Befutott az első előzetes az Az folytatásához

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Végre megtekinthető a Stephen King híres regénye alapján készült Az második felvonásának első előzetese, amiből természetesen a hátborzongató Pennywise sem maradt ki.

Stephen King népszerű gonosza, a vérfagyasztó Pennywise nem először kap filmes feldolgozást. Legutóbb két éve ismerhettük meg mozgóképes formában a rémisztő történetet, de az a sztori csak a regény első felét dolgozta fel.

A folytatás éppen ezért ugrik majd egyet az időben, Pennywise ugyanis 27 évvel később bukkan fel újra, így az első részben vele szembeszegülő gyerekek mostanra felnőttként igyekeznek ismét elbánni a bohóccal. A szereplőgárda egészen impozáns, hiszen Beverlyt Jessica Chastain alakítja, míg Billt James McAvoy kelti majd életre. A Vesztesek Klubjának többi tagját is ismerős arcok alakítják majd, így Bent Jay Ryan, Mike-ot, Isaiah Mustafa, Eddie-t James Ransone, Stant pedig Andy Bean.

A hazai bemutatóra szeptember 5-én kerül sor.

30.
30.
kopic
#29: Hat sztem sem horror, az 100. Annyira nem volt felelmetes. Inkabb csak (pszicho?) thriller.
29.
29.
zoli12i
Nekem tetszett az előző rész, mint gyerek kalandfilm. Főleg az tetszett, hogy végre nem full retardáltnak voltak ábrázolva a gyerekek. Ez valamilyen Hollywoodi faszság, hogy ha gyerek szerepel a filmben, akkor az valami idióta vagy szimplán idegesítő legyen.

Amúgy nálam abszolút nem lehet horror kategóriába sorolni a filmet.
28.
28.
kopic
#20: Amugy sztem elegge gyenge film volt igy visszagondolva.
27.
27.
godach
26.
26.
25.
25.
#22: ne kúrjatok fel hogy van ilyen film:D Ez olyan mint a Szíven Szúrt Konyhakés vagy a Cépák a Lucernásban xD nem létezik
24.
24.
kopic
#20: Hmmmm....
Ezt a filmet lattam regebben, viszont tul sok mindenre nem emlekszek belole sajna
23.
23.
godach
#22: A legmeglepőbb egyébként nekem a Ház az Erdő mélyén volt. Azt hittem, hogy majd valami nagy katyvasz vígjáték lesz, közbe meg igen jó kis film.
22.
22.
Aanash
Gyerekek a Gyilkos paradicsomok támadása az igazi horror.
Annyira kretén egy film:D
A második része ami gyenge az első után, George Clooney első filmje!!!!
21.
21.
godach
#20: Jaja. Valóban a Hasadás volt.
20.
20.
manderel
#18: Szerintem a Hasadásra gondolsz. Irtó nyomasztó, és nagyon beteg, a vége nekem már sok is volt. Pedig szeretem a műfajt.
19.
19.
godach
Asszem Carriers volt még a címe Chris Pine egyik filmjének ami nekem nagyon tetszett, azt is megéri megnézni. Fene se tudja már rengeteg horrort láttam de lehet csinálok egy válogatás, szerintem... Mi miért volt jó :)
16.
16.
A Pulyka
#8: Nalam valami olyasmi, mint a Dark skies, mert ez minden volt, csak kiemelkedo nem :-D
15.
15.
RangerFox
#8: Nekem se tetszett különösképpen. Horror műfajban ami számomra kiemelkedőt tudott mutatni, az a Mother! és a Don't Breathe. Ettől függetlenül megnézem a folytatást is moziban, talán addigra lesz szerencsém a könyvvel is végezni.
14.
14.
kopic
#12: Az Átok cimu fimrol beszelsz nem? The Grudge asszem angol cime. Abban vannak elatkozott hazban egy japan csalad kisertetei, es az elejen van hogy egy embert elkap a padlason es felhuzza. Amugy elegge besza-behu film sztem, mai napig nem tudnam megnezni, meg kb 10 evesen lattam elsonek, talan azert sem, pedig ez csak az amcsi verzioja a filmnek, hat akkor milyen lehet a japan. :O
13.
13.
Aanash
#12: Én is így voltam, gond nélkül megnéztem olyanokat amiket mások durvának tartottak.

Csak egy idő után már unalmassá válnak.
Mindig ugyanaz csak más körítéssel.
Aztán szétnéztem másfelé is és rájöttem hogy vannak értelmesebb dolgok is a vérengzésnél.
12.
12.
Ooorky
#11: Én volt, hogy felröhögtem egy horrorfilmen amikor meghalt az egyik szereplő (valami japán kisértetházas sztori volt).
Vagy a Körnél bekiabáltam, hogy vágd fejbe egy szívlapáttal amikor mászott kifele a tv-ből (kibaszottul untam addigra a filmet) .
Sose tudtam megijedni egyetlen horror filmtől se, azonnal a hülyeségeket, értelmetlen dolgokat keresem bennük.
11.
11.
Aanash
Hú talán ennek a régi verzióját láttam...valami fura lény lehetett benne?
Régen szerettem a King adaptációkat, de mára inkább a könnyed szórakozás híve vagyok. Akar a fene félni meg rémálmokat..
10.
10.
godach
#9: Hozzáteszem, egy King rajongót sem áll szándékomban megbántani, csak amióta belefutottam Dean R. Koontz-ba és szinte minden könyvét megvettem, sajnálom kicsit hogy az ő művei nem kapnak filmesített változatot.
Mondjuk a Halottlátó elég jó lett :)
9.
9.
godach
#8: Bevallom, mint kritikus nem tudom neked megmondani. Nem tanultam mire kell figyelni és mik azok a rejtett dolgok, amiket értékelni kell. Csupán, mint átlagember/néző tudom elmondani neked.

Stephen King utolsó könyve amit olvastam, az a Rémület a Sivatagban volt. Azt hiszem, annak a végén untam bele, hogy minden könyve (számomra) egy sémára épül. A végítélet és langolierek gyerekkorom nagy kedvencei voltak, de természetesen a kedvencek temetője és azt hiszem "néha visszatérnek" volt még a címe filmekben, amiket imádtam. Viszont, mindegyiknek az a vége, hogy van valami megmagyarázhatatlan, az író elméjében de nem elmesélt paranormális dolog. Számomra, mind egy kaptafa (bár igencsak sarkítva) de van egy család, gyerekek amikkel próbál kis drámát belevinni és történik valami iszonyatos.

Ez a műve volt az, aminek sem a régi feldolgozását nem láttam sem pedig a könyvet nem olvastam, így a remake nekem újdonság volt. Az eleji jó kezdés után, amikor az öcsköst elkapják, felkaptam a fejem és végig néztem a filmet de folyamatosan azt éreztem, hogy ezt már mind-mind láttam valahol és ez bizony tőle volt. Voltak jó részek benne és nem mondanám hogy rossz film volt, de mint ahogy írtam is. Nem dobtam el az agyam tőle. Ennek az előzetese viszont felkeltette a figyelmem.
8.
8.
kryszisz
#5: Az első rész mind rendezésben, mind cinematográfiában, mind pedig színészi játékot tekintve kiemelkedő volt a zsáneren belül (és azon kívül is), szóval érdekelne, hogy nálad mi számít jó (horror)filmnek.
7.
7.
robertvetro
#6: Bocsi, strangerthingsfannak írtam!
6.
6.
robertvetro
#3: Oltári fasza egy komment, grat. komolyan! Remélem meg tudod nézni valakivel mert kurvajó!
5.
5.
godach
Hát, sajna az első se volt nagy eresztés.
4.
4.
kopic
Ez azert elegge felcsigazo lett! Mar csak McAvoy miatt alapbol nezos lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...