E3 2019: Napvilágot látott a Nintendo programja

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 10.
  • Rendezvény
Link másolása
Ahogyan az már az utóbbi években gyakorlattá vált, a Nintendo idén sem tervez hagyományos sajtókonferenciát, hanem egy Nintendo Direct bemutatón prezentálja az újdonságokat - ezúttal kizárólag a szoftveres oldalról.

A szóban forgó Nintendo Direct június 11-én 18 órakor veszi kezdetét, és a Nintendo bejelentése szerint „teljes erőbedobással a szoftverekre fog koncentrálni, egy bepillantást ad a 2019-ben érkező játékokba”. Szóval ezzel egyértelművé tették, hogy ezúttal nem kap majd szerepet a sokat pletykált két új Switch-modell.

Helyettük viszont lesz más bőven, aminek örülhetünk! A 2019-es felhozatalban ugyanis a játékokra nem lesz panasz, érkezik a Super Mario Maker 2, a Fire Emblem: Three Houses, az Astral Chain, a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, a Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition, az Animal Crossing for Nintendo Switch, a Daemon X Machina, a Luigi’s Mansion 3, a Pokémon Sword and Shield, és végül, de közel sem utolsó sorban a The Legend of Zelda: Link’s Awakening.

A bemutatót követően indul a Nintendo Treehouse élő közvetítése, melyben rengeteg infót és érdekességet tudhatunk majd meg a fejlesztés alatt álló alkotásokról. Azt még egyelőre nem tudni, hogy mely játékok lesznek kipróbálható állapotban az E3-on, de az előző években a The Legend of Zelda: Breath of the Wild és a Super Smash Bros. Ultimate eléggé magasra tette a lécet, szóval valószínűleg ezen a téren sem fogunk csalódni.

Végül pedig érdemes megemlíteni, hogy a rendezvényhez kapcsolódóan június 8-tól kezdetét veszi a Super Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 és a Splatoon 2-világbajnokság is. A rendezvényről további információkat a Nitnendo hivatalos, E3-mal foglalkozó oldalán találhattok.

1.
1.
delphijos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...