World of Goo

PC-re és Wii-re érkező puzzle a 2D Boy csapatától: a játékban nagy szerepe lesz a fizikának, ennek megfelelően a látvány sem lesz kutya!

Csapj le ingyen a World of Goo-ra!

Az Epic Games Store a következő két hét során a díjnyertes puzzle-platfomert, a World of Goo-t kínálja ingyen. Elég belépni a kliensbe, hozzáadni a könyvtáradhoz a címet, és a tiéd marad örökre.

Ingyenes lesz a World of Goo az Epic Store-ban

Már meg is van, hogy mi lesz a következő ingyen bezsebelhető játék az Epic Store-ban. Az eredetileg 2008-ban megjelent kiváló puzzle-játék, a World of Goo lesz a soros, ennek alkalmával pedig kapott némi újítást a PC-s változat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem akármilyen hétnek nézünk elébe, pénteken platformot avatunk, előtte pedig két olyan játék is érkezik, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk a heti játékmegjelenési listát!

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.

GDC 2009: A Game Developers Choice nyertesei

A Game Developers Choice díj a játékipar legnagyobb alakjainak az elismerése. Lássuk, hogy a fejlesztők szerint mik voltak az elmúlt év legütősebb címei!

GDC 2009: A World of Goo alkotói a DRM ellen

A World of Goo állítólag azon játékok közé tartozik, amelyek a legnagyobb áldozataivá váltak a kalózkodásnak, a készítők mégsem rajonganak a másolásvédelemért.

VGA 2008: Az idei győztesek

Természetesen a VGA nem csupán a jobbnál-jobb és izgalmasabb előzetes videókról, hanem a különféle díjak kiosztásáról is szól - itt találod a végleges győzteseket.

A héten megjelenő játékok listája

Ezúttal is bőségesre sikerült a heti játékfelhozatal, s szerencsére a jó címeket sem kell nagyítóval keresni: lesz Dead Space, Saints Row 2 és Golden Axe is.

A Nintendo európai megjelenései a közeljövőben

A minap a Nintendo kiadott egy frissített listát, amelyen szerepel többek között az összes Európában nyáron és a közeljövőben megjelenő Wii és DS játék.