The Golf Club 2 PC, PS4, XBOXONE

A realizmusra és a közösségi funkciókra kihegyezett golfjáték folytatása a HB Studiostól.
Típus:

Íme, a Games with Gold májusi játékai

Meglepően visszafogott, mondhatni semennyire sem izgalmas a Games with Gold májusi felhozatala. A Microsoft következő havi kínálatát leginkább egy kínos mosollyal lehet a legjobban lereagálni.

Brit toplista: nagyon erősen nyitott Crash

Hihetetlenül erős rajtot vett a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a sávos bandikut klasszikus kalandjainak újrázása ugyanis az év legjobb PlayStation 4-es premierjét tudhatja magáénak. Még a Horizon: Zero Dawnt is legyőzte.

Megjelent a The Golf Club 2, itt a launch trailer

Ha ki szeretnéd próbálni a golfot, de az otthonod nem akarod elhagyni, akkor a The Golf Club 2-t neked találták ki. A generáció legjobb golfos játékának folytatása megérkezett, természetesen launch trailert is kaptunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, június végén is lesz mivel játszani! Szokásunkhoz hűen ezúttal is összegyűjtöttük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkat, csekkoljátok!

E3 2017: Itt a The Golf Club 2 előzetese

Ezennel megnyitjuk az expós kedvcsinálók sorát, a The Golf Clube 2-be most újra belenézhetünk az E3 kapcsán. Az HB Studios szimulátora a hónap végén landol a boltokban.

Megvan a The Golf Club 2 dátuma

A zajos sikert aratott első rész után nem volt kérdéses a folytatás, ráadásul már nyáron megkapjuk a The Golf Club 2-t. A HB Studios a rajongók kívánságait vette figyelembe a fejlesztéskor, még jobb közösségi élményben lesz részünk.

Folytatást kap a The Golf Club

Úgy látszik, bejött az HB Studiosnak a The Golf Club, hiszen már készül a realizmusra kihegyezett golfjáték második része. Továbbra is a közösségi funkciókat és a pályaszerkesztőt helyezik előtérbe a fejlesztés során.