Megérkezett a God of War-dokumentumfilm

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 10.
  • Videó
Link másolása
Egy évvel a premier után is komoly hullámokat kelt Kratos visszatérése, az alaposan újragondolt God of War. A Raising Kratos dokumentumfilm a fejlesztés rögös útjának állít mementót.

Az egészestés, közel kétórás dokumentumfilm alaposan körbejárja, hogyan gondolta újra a sorozatot a Santa Monica Studio, de részletes képet kapunk arról is, mennyi akadállyal volt kikövezve az út a kezdetektől, egészen a játék aranylemezre kerüléséig.

Jó szórakozást hozzá!

10.
10.
Hunszi
"3.1 millió eladott példány az első 3 napban és 3 hónap alatt a PS mindenkori legyorsabban fogyó játéka lett"

Ez az egy sor kb. tökéletesen összefoglalja mekkora siker is valójában ez a játék. Mivel az alapok már készek szerintem a történet folytatása a PS5 nyitócíme lesz, szóval 2 év múlva lehet megint kaszabolni :D
7.
7.
Hunszi
Azért milyen durva, hogy a 2016os E3on csak annyi volt kész a játékból, amit mutattak. 4 év pedig lényegében az ötleteléssel, felkészüléssel és a motion captureval ment el.
2.
2.
frankdelgado
#1: Mindjárt én is elsírom magam...
1.
1.
Ps fanboy
Ez egy nagyon jó kis dokufilm, amolyan marking of szerűség, tele érzelemmel, már majdnem én is könyeztem a végén. :D
Durva látni, hogy milyenek voltak a készítők mikor elkezdték, és milyenek lettek mikor elkészült. Barlog gyermeke közben felcseperedett, a készítők is öregedtek, bár a szeretetük a projekt iránt szemmel láthatóan nem csökkent az idő múlásával, sőt. Nekünk ez egy x órás szórakozás, nekik az életük egy szelete, és ezt nagyon jól kiemeli ez a film. Azt hiszem ezután mégjobban tisztelem a játékfejlesztést és a mögötte lévő alkotói folyamatott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...