Saints Row - rendezőt kapott a mozifilm

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Már évek óta lehetett pletykákat hallani egy Saints Row-mozifilm munkálatairól, ám a THQ csődje miatt egy ideje háttérbe szorult a téma. Ma azonban újabb infók futottak be, és már a rendező nevét is tudni lehet.

A Deadline értesülései szerint a Saints Row videojáték-franchise világára épülő filmet az az F. Gary Gray fogja rendezni, akinek korábbról olyan alkotásokat köszönhetünk, mint a Straight Outta Compton, a The Fate of the Furious, vagy a hamarosan érkező Men in Black: International.

A rendező mellett forgatókönyvíró neve is napvilágot látott, ő nem más lesz, mint Greg Russo. Róla egyébként érdemes tudni, hogy feltehetőleg otthonosan mozog a videojátékos adaptációk terén, ugyanis az egyelőre még megjelenési dátum nélküli Mortal Kombat-film rebootját is rá bízták.

A premier dátuma nyilván még a Saints Row esetében sem ismert, de a franchise kalandos múltja miatt ez nem annyira meglepő: az eredeti jogtulajdonos, a THQ csődbe ment, most pedig a Deep Silvernél van a cím - ami egyébként már a THQ Nordic része. Legutóbb egyébként 2009-ben a híres rapper, 50 Cent mesélt arról, hogy ő is a Saints Row-filmen dolgozik, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Koch Films csapata is igényt tartott-e a híresség szolgálataira.

A Saints Row-franchise jelenleg egyébként négy epizódból áll, a legutóbbi, vagyis a negyedik rész 2013-ban rajtolt el, melyet hamarosan a harmadik epizód Nindendo Switch-átirata fog követni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...