Animal Crossing: New Horizons SW, WIIU

A Switchet is beveszi a közösségépítő szimulátor.

Új Nintendo Switch csomagok érkeznek

A Nintendo bejelentette, hogy új Nintendo Switch és Switch Lite bundle kiadások érkeznek új külsővel, Nintendo Switch Online előfizetéssel és játékokkal. Októbertől számíthatunk az árusításukra.

Brit toplista: a Zeldát a Street Fighter 6 sem tudta kiütni

Ryuék azért bevittek egy-két pofont, de a dobogó legfelső fokán továbbra is Link áll. Vajon a jövő héten, a Diablo IV megjelenésével megrendül a The legend of Zelda: Tears of the Kingdom uralma?

Brit toplista: Link és Gollam összecsapásában nem volt köszönet

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom új kihívója a The Lord of the Rings: Gollum lehetett volna, de azt mindenki sejtheti, hogy ebből bizony nem lett trónfosztás.

Brit toplista: letaszították a trónról a Hogwarts Legacyt

A brit fizikai példányok eladását tekintve, legalábbis. A WWE 2K23 rendkívül erősen nyitott a szigetországban, kérdés, hogy tudja-e ugyanúgy öt hétig tartani a helyét?

Brit toplista - nincs fék a Roxfort Expresszen

Lassan már öt hete megjelent a Hogwarts Legacy, de kihívója még nem akadt a brit toplistán. A szigetországban már az Elden Ringet is lehagyta a boszorkányok és varázslók kalandja.

Brit toplista: nem talált kihívóra a Hogwarts Legacy

A megjelenését követő második héten sem talált érdemi kihívóra a Hogwarts Legacy - a varázslós akció-szerepjáték továbbra is magasan tarolta a brit dobozos eladások listáját.

Brit toplista: mindent letarolt a Hogwarts Legacy

A Harry Potter-rajongókat nem érdemes alábecsülni. Elképesztő lendülettel robbant be a brit toplistára a Hogwarts Legacy, maga mögé utasítva az összes konkrenciát.

Brit toplista: újra első helyen a FIFA 23

Újra átvette a vezető helyet a FIFA 23 a brit dobozos játékeladási toplistán, erős számokat produkált a God of War: Ragnarök és a Nintendo címei is.

Brit toplista: nem talált kihívóra a God of War: Ragnarök

Minimális volt a mozgás a brit toplistán az év első hetében. Mivel nem akadtak ütősebb megjelenések, könnyedén vitte újra az aranyérmet a God of War: Ragnarök.

Brit toplisa: arannyal zárta az évet a God of War: Ragnarök

2022 utolsó hetében ismét nagy lendületet vett a God of War: Ragnarök. Kratos és Atreus káprázatos kalandja ismét felkerült a brit toplista dobogójának csúcsára.