Megérkezett a God of War-dokumentumfilm

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 10.
  • Videó
Egy évvel a premier után is komoly hullámokat kelt Kratos visszatérése, az alaposan újragondolt God of War. A Raising Kratos dokumentumfilm a fejlesztés rögös útjának állít mementót.

Az egészestés, közel kétórás dokumentumfilm alaposan körbejárja, hogyan gondolta újra a sorozatot a Santa Monica Studio, de részletes képet kapunk arról is, mennyi akadállyal volt kikövezve az út a kezdetektől, egészen a játék aranylemezre kerüléséig.

Jó szórakozást hozzá!

13.
adamsfamily
#5: Azért annyira nagy eresztés nem volt.A szörnyek nem voltak túl változatosak benne,a harcrendszer szerintem szarabb,mint az előzőekben volt,a kamerakezelése pedig rém lassú és idegesítő.A sztori volt az egyetlen,amiben ez a játék kiemelkedett,az összes többi aspektusa szerintem középszerű.
Nálam 3 hétig volt kölcsönben,de abból majdnem 1 hetet porosodva töltött.
12.
zoli12i
#11: Szerintem ez a rész egy felvezetés volt egy nagyobb volumenű epizódhoz. A végén láthattuk, hogy az álomban is ki szerepelt.
11.
Nyarlako
Remélem a következöben lesznek már rendes bossok is. Mert az hogy a 30. troll meg elementál miniboss minden sarkon nem volt túl fantaziadús, az utolsó harc meg teljesen antiklimatikus, cinematic, teljesen scriptelt szar volt.
10.
Hunszi
"3.1 millió eladott példány az első 3 napban és 3 hónap alatt a PS mindenkori legyorsabban fogyó játéka lett"

Ez az egy sor kb. tökéletesen összefoglalja mekkora siker is valójában ez a játék. Mivel az alapok már készek szerintem a történet folytatása a PS5 nyitócíme lesz, szóval 2 év múlva lehet megint kaszabolni :D
9.
Kawada
A végtelenül toxic psfanboy brigád űjabb ellehetetlenített, értelmes beszélgetése.
8.
Fata Morgana
#6: Ez egy igazi "Nevers vágás" volt.
7.
Hunszi
Azért milyen durva, hogy a 2016os E3on csak annyi volt kész a játékból, amit mutattak. 4 év pedig lényegében az ötleteléssel, felkészüléssel és a motion captureval ment el.
6.
Nyarlako
#5: De nem ám. Csak nagy a pofám és haterkedek toxikusan tagadva a tényeket hogy 11/10.
https://i.ibb.co/Q8sCsXV/K-pkiv-g-s.jpg
5.
atroll1
#3: Nyílván nem játszottál vele, mert akkor tudnád, hogy annyira goty, hogy még jövőre is is goty lesz!!
Nem kéne itt gyűlölködni! A days gone meg tökjó, oké? Nem kell lenézni!
4.
atroll1
#1: "Majdnem könnyezett" aha...

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcSb3Bt5Gd_RqQhmxfYNwHP11rj-BCgou5ldNfsCEzOlfPcpKGMb

:D
3.
Nyarlako
#1: Az új Gow két lépés elöre és egy hátra szóval azért azt a végtelen rajongást nem érdemli meg, de megvan a lehetöség abban hogy a folytatás javítsa a hibáit.
2.
frankdelgado
#1: Mindjárt én is elsírom magam...
1.
Ps fanboy
Ez egy nagyon jó kis dokufilm, amolyan marking of szerűség, tele érzelemmel, már majdnem én is könyeztem a végén. :D
Durva látni, hogy milyenek voltak a készítők mikor elkezdték, és milyenek lettek mikor elkészült. Barlog gyermeke közben felcseperedett, a készítők is öregedtek, bár a szeretetük a projekt iránt szemmel láthatóan nem csökkent az idő múlásával, sőt. Nekünk ez egy x órás szórakozás, nekik az életük egy szelete, és ezt nagyon jól kiemeli ez a film. Azt hiszem ezután mégjobban tisztelem a játékfejlesztést és a mögötte lévő alkotói folyamatott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...