Csapj le ingyen a World of Goo-ra!

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 3.
  • Akció
Link másolása
Az Epic Games Store a következő két hét során a díjnyertes puzzle-platfomert, a World of Goo-t kínálja ingyen. Elég belépni a kliensbe, hozzáadni a könyvtáradhoz a címet, és a tiéd marad örökre.

Gondoltátok volna, hogy a World of Goo-t két srác rakta össze még 2008-ban? A több mint tíz éves cím remek karriert futott be, a sajtó és a játékosok imádták, nem véletlenül zsebelt be annyi elismerést. Ha eddig kimaradt volna a fizikaalapú fejtörőkre kihegyezett platformer, élj az Epic Games Store ajánlatával és tedd magadévá!

Egészen május 16-ig ingyen juthattok hozzá a World of Goo-hoz, szóval nem kell kapkodni. Cserébe viszont egy tényleg addiktív címmel gazdagodtok. 

Most már azt is tudjuk, hogy a fent említett dátum után a Stories Untold lesz a következő ingyenes játék. A történet-vezérelt kalandjáték klasszikus point 'n' click anyag, melyben négy rövid sztorit csomagoltak egyetlen antológiába - de a szálak fedik és kiegészítik egymást. Ez a játék az interaktív narratíva egyik csúcspontja, szóval érdemes várni rá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...