő havi kínálata azonban nem sikerült túl acélosra.

Az E3 előtti hónapban ugyanis olyan semmitmondó címeket kapunk, mint a Marooners, a The Golf Club 2 Featuring PGA Tour, az Earth Defense Force: Insect Armageddon és a Comic Jumper. Nem is nagyon lehet ehhez mit hozzáfűzni, inkább várjuk ki, mit kínál majd a Sony a PlayStation Plus előfizetői számára.

47.
crytek
#46: MS ezt valahogy gatyába rázhatná igazán vagy egybe vonhatnák. Mert elég ótvar hogy pl mobile appba nem tudod megnézni az xbox 360-as címek árait se megvenni őket.. Pedig nem két cég mert egy helyre megy a pénz... a nagy konzolos erőfölény mellett erre is gyúrhatnának igazán
46.
delphijos
#44: Ahogy crytek is írja, a 360 marketpace azért nem ugyanaz mint a store, azt is be kell állítani ( nem fog automatikusan megtörténni ), de utána az ingyenes játékokat le tudod szedni,és persze nem kerül semmibe.
45.
crytek
#44: Az alap. Meg kell venni! Nekem is ott van a mastercard stb de nem von le semmit
44.
godach
#43: Akkor én sem, de már több mint fél éve fennáll ez a probléma. 360 vagy classic játéknál nem hozzáadás van hanem fizetési lehetőség megadása.
43.
crytek
#42: Én a pc-n adom hozzá a store-ból engedi. Xbox One storeban ott is engedi...
Csak a 360-as game-ek miat szoktam venni 300ft-os liveot mert ezekhez nem kell később élő előfizetés. Eddig nem volt ilyen gondom ,nem értem nálad mi lehet.
42.
godach
#41: Nekem mostanában nem engedi behúzni a 360 játékokat sem One-ról sem pedig PC-n webes felületről. A 360 meg nincs bekötve. Ti onnan adjátok a könyvtárhoz?
41.
adamsfamily
Ezek elég szarok,de szerintem az elmúlt pár hónapban akadtak jó játékok.A splinter cell conviction például nagy kedvencem volt,pár hónapja volt jedi knight 3,mercenaries,a régi sw battlefront 2,republic commando,outcast.
A splinter cell blacklist-et is hozzánk vághatnák,mert 360-on anno valahogy kimaradt.
40.
Nyarlako
#39: Ameddig előfizetést addig jatszhatsz azzal ami benne van, ha lejár értelemszerűen már nem.
39.
Aanash
Tudom nem pont ide passzoló kérdés, de a gamepass hogyan működik?
Előfizetek pl 3 hónapra és addig az időtartamig tudok játszani?
És ha lejár?
38.
godach
#37: Úgy, hogy pont volt egy cikk ahova beírta valaki, hogy minden évben ugyan az és elhajtották a búsba amikor kiderül hogy nem is szokott vele játszani. Persze nem így hanem civilizáltan és jogos is volt.
37.
delphijos
#34: Mondjuk pont a Fifa-nál szoktak a legnormálisabb kommentek lenni. Nem tudom hogy hoztad elő pont ezt....
36.
Nyarlako
#34: Tsundere vagy de azért szeretünk. No homo.
35.
Ultimate
#28: Tehát ebben a hónapban az indie szarok dominálnak mindkét helyen... Mondjuk az overcooked nem rossz cucc egy otthoni 2playeres ökörködésre.
34.
godach
#30: Nem kezdek el példát hozni fel, hogy amikor egy olyan ember írja a legújabb Fifához a kommentet, aki saját bevallása szerint sosem fifázik, akkor ott milyen kommentet vannak, jogosan.
Csípkelődni meg szoktam a nejem el is, pedig jobban szeretem mint téged :P
33.
Duken
#31: Tényleg nem értelek néha. Néha úgy ugrasz ha rosszat mond valaki valamiről ami az xboxhoz kapcsolódik. Yanez csak egy tènyt állapított meg. Tényleg szar ez a felhozatal. Ennyi, nem kell többet belelátni. Szerintem is az egyik legértelmesebb tag lennél ha emiatt nem ugranál másoknak, pont azoknak akik barátként tekintenek rád...Amikor mindentől elvonatkoztatva a játékokról beszélsz akkor hihetetlen jó meglátásaid vannak.
32.
Yanez
#31: Tudod kiknek vitaindító a hasonló megnyilvánulások? Az elvakult műanyagdobozt védő fanboyok számára. A normális érett tagok nem látnak bele semmi mást, csupán egy újabb véleményt. A pistikék számára pedig nem fogom külön odaírni, hogy "de a péesé is sokszor kaki", csakhogy ne ugorjanak a torkomnak, mert hidegen hagynak. Akinek pedig habzik a szája és csinálja itt a dáridót, az előbb-utóbb úgyis az ajtó másik oldalán találja magát.

Te godach itt az egyik legnormálisabb tag vagy. Nem is értem miért csíptél belém, de elkönyvelem baráti fricskának. :)
31.
godach
#30: Lehet, csak példát kellene mutatnia. Ehhez képest sokszor azok a vitaindító megnyilvánulások....
30.
Yanez
#18: Miért ne lenne közöm a témához? Az xbox-hoz nincs, de a témához igenis van. Eddig nagyon gyakran volt olyan, hogy dícsértem a felhozatalt. Akkor miért senki nem írta, hogy nincs közöm hozzá? :) A másik pedig, megint ez a "moderátor létedre" kártya. Igen tudjuk, a modi nem ember, gamer pedig végképp nem lehet. :/
29.
Sandic1994
#28: Szerk.

Nem lesz, hanem várható.
28.
Sandic1994
#25: A legújabb leak szerint pedig a Sony felhozatala sem lesz ütős. Overcooked-et és a What Remains of Edith Finch lesz. Utóbbi mondjuk egy próbát megérne nálam.
27.
godach
#26: Mármint az elmúlt 2 hónapban olyan volt a + hogy megérte volna, na.
26.
godach
#24: Ha híg, ha fős én bizony multiért sosem fizetnék konzolon. Évekig volt mindkét nagyobbra, ps+t letettem mikor folyamatosan ilyen címek jöttek mint erre. Azóta se fizettem elő (live van) bár az elmúlt 2 hónap igen erős volt.
25.
Ultimate
Lehet ezt csűrni csavarni gyerekek ez a kínálat még 1 forintért is szar lenne de még akkor is visszaküldeném a feladónak ha ő fizetne hogy átvegyem...:D
Kár próbálni szépíteni,ez a hónap a MS-nál gőzölgő hígfos. Mindig vannak ilyen hónapok Sony-nál MS-nál egyaránt,most a MS húzta be a vonalat.
24.
Ps fanboy
#19: Hát nekem akkor is kicsit ingyenkonyha szaga van.:)
23.
Fata Morgana
#17: Ugyan így voltam hónapokig a PS+ os játékokkal 2018-ban volt vagy 4db értékelhető játék a többi vicc kategória.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...