For Honor - fénykarddal a világ ellen

  • Írta: szlav
  • 2019. május 5.
  • Letöltés
Link másolása
A nemzetközi Star Wars-nap alkalmából a Ubisoft fejlesztőcsapata valami egészen különlegessel kedveskedett a For Honor játékosainak. Lézerpallossal, fényfejszével és egyéb világító fegyverekkel csaphatunk szét a harcmezőn.

"May the fourth be with you!" - idén is könnyen összefuthattunk a nemzetközi Star Wars-nap szlogenjével, Kylo Ren kardja óta pedig jól tudjuk, hogy nem áll rosszul a középkori dizájn a jedik és sithek fegyverének. A népszerű franchise előtt idén a Ubisoft is fejet hajtott, korlátozott ideig lézerfegyverekké változtatta a For Honor harci eszközeit. A szerzői jogi vitát elkerülve természetesen nem valódi fénykardokról van szó, de mindenki jól tudja, hogy honnan jött az inspiráció.

Egyelőre nem tudni, hogy meddig él a jópofa csillagok háborújás esemény, de ha esetleg lemaradtok róla, akkor se csüggedjetek: a frissítés csupán kozmetikai, nem kapunk új, különleges lézerfegyvereket. A trükk ugyanis a már meglévő fegyverek modelljét használja - egyszerűen arról van szó, hogy amikor a lock-on mechanikájával ráfixáljuk a kamerát az ellenfelünkre, akkor villannak fel a több színben pompázó fénykardok, dárdák, pallosok, fejszék és egyéb éles szerszámok.

2.
2.
Thor Vath
Hogy én ezt miert hatodikán olvastam...? :(
1.
1.
biohazard rex
Volt szerencsém kipróbálni, elképesztően hangulatos volt, de sajnos amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tűnt. :(

Ettől függetlenül, ezzel a kis effektel jobb Star Wars játék volt mint bármi ami megjelent az elmúlt 10 évben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...