GC 2019: A Blizzard biztosan nem lesz ott

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 1.
  • Rendezvény
Link másolása
A Blizzard évek óta rendszeres vendége a világ legnagyobb játékkiállításának, a kölni Gamescomnak, idén azonban nem tartanak önálló konferenciát, helyette más dolgokra szeretnének koncentrálni.

A kölni Gamescom nem csak Európa, de a világ legnagyobb játékkiállítása, így az E3 melletti jelentősége vitathatatlan. A tavalyi eseményen több mint 370 ezer látogató volt, akik több mint ezer kiállító termékeit próbálhatták ki. A Blizzard évek óta rendszeresen jelen volt a shown, sőt, az egyik olyan stúdió volt, aki mindig tartott egy önálló panelt, ahol sok-sok újdonságot is bemutatott.

Idén azonban erre nem kerül sor, a csapat ugyanis a hivatalos oldalán bejelentette, az idei kiállítást kihagyják, helyette pedig a jelenlegi és jövőbeli projektjeikre szeretnének koncentrálni. Ez egyébként azt is előrevetíti, hogy a BlizzConon idén jó eséllyel komolyabb bejelentésekre is számíthatunk majd.

8.
8.
Max3000
#7: ...mert már évek óta a semmiről beszélnek és most már végképp nincs arcuk kiállni+valamit kell a következő generáció elejére is tartogatni,majd gondolom 2020-ban megint mosdatnak egy kicsit bennünket.
7.
7.
dvs00
Mi a faszért hagyja ott az összes nagy fejlesztő az eseményt? Elég fura. Lassan már csak a bethesda marad.
6.
6.
Daovallis
69.000 kiállító???
Mekkora a kiállítás alapterülete amúgy?
5.
5.
kanguru
Egyet kell értenem a hozzászólokkal. Spórolnak pénzt + elkerülik a megaláztatást. Mivel már kiszervezték a fejlesztést kínába amúgy se tudnának miről beszélni. A Blizzard mint fejlesztőcég legalább annyria halott mint a Valve.
4.
4.
Lorthirash
Egyébként se szoktak sok mindent csinálni ezeken a rendezvényeken, mert ott a sajátjuk. Az hazugság hogy sok-sok újdonságot mutattak be, pont hogy általában semmit nem csináltak ezeken a rendezvényeken mert a blizzconon volt a hangsúly.
3.
3.
Mobilos meg farmolós multi szarokkal nem jöhetnek, mert a nép kiröhögi őket, más meg nincs nekik a Dió 2 óta.
1.
1.
kirschakos
Biztosan új telefonokat mennek vásárolni inkább :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...