Sonic-film - befutott az első trailer

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 30.
  • Cooltúra
Link másolása
És a főszereplő pont olyan is lett, mint amire számítani lehetett. Furcsa. A gonosz szerepében tetszelgő Jim Carrey is felbukkan pár jelenet erejéig, melyek során nem csak a komplett fegyverarzenáljáról, hanem a spéci járgányairól is lerántják a leplet.

Jim Carrey mellett egyébként előkerül Sonic társa, Tom Wachowski is, akit a Westwold sztárja, James Marsden alakít. Kettejük harca a rosszfiúk ellen eléggé látványosnak ígérkezik, ám Sonic túlságosan is emberszerű ábrázolása azért ad egy furcsa löketet az egésznek, meglátjuk, hogy a filmben mindez hogyan sül majd el.

A Sonic 2019 novemberétől lesz megtekinthető a hazai mozikban.

18.
18.
Jó mondjuk Csobot Adél Sonic tényleg nem a legjobb, de amúgy szerontema rendben vana film hangulata.
17.
17.
fogalmam sincs mi baja itt a sok wiftől idegroncs embernek, szerintem ez teljesen jó lett. Megnézős moziban. Gerekek ti nagyon kivagytok.
16.
16.
Ooorky
Ennyi:
http://i.4cdn.org/v/1556679782843.jpg
15.
15.
NECROSMOKE
Erre csak annyit, hogy jézus-mária. Mi történik ebben a világban? Jim Carrey a Doctor Robotnik aka Dr Eggman!? Na neee! Már kezdem érteni azokat akik a világ végét hírdetik. Ez az egyik első jele. És a Sonic is, hogy néz ki? NEEEM! :((
12.
12.
godach
Hát, én bizony MD-n és Sonic játékokon nőttem fel, de nekem az ég világon semmi bajom ezzel a trailerrel. Sőt, egyenesen tetszik. Még azon is elgondolkoztam, hogy elmenjek e a moziba megint.
10.
10.
crytek
Bosszúállók rekord szevasz mehet is majd a lecsóba
9.
9.
delphijos
Tudi megint egy csomó ember már most tudja milyen szar lesz. :)
8.
8.
lesik20
#3: SPOILER: Egy leak szerint az utolsó jelenet pont benne van a trailer-ben. Mr Robotnic kopasz feje
7.
7.
Matt8888
Haha.. "befutott" az első trailer mi? :D értem én a viccet
6.
6.
Ooorky
Igazi "low effort hollywood budget movie".

Helyezzük át a fantázia szereplő(ke)t a mi világunkba, rakjunk bele egykoron nagy nevű színészeket, majd hányjuk a vászonra.

He-man, Hupikék törpikék, Woody Woodpecker... Sonic.
5.
5.
manderel
#2: Annyira nem tűnt el, saját sorozata van.
4.
4.
PS4jacksony
Vannak dolgok amiket nem szabad megváltoztatni úgy jók ahogy vannak a SONIC az ilyen Jim Carrey meg úgy illik ebbe a filmbe mint Tejbegrízbe a fokhagyma.
Sonic mint valami szőrös majom aki festékes bödönbe esett...
3.
3.
B-Shaggy
Gangsta's Paradise aztán pont Sonichoz illik :D Tőlem halljátok először hogy Post Credits Sceneben Shadow The Hedgehog Tease lesz.
2.
2.
Darksiders84
Na ne mi a lófasz lesz ez? Jim a gumiarc nyugdíj előtt már nem kap más szerepet jól eltűnt. A bajszos mindig dagi volt nem? Esetleg ha mégis mozizik elnézést én nem igazán de ezt miért kellett megfilmesíteni de nem is tudom ez az ezer éves Sonic hogyan mutatna szórakoztatóan a képernyőn és nem béna viccesen. Ez inkább mai gyerek igény talán és a régi emlékek torzítása.
1.
1.
Hát ez mérföldekkel jobb lett ill. lesz mint aminek az első poszterek után kinézett.
Jim Carry plusz Sonic, jó móka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...