A széria legjobban fogyó darabja az Anno 1800

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 30.
  • Biznisz
Link másolása
A városépítő sorozat legutóbbi darabja igazi rekorder, hiszen a legjobban fogyó rész lett a frencsájz húszéves történetében. Négyszer annyit adtak el belőle az első héten, mint az elődjéből, az Anno 2205-ből.

A Ubisoft bejelentette, hogy az Anno 1800 a húszéves sorozat legjobban fogyó darabja lett. Az első héten több mint négyszer több kópia talált gazdára belőle, mint az előző részből, a sci-fi környezetben játszódó Anno 2205-ből. 

A kiadó pontos számokat nem közölt, viszont érdekes statisztikákat már annál inkább. A játékbeli szigetekre közel hétmilliárd embert telepítettek; az 1800-as években a világ népessége a becslések szerint kevesebb, mint egymilliárd volt, de a következő évszázadban ez a szám meredeken emelkedett. A játékban ténylegesen megváltoztathatjuk a történelmet, ezért is olyan élvezetes a játékmenet. 

A játékosok több mint 10 millió hajót és egymilliárd gabonaföldet telepítettek, és több mint 3 millió szigetet építettek. 

Ahogy azt a tesztünkben is írtuk, ha az elmúlt évek stratégiai játékos felhozatalát nézzük, akkor az apróbb hibák ellenére összességében elmondható, hogy az Anno 1800 egy remekbe szabott, hiánypótló játék lett. És ezt a rajongók is tudják. 

5.
5.
cSzLaszlo
oké kösz ,

valóban nem nagyon izgatnak az újak , broodwar meg elmegy offline is
4.
4.
crytek
#2: Akkor azt kell hogy mondjam nem sok játékot vehettél mostanában mivel mivel a dobozos pc játékok kb 99%-a valahova netes fiókra aktiválósak mind...
2.
2.
cSzLaszlo
üdv ,

1 kérdés , internet kell ( kötelező ) hozzá ??
Mert dobozosba meg lehet rendelni ( mindig úgy veszek gamet ) , csak ezt felejtik el ráírni hogy szükséges-e hozzá ? Mert biza a win-es gépem offba van és ott is marad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...