Valami különlegesen dolgozik a Platinum Games

  • Írta: szlav
  • 2019. május 6.
  • Hír
Link másolása
Az idei év igazán fontos lesz a Platinum Games számára - ezt maga Atsushi Inaba, a stúdió egyik alapítója ígéri. A Bayonettáért felelős fejlesztőcsapat egy olyan címen dolgozik, amelyhez foghatót állításuk szerint még sosem láthattunk.

Atsushi Inaba, a Platinum Games egyik alapítója a Video Games Chronicle csapatának adott interjújában beszélt a stúdió terveiről a 2019-es évet illetően. Saját elmondása szerint az idei év kritikus fontosságú lesz a vállalat életében, hiszen olyan új, ismeretlen vizekre eveznek, amelyek sok kihívással, de ugyanakkor rengeteg új izgalmas lehetőséggel kecsegtetnek. Tudniillik ugyanis, hogy a vállalat már nem csupán fejlesztőcsapatként üzemel - önálló kiadóként is funkcionál, így az általuk készített játékokat már nem érik azok a megkötések, amelyeket esetlegesen más vállalatok rájuk kényszeríthetnek.

Az interjú során Inaba szót ejtett egy névtelen projektről is, ami jelenleg készülőben van az oszakai csapat boszorkánykonyháján: "Jelenleg egy olyan projekten dolgozunk, amihez foghatót még soha senki nem csinált ezelőtt. Tudom, hogy ez egy klisés szöveg, sokan mondták már ezt, de az általunk készített játék tényleg nem hasonlít semmi másra. Hiába dolgoznak nálunk színes múlttal rendelkező, veterán fejlesztők, egyikük sem látott korábban még ilyesmit. Játéktervezőként nagyon izgatottak vagyunk a jövőt illetően."

1.
1.
Huschy
Bayonetta-Battle Royale???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...