Már készül az új Earthworm Jim

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Hosszú évtizedek után folytatódnak Earthworm Jim kalandjai, ám ahelyett, hogy pezsgőt bontanánk, nem árt tudni, hogy kizárólag az Intellivision Amico konzolon lát napvilágot a játék. De legalább az eredeti fejlesztők dolgoznak rajta.

Az Intellivision Entertainment az Earthworm Jim tíz eredeti fejlesztőjével szerződött le, és velük közösen rakja össze a klasszikus platformer igazi folytatását. Az anyag kizárólag a tavaly bemutatott új konzolra, az Intellivision Amicóra érkezik. 

A gépre számos Intellivision-, iMagic- és Atari 2600-klasszikus jelenik meg, beleértve mindenki kedvenc földigilisztájának új kalandját is. Az Earthworm Jim 4 tehát hű marad az eredeti játékhoz, marad a retro 2D-s vonal. A bejelentés a sorozat születésének 25. évfordulójának apropóján született. 

Érdekesség, hogy az Amico-projekt vezetője, Tommy Tallarico volt az Earthworm 1-2 zeneszerzője, tehát a szívén viseli a játékot. A premier nem mostanság lesz, hiszen az Intellivision Amico 2020. október 10-én kerül a boltokba. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...